La Moncloa, un mur de les lamentacions

"La situació està cada dia pitjor si tenim en compte que cada dia que passa es fa més gran i pesada la pena que han de suportar els presos polítics i els seus familiars"

La reunió d’aquest dilluns entre Quim Torra i Pedro Sánchez sembla, a dos dies de celebrar-se, condemnada a un notable fracàs. El president espanyol sembla més interessat en obtenir la foto de la “desescalada” —que li permeti seguir gaudint davant l’opinió pública internacional del títol de líder ponderat, civilitzat i dialogant—, que no pas a escoltar i trobar vies de solució al conflicte.

 

Torra i Sánchez es donaran la mà, somriuran a la càmera (els dos son de riure fàcil), i mentre el president català pari l’orella per escoltar la proposta del nou inquilí de La Moncloa, l’espanyol farà com qui escolta, com qui té interès pels arguments que l’altre vol exposar. Es tractarà de fer veure que la situació està millor, quan en realitat cada dia està pitjor si tenim en compte que cada dia que passa es fa més gran i pesada la pena que han de suportar els presos polítics i els seus familiars.

 

La de Sánchez serà una postura de diàleg poc creïble perquè ja s’ha encarregat d’avançar, sense haver escoltat res, que no està gens predisposat a escoltar les raons del president de la Generalitat. Sánchez, doncs, no arribarà a la reunió amb la ment oberta. El president espanyol seguirà contemplant la qüestió catalana com un incordi, una quimera en la qual s’han entestat els líders polítics catalans i una part important de la societat catalana.

 

Sánchez s’oferirà a Torra, en aquest sentit, com un mur per a les seves lamentacions. Però els murs, és sabut, no tornen resposta. Ni tampoc s’immuten.
Comentaris
Torra de sonrisa facil???
De sonrisa crispada, mas bien. Y tirando a plañidero.
El victimisme és un dels pilars del secessionisme
Ja li va bé a copresidentorra poder-se lamentar del que sigui en tot moment. Favor que li fa Sánchez fent de mur de lamentacions. On es el problema?.
Narcís ( després de tot el que aquest estat i sa gent ens fa .. ens llança.. i, per a acabar-ho d'adobar, ens fumé l'1-O ensems amb inhabilitar, plomar, embargar, empresonar i criminalitzar nostres representants per catalans obeint ídem .. espanya ha deixat d’existir!)
Aquest estat no té remei .. només hi viuen els fàctics de diners públics àdhuc no pocs sense pagar impostos .. així com els inútils estómacs agraïts de baixa estofa .. aquest Sánchez els farà cara o només tingué coratge quan el van fúmer fora els seus que votaren aquella abstenció ? PD : n'és obvi no els farà front .. n'és més fàcil enviar força bruta barata contra els catalans o/ i sos representants !
Molbe dit Joan Antoni Garré
Aixo, dons es indiscutipla, dons

envia el comentari