Barrots catalans

"Els presos catalans tancats dins de presons castellanes marquen un símbol evident de domini colonial. Els presos catalans darrere d'uns barrots catalans, en canvi, es converteixen en una manifestació d'impotència"

El trasllat dels presos polítics a presons catalanes millorarà les condicions de vida de les seves famílies. I prou. Per la resta, en realitat és una acció que pretén, entre d'altres coses, ressaltar la jerarquia de l'Estat, perquè serà l'administració catalana qui haurà d'assegurar, a partir d'ara, que aquestes persones compleixen la presó preventiva en els termes que decideixi el jutge Llarena. I, si s'escau, també serà la Generalitat qui haurà de garantir que compleixen la condemna que se'ls notifiqui després del judici.

 

Els presos catalans tancats dins de presons castellanes marquen un símbol evident de domini colonial. Els presos catalans darrere d'uns barrots catalans, en canvi, es converteixen en una manifestació d'impotència. Per a l'Estat espanyol són violents i perillosos i per això estan empresonats i el que li sembli a les autoritats de la Comunitat Autònoma de Catalunya o a la societat d'aquest país tant se val.

 

En definitiva, com diu Josep Rull, "nosaltres no volem l'acostament, volem la llibertat" i no n'hi ha prou amb aquest trasllat per "blanquejar l'Estat espanyol".
Comentaris
Espectador
Es la máxima humiliació .
G
I per afagir a l'impotencia, l'ofensa que arriban el 4 de juliol. Uns, celebrant "Independence Day" i Catalunya engarjolant els liders que sota mandat electoral ens van portar a les portes de la República. Happy Independence Day, esclaus ajudants dels vostres botxins!
vendetta
la toma de las bastille les suena no?? pues eso a por ellos hoy mismo
I el que veurem
Si toquem de peus a terra veurem que el paper dels polítics catalans en tot moment ha estat vergonyós. L´únic moment digne del procés va ser l´1-O, perque va dependre del poble i va agafar els polítics per sorpresa. Podem esperar dels nostres dirigents el mateix que hem vist fins ara: genuflexions a Madrid i més autonomisme. Els presos estaran a presons catalanes i no passarà res. Jo m´oblidaria dels presos i faria mobilitzacions davant del parlament. ERC i PDECat han de donar explicacions.
Josep Rull, "nosaltres no volem l'acostament, volem la llibertat"
El que no quiera venir que no venga, pero no os quejeis de todo. O vienes o te quedas pero sin matracas. Todos los presos quieren la libertad, incluídos los asesinos múltiples demostrados; ese deseo, Rull, es humano pero no aporta nada al caso. No eres menos culpable por tener ganas de salir del trullo.
MFX
El que trobo més trist és que hem perdut per incompareixença. El poble sense lideratge , els polítics barallats, les entitats socials callades. La nau del president Mas, encallada a les Illes Medes. Ningú no proposa res.Només llaços grocs i castells, això sí.
Victor
No veig tant clar que l'Estat pugui mantenir els presos a dins les presons catalanes gaire temps. Quan comencin les mobilitzacions i actes de solidaritat davant les presons la situació se'ls farà insostenible.
el teu
"presons castellanes", como les gusta a algunos vivir en el pasado. "domini colonial" según Naciones Unidas, nada de colonia ;)
Gesta Comitum
La República portarà la llibertat.
Ramon
Fins i tot en les ensulsiades militars més cataclísmiques hi ha un pla de defensa de posicions. Espanya pretén tornar als tripartits però amb el gruix del catalanisme polític fent-hi de palmeros tot i que el discurs del nou experiment sucursalista continuaria sent el dels anteriors. I no. Ni de conya. Si hem perdut, ERC que se'n vagi amb la palangana al costat de les esquerres sucursalistes i els catalanistes ja farem el que bonament puguem sense la seva maleïda i infecta companyia.
Ramon
Si la independència sense contingut nacional, identitari, lingüístic, ja se la podien fotre el cul, ni sé on s'haurien de fotre el que proposen ara. Que ve a ser mantenir les renúncies però, damunt, canviant independència per república de fum i puta xerrameca que pugui assumir-la la Comuna Pudent amb la que volen conxorxar-se. Ara la unitat hem de ser nosaltres, que la rebutgem. Amb ERC, res.
Fat Boy
Em recorda voste als que deien que no volien el concert economic per Catalunya ·"perque recaudar impostos es impopular" i aixi en ha anat. Sembla que no sortim de rucs.
Bacora Santjoanera
El Teu, No se com collons volen anar a Catalunya amb lo be que se està al Paradis Terrenal de Castella on tots fan olor de colonialistes. ¡¡ Xiquet !!, que fas que no vols anar allà , alli et donarán coquetes amb mel, i fulletes tendres de carrasca.
Socpitu
Cup: perquè no us poseu al devant de la Republica? Al carrer, ja que a les institucions no ho veig
Ona
No em facis riure, Cot. El just perquè tornin els que falten. Exercirem la nostra sobirania ben aviat.

envia el comentari