Aquí no hi ha populatxo, Majestat

"No hi ha disponibilitat de vasalls agitant aquelles banderetes petites mentre criden visques al Borbó que els posin al davant. I sense això, la monarquia es queda en una família abusiva i insolent"

Els Jocs Mediterranis encaren la recta final enmig d'una gran indiferència -que comença a tenir un cert component militant- per part de la societat tarragonina i catalana. L'intent barroer de seleccionar el públic per oferir un bany de masses monàrquiques a Felip VI va fracassar el primer dia i ha aprofundit en el descrèdit a partir del segon. Definitivament, el rei d'Espanya i els seus familiars tenen un problema greu a Catalunya; no hi ha disponibilitat de vasalls agitant aquelles banderetes petites mentre criden visques al Borbó que els posin al davant. I sense això, la monarquia es queda en una família abusiva i insolent.

 

Però és que, a Catalunya, no hi ha ni plebs ni cort per a ells. La Fundació Princesa de Girona ha hagut de fer la seva festeta anual enmig de diversos encerclaments policials, aïllats dels periodistes -que, com sempre passa amb la Casa Reial, han de treballar des de lluny- i amb l'hostilitat explícita de tots els ajuntaments que trepitgen. La totalitat del seu suport popular que han rebut han estat mig centenar d'ultres convocats per Vox. Això és tot.

 

En aquest país la monarquia va perdre, amb un sol discurs, la protecció de quatre dècades de culte a la personalitat de la totalitat dels mitjans de comunicació del seu regne, inclosos la immensa majoria dels catalans. El cas és que no hi ha Majestat sense populatxo i aquí, sentint-ho molt, fa temps que només hi ha ciutadans.
Comentaris
El Preparao?
No!: El Agilipollao, paradigam de la ESPAÑA MISERABLE ("la que huele -apesta- a ajo")
Dani
Habla para ti, pienso yo, o ¿eres emisario del pueblo?, y ¿si lo eres quien te nombro,? para mi Felipe es mi rey yo su subdito y espero servirle fielmente a mi rey y a mi pais hasta que muera.
el teu
Salvador, es la diferencia entre Tabarnia y Tractores, pero eso un indepre no lo entenderá nunca ;)
felipe6 la españa de franco y sus herederos
felipe6, solo es el hijo adoptivo de Franco, que montó esta dinastia franquista. feligpe6 represent Franco y su españa criminal, genocida y de ladrones franquista como su papa. el Juan Carlitos el suizo de oro protegido por la justicia española, como Dios y su constitucion manda
Maria
Totalment d'acord amb tu, Salvador. Aquí ja no hi ha súbdits, sinó ciutadans crítics i ben formats en la resistència pacífica, com ahir vam poder comprovar en el magnífic documental de Jaume Roures. Orgull de la nostra ciutadania!
Fat Boy
Es veu que els de Tabarnia aspiren a ser una provincia i els de Tractoria un pais independent. Es el mon al reves, els cosmopolites amb vocacio de provincians, els democrates que els enxampen sempre amb la bandera feixista, els esquerrans amb diputats de comunio i missa diaria. els constitucionalistes que es manifesten amb la Falange, els republicans encantats de viure en una monarquia hereva de la dictadura, etc.
ramon rt
Ser monárquico hoy en dia es igual a ser imbécil. Ser imbécil equivale a aplaudir a un ser indecente (reyezuelo) al que mantenemos y que cada vez que respira es para insultarnos. Es una casta mas de las que forman la marca españa: PODREDUMBRE.ES
jprats
Ja que de moment no el poden enderrocar, ens queda, i no és poc, l'indeferencia més absoluta. Ah per cert, la de Vermell només treballa quan hi ha manduca (.vegana) selecta. Quina pena de genteta.
Narcís ( n'és obvi que la bandera espanyola és bandera d'exclusió i, no diguem-ne, de tota la resta que ens fumen ! ) ( pregunti's a qualsevol que la té penjada al balcó què senten per Catalunya, què senten pels catalans àdhuc de catalans que esbomben ser dels seus/ espanyols ! )
Un rei o abans príncep que permetia o permet l'aplaudeixin àdhuc li diguessin ' Felipin, qué guapín yes ' , etc. i .. no permet se'l xiuli o escridassi / reprengui quan gens ni mica acompleix sa funció d'" arbitrar i moderar el funcionament regular de les institucions " ( com diu sa ce ) sinó tot el contrari .. què nassos hi pinta a banda de ser el capità manaies de son exèrcit ? PD : i, renoi, de milions que costa mantenir-lo i .. sembla ser no incompatible amb altres fonts d'ingressos . . . !
JS
La Borboclaca de la foto nunca falta. Seguramente les regalarán un jamón y una botella de aceite.
Jordi Estelada
Els espanyolistes es creuen cosmopolites quan en realitat són una colla de primitius, provincians a ultrança, gent endarrerida i ultra fanàtica nacionalista que baveja amb la seva bandera rojiguarra
EDU
DANI dius:" pienso yo" Res a dir allà tu amb els teus desitjos. Pero deixa que el Sr. Salvador expressi els seua . Som molts que no fem vassallatge a ningú. Quan el cap d' estat no ens agrada el volem canviar. Tu, ell i nosaltres tenim l'obligació de donar vassallatge només al nostre Pais, el teu rei el primer
Alerta
Es veu venir la fi de la monarquia per incapacitat pròpia , i també es veu Aznar com a president d'una república caudillista i bananera amb PP i Cs de beneficiaris al gobierno. Alerta, fer caure la monarquia no resol l"imperialisme aquest Com tampoc l'ha resolt fer caure Rajoy.

envia el comentari