Fora immigrants

"Portes tancades i a posar-li ciris a Trump mentre ens neguem a acceptar que aquest tros de terra no és nostre per dret de naixement"

D'acord. Ni un immigrant. Fora tots. Els magrebins, els xinesos, els peruans i els equatorians. Fora tots de Catalunya. Ja n'estem tips, que vinguin a fer feines que no ens agraden i a pagar la nostra jubilació. Fora tots. Els senegalesos que venen samarretes del Barça força més barates que a la botiga oficial. Al carrer. Ja n'hi ha prou. Portes tancades i barrades. Tant se val la situació dels seus països o les dues-centes mil amenaces de mort que han de suportar al llarg de la seva vida. No és problema nostre. De fet, aquí no hi ha lloc per a tanta gent. Fora, au, a casa. Ni un de més. Ni els sirians i la seva suposada guerra civil i aquells atacs químics que ens esgarrifen un dia i poca cosa més. Que s'esperin que acabi la guerra i, si no poden, que marxin al Líban que està al costat i segur que els acull més o menys bé. O no, tant se val. Però aquí ja no hi caben. Ni els turcs, que ara resulta que no els agrada Erdogan. Doncs mira, no el seguiu votant però aquí, a Catalunya, ja no hi cap ningú més. Tots fora. Oh, i especialment els bolivians. Fora! Pensen que poden venir aquí a refregar-nos per la cara que no tenim cura dels nostres pares i avis i ho han de fer ells. Fora! No en parlem més.

 

I els murcians, al carrer, també. Que el metro ja es va acabar fa anys i no ens calen més excavadors de túnels. Ja ens ho apanyem nosaltres, el que falta. I per la plaça de Les Glòries farem servir tuneladores. O els andalusos, extremenys i gallecs. Fora tots. No podem resistir aquesta pressió migratòria gaire anys més o el país s'enfonsarà. Política de portes tancades i au, tal dia farà un any. O els manxecs com el meu avi o els asturians com les meves àvies, tots fora! Ja n'hi ha prou d'aquesta permissivitat amb la immigració. Anem deixant entrar qualsevol i els catalans de debò no tindrem lloc al metro, ni feina, ni lloc als restaurants per compartir amb els turistes. Barcelona és l'exemple paradigmàtic d'aquesta problemàtica. Com voleu que acollim més immigrants i refugiats si pràcticament ja no es pot caminar pel carrer amb els turistes? Ho sento, no hi cabeu, au, quedeu-vos a casa i deixeu que els estrangers de països rics ens explotin sense molèsties.

 

I la gent de Lleida? Fora. Portes tancades. A Barcelona no necessitem més gent expulsada de la indústria agrícola. O pescadors de la Costa Daurada o immigrants de la Garrotxa com el meu avi. Fora tots. Barcelona ja no suporta aquesta pressió migratòria. Capriciosos refugiats que venen aquí perquè pensen que tot és or i luxe. Nosaltres també ho passem malament, a Barcelona. Prou. Portes tancades i a posar-li ciris a Trump mentre ens neguem a acceptar que aquest tros de terra no és nostre per dret de naixement. És de qui vingui i se'l mereixi més que nosaltres.
Comentaris
Postres
La immigració és a Catalunya una eina de genocidi contra els catalans. El segle XX i XXI han estat un desastre pels catalans. És com és. Assumeixe-ho.
Narcís ( text típic paperot/ comèdia esquerranosa així com text típic catalanòfob o made in spain, sia per complexos, per ignorància, per analfabetisme, per baix CI o, senzillament, malignitat, com bé delaten frases com ‘ qui féu el metro ‘ tot amagant majoria . . . . )
. . . . s'hi romangué a les places que després sortiren ! Verament decebedor el que exposa, ço és : A) Immigrant n'és " aquell que necessita treballar sent on el demanen " o el demanat per aquells que necessiten de son treball .. que no pas il·legals/ indocumentats/ sense papers/ furtius/ polissons ! B) ' Feines que no ens agraden '? Això hom pot dir-ho quan no tinguem propis amb les butxaques buides ! ' Pagar nostra jubilació '? Avui ens costen força més o números vermells, dèficit d'allò més !
Narcís ( i acabo, no tinc ganes de parlar de mamarratxades .. i menys encara de fer, fer-nos, entrar en aquest ‘ joc de barriada ‘ que cerca .. a saber què !) ( Catalunya, tant de bo els PPCC, necessitem d’Estat, necessitem de pàtria, que no pas de qui li sap greu àdhuc el ‘ to català ‘ ! )
Millor seria que aquests tan espanyols ells es fumessin amb llurs manaies polítics espanyols així com amb sos cacics o latifundistes/ hisendats/ terratinents o ' señoritos ' .. mentre aquests amb ses fatxenderies i munteries a la caça del guineu, dic, del conill .. llurs veïns, paisans, ' compatriotes ', desterrats econòmicament i qui no, vivint-en dels diners espoliats nostres! PD : sempre hi haurà menys ofertes que demandants .. així agraïm-hi qui ens dóna la possibilitat de treballar !
contes
encara te la barra de dir que venen a pagar-nos les pensions??`pot explicar-me com?? perquè, o be treballen en negre per cobrar subsidis i ajuts, o be revente les condicions laborals del treballadors catalans. Per no parlar de la que han saturat el serveis de la sanitat pública,educació, socials, etc.etc. Menys històries de conte de fades. Els països que millor funcionen són els que tenen pocs habitants. Aquí no pot venir tothom a la babalà
Narcís ( només demanem “ independència “ de qui ens vol inexistents, de qui ens vol enfonsats, de qui ens vol com ninot de pim pam! ) ( defendre la llibertat catalana, defendre la llibertat dels PPCC, n’és defendre la humanitat .. si no catalans a ca nostra, on, a Villabotijo?)
Aquest text sembla fet per aquests ' espanyols ' que llancen allò de " Cataluña la hemos levantado nosotros " , quan : 1. mai hagués estat fumuda sinó és per aquest veí botxí ( i, per descomptat, força més avançada ! ) ! 2. per venir a ' levantar ' Catalunya, millor s'haguessin romàs a aixecar sa terra ! i 3. de desagraïts, l'infern n'és ple ! PD : massa enfrontaments i guerres pròpies passàrem per tenir aquelles Corts Catalanes .. com per ara escoltar qui no feien ni fan cara a l'absolutisme !
Quim
El teu simplisme esgarrifa. No tot s'hi val per que et publiquin les bajanades
més d'això, no gràcies
Barcelona fa fàstic. Una ciutat despersonalitzada, venuda al turisme massiu, a l'especulació i a internacionalització globalitzada, i a on trobar tot allò que és autòcton esdevé avui un impossible en certs barris. No només per la substitució de la població autòctona pel multiculturalisme benpensant que celebren tant els nostres "progres" (i aquells que viuen a Pedralbes i no en solen patir-hi les consequències) sinó per la destrucció del comerç local, expulsió de veins pels lloguers inasumibles,
aquest món és un desatre
L'immigració massiva actual és un desastre per a Europa...com també ho és la poltica neocolonialista criminal que ha dut a la destrucció de l'Estat de Líbia, Síria, Irak, Afganistan, Sudan, etc..practicat per les potències occidentals, i que ha esperonat aquests fluxos migratoris massius.
fart
A Barcelona hi ha una cosa encara més destructiva que la immigració: el turisme massiu i l'especulació derivada. Entre un i altre van en vies de carregar-se la ciutat.
Quim
Quanta demagògia barata! En lloc de reflexions sensates tòpics suats, autood i desqualificacionsi.... Així no anirem enlloc....
gepeto
Si aquesta es la catalunya que voleu provinciana i autoctona doncs mai larribareu a veure perque shauria despolsar a gairebe 4 milions de persones i llavors us dirien a tota europa i al mon lo que sou uns racistes de mena.
Jo
Em sembla que hi ha lectors que no han captat la ironia del texte.
Ramon
No se m'acut cap cosa concreta que ens seria tan beneficiosa per diverses raons alhora, com l'arrelament a Can Zam d'una dreta diguem-ne anti noves immigracions tipus les que hi ha a gairebé totes les democràcies.
...SIEGFRIED...
...QUE EL MUNDO DEVUELVA A CATALUNYA A TODOS LOS CATALANES Y SUS DESCENDIENTES QUE DESDE HACE SIGLOS SE VIENEN MARCHANDO SIN QUE NADIE LOS LLAMARA NI LOS NECESITARA PARA NADA...
Au va
Senyor Jara, vagi-se'n a pastar fang. I faci el favor d'omplir casa seva d'immigrants i refugiats i deixi'm a mi decidir si en vull o no a la meva.
Aureli
Estic completament d'acord, hi ha forçes q no han entés res ni han llegit el texte atentament. Fue l'intent d'entendre l'article.

envia el comentari