Veurem la vergonya per la tele

"Va ser una mobilització radicalment pacífica en la qual els principals líders polítics i cívics van aplicar-hi un criteri de no violència estricta"

... i en acabar la projecció del documental, Susanna Barreda i Txell Bonet es van abraçar. Mediapro ha recompost un trencaclosques de videos casolans i imatges de tota mena de procedència -incloses algunes de les que van enregistrar els professionals d'aquest diari- que deixen veure, amb claredat, com es va desenvolupar la jornada del passat 20 de setembre. El documental és cronològic i es basa, en gran part, en el so ambient dels mateixos protagonistes, del que deien i pensaven en aquells moments de mobilització social i confusió informativa.

 

El que veuran els espectadors de TV3 aquest dijous, a les deu de la nit, és el mateix, essencialment, que recorden les desenes de milers de persones que es van mobilitzar aquell dia i les dotzenes de periodistes que ens hi vam acostar per informar. Va ser una mobilització radicalment pacífica en la qual els principals líders polítics i cívics van aplicar-hi un criteri de no violència estricta. I no només a l'escenari de Rambla Catalunya sinó, també, en un indret molt més difícil, com va ser la seu nacional de la CUP, rodejada i assetjada, arbitràriament, per la policia espanyola. Sense ordre judicial ni la més mínima decència democràtica.

 

El documental demostra el que ja sabem; que els informes de la Guàrdia Civil són un muntatge i que la instrucció del jutge Llarena és la venjança d'una justícia extremista. Però que siguin immunes a la veritat no els ha d'estalviar la vergonya de l'exposició pública.
Comentaris
victor
Hauriem de preguntar als socialistes per què no l'emet TVE. Tenen por que ho vegin els espanyols ?
Ciutat morta 2
Un documental es pot manipular molt fàcilment. Teleprusés manipula cada dia i no passa res. Això no és cap prova de res.
Grasias Slavadó
Dons i tot que ets el milló pariudista dal mon, dons i tot, en Torra deuría damaná a en Pera Sanches, dons, quet numbrasi ministra a'suntus pariudisticus, don i tot, Enorabona Salvadó
La vergonya és el farol de Ponsatí
Per jugar amb la gent i anar de farol ningú ha demanat perdó; ni els pocavergonyes fugats ni els presos. La imputació dels jorgitos ve principalment de "Enfocats", document confiscat al domicili del secretari general d'Economia, Josep Maria Jové. Això no s'ho salta cap documetal manipulat.
Andreu picó Pardo
S'ha de veure tot
Àngel
Víctor, els espanyols no tenen por d´això. Ma família és espanyola i jo he viscut la major part de la meva vida a Espanya, i ja et dic que això no només no els fa por, sinó que riurien mirant com els catalans ploren per les cantonades. Els espanyols estan orgullosos d´anar contra els catalans, encara que sigui de manera injusta; de fet, si jo fan injustament, encara els agrada més.
vendetta
als colons els i es igual es mes, estan a favor de mes caña per als catalans
vendetta
cuanta rao sr angel yo e oido el antes abandonamos europa y la seudodemocracia, ke catalunya, ellos insisten en ke catalunya es suya
A ciutat morta 2
Diu: Un documental es pot manipular molt fàcilment Aleshores demostra la manipulació i aporta els documents gràfics que demostrin com els Jordis exaltats cridaven a la violència. Així de senzill. La realitat és que les imatges, de diversos orígens, són més creïbles que les ambicions novel·lístiques dels paramilitars de la GC i del jutge prevaricador Llarena.
gepeto
El senyor roures i voste salvado fan la seva missio dagitprop juntament amb tv3 ,obriu els ulls catalans us estan manipulant de valent .
A Ángel
Pues sí. La verdad es que me estoy riendo bastante de tu comentario. " Mi familia es española" dice el subnormal...."y he vivido la mayor parte de mi vida en España"... A lo mejor ahora vive el hombre en Francia o en China, vete tú a saber...Pero que eres español, español eso sí es verdad. Lo demás que has escrito son pamplinas. Este documental es tipo ciudad muerta. Da igual, lo importante es toda la documentación de ambas partes que figure en el sumario. Las pruebas. Lo demás faroles
vOLEM EL JUDICI PER LA TV
Jo em pensava que parlaves de si es retransmetrerien els judicis del Suprem per la TV. Serian fantastic veure als jutges nomenats pel PP-PSOE, defensant la telenovela del Llanera el solitario del 155 i defensor de la porra lliure al cap dels catalans
Narcís ( si us plau, deixin ja de delinquí'ns-e, que ja són massa anys .. triïn un d'altre, no sé, Portugal o mateixos països hispànics d'allèn de la mar ! )
Què es pot esperar de qui és rival/enemic de tot allò que implica el mot català ! PD : aquest estat em recorda aquell equip de futbol que no li fum vergonya de cap mena dur-se'n títols fraudulentament per tal de ' sentir-se a l'alçada ' d'equip contrari !
Bacora Santjoanera
Ciutat morta 2. Manipulat com el teu cervell?. Llumenera de tabarnia , ves a veure els jocs que heu montat, ¡¡sapastres!!

envia el comentari