Els del tractor treballen més que Collboni

"Planeta és una sola empresa en crisi; els tractors són moltes explotacions en expansió"

És molt significativa la fòbia que transmeten els líders -i les bases- de l'unionisme contra els agricultors i la seva principal eina de treball; el tractor. Per a Jaume Collboni (PSC), per exemple, la decisió d'un únic consell d'administració -el de Planeta- de traslladar la seu de l'empresa a Madrid, cedint a totes les pressions del poder, és molt més important que la dels milers de pagesos que van defensar l'1 d'octubre amb els seus tractors.

 

Collboni deu ignorar que el grup Planeta passa per una fase d'extrema vulnerabilitat, amb enormes dissensions internes, que els qüestionen la viabilitat futura. És molt important, però Planeta és una sola empresa en crisi; els tractors són moltes explotacions en expansió. I són una eina importantíssima. Tant, que paguen part dels impostos que serveixen per pagar el sou del propi Jaume Collboni.

 

Així les coses, no sé d'on treu Jaume Collboni, regidor socialista a Barcelona, que milers de pagesos són pitjors -inferiors?- que el consell d'administració de Planeta i que ell mateix. És el seu problema. En qualsevol cas, els tractors serveixen per treballar, potser és això el que no acaba d'entendre.
Comentaris
I que Puigdemont
Que no dóna un pal a l'aigua. I això que els ventrílocs practiquen un mínim.
Victor
I alguns d'aquests agricultors han llegit més llibres que tots els de SCC junts.
Jordi
Sr Collboni jo no el conec pro cuant vostè treballi per l ajuntament de Barcelona com fant els que van dalt de un tractor segur que no parlarà axins. Ja tindrà prou feina per no di tonteries
xup
Collboni, pots dedicarte al mateix que Bailon, a fer barra americana, t,anira mes be!
Fat Boy
Jaume Collboni Cuadrado. Descendent d'uns desertores del arao?. Molt possiblement te algun trauma infantil al respecte.
Uuu
Collboni: un desgraciat urbà contra la perifèria, la terra. I segur que predica vida sana. Entre ell, Iceta i Maximo ex, deixen els gais en mal lloc. Ho sento pel col.lectiu
rd350
collboni ? qui es ?
Jordi
I que menja, llibres?
Pagès
Els tractors són el símbol del cultiu mecanitzat, l'eterna necessitat bàsica d'alimentar-se evolucionada amb les tècniques del segle XX.
Adéu Planeta
Fa molts anys que no compro cap llibre de Planeta. Sembla que no sóc sola, Planeta està arruïnada. Sap greu, però, és clar, recordem que el seu fundador va entrar amb les tropes franquistes a barcelona... Quan més lluny estem d'aquell dia, menys ajudes tenen i menys recolzament social.
flama
Redordem que el Sr Collboni va guanar las primeries a alcaldable, fent tranpes, la tupinada fa sortir hasta per TV3. A mes, qui parla de supremacismes, segons ells del PSC son millors el tabernesos de la periferia que la gent que traballa la terra?. Fan pena.
Narcís ( quanta titolitis amagant ser un no ningú o fatxanderia de baixa mà ! ) ( i .. de quin partit diu ser aquest bon home . . com per suprimir clases socials i haver de treballar d’obrer/ peó o mà d’obra en general . . . . . . . . . . ! )
Una ciutat sense pobles no pot viure, ser, existir ( atès que es moririen de fam ) .. un poble sense ciutats de ben segur sí ! PD : fúmer-se'n així de persones treballadores en tasques físiques, penoses i qualitat de vida .. delata força bé qui així s'expressa !
Pobrets muserables
Menyspreuen els que els donen menjar. S’ha de ser curt o dolent o les dos coses. Tenen un profund complexe d’inferioritat, al no tindte ni principis ni valors ni plans d’un futur millor. .

envia el comentari