Som-hi i a guanyar!

"Coneixem els vins de les Illes i sabem que són un tresor que ve de lluny i que anirà molt més lluny encara. Hi ha qualitat, hi ha identitat i hi ha ganes de guanyar"

Ha passat una dècada i durant tot aquest temps Vadevi ha estat testimoni diari de la força dels vins catalans. Un sector que s'ha expansionat a partir de la qualitat i la innovació i que ho ha fet des d'una personalitat prou marcada com per fer-la perfectament distingible, tant pels consumidors catalans com pel mercat internacional. Tot això ho ha explicat Vadevi i ho han contrastat, empíricament, els Premis Vinari, el gran esdeveniment anual dels cellers catalans, del que ja se'n prepara la sisena edició.

 

Ja m'ho perdonaran, però els professionals que hem participat, des de la comunicació, en aquesta explosió dels vins catalans ens en sentim, també, una mica responsables. Creiem que, deu anys després, la societat catalana coneix molt millor els seus vins i que, en conseqüència, és més justa valorant-ne la qualitat i l'interès del territori que els fa créixer i madurar. Sentim l'orgull (molt, per què negar-ho?) d'haver contribuït a acostar les vinyes a les persones que hi viuen a prop.

 

Per tot plegat, estem molt il·lusionats amb l'aparició de Balears Vadevi. Coneixem els vins de les Illes i sabem que són un tresor que ve de lluny i que anirà molt més lluny encara. Hi ha qualitat, hi ha identitat i hi ha ganes de guanyar. Nosaltres hi serem. Ajudant. Gràcies i som-hi!
Comentaris

envia el comentari