"Felip VI go home"

"Felip VI no demanarà disculpes ni rectificarà, perquè el que pensa és exactament el que va dir el 3 d’octubre"

Catalunya mai no ha estat un país especialment monàrquic. Però des del vergonyant discurs de Felip VI només dos dies després del referèndum i de la violència policial, el rebuig d’una gran part dels catalans a la Corona és absolut. I ha fet bé el president Quim Torra anant a Tarragona a la inauguració dels Jocs del Mediterrani. Plantant el rei espanyol també plantava els catalans. I és oportuna la carta d’Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra demanant al monarca una rectificació i un canvi d’actitud en relació a Catalunya. És adient  perquè, de nou, torna a posar les institucions espanyoles en evidència.

 

Felip VI no demanarà disculpes ni rectificarà, perquè el que pensa -encara ara- és exactament el que va dir el 3 d’octubre. Simplement no ho entén i no es produeix cap mena de canvi perquè no tenen en consideració a una gran part de la ciutadania de Catalunya. I els és igual. De fet, el monarca té previst tornar a Catalunya la setmana vinent. Concretament a un poblet al costat de Girona, ciutat que va patir fortament la violència de la policia espanyola i la Guàrdia Civil l’1-O.

 

Sense cap mena de rectificació és absolutament humiliant per milers de catalans que el rei espanyol vingui a Catalunya. I aquesta fatxenderia i actitud de supèrbia és el que es volen treure de sobre tots aquells ciutadans que l’1-O van anar a votar, tot i les constants amenaces del govern espanyol. El missatge d'una gran part de ciutadans de Catalunya és clar: “Felip VI marxi a casa”.
Comentaris
Pura ignorancia y mala fe
Las demandas de la Generalitat no pueden ni deben dirigirse al jefe del Estado sino al Gobierno. No vale de nada la carta que el fascista Quim Torra (con los rumberos Mas y Puigdemont), envió a Felipe VI emplazándole a mantener una reunión en Tarragona. El Monarca, de cuyas acciones responde el Gobierno por mandato constitucional (artículo 64), no podía atender esa petición y la trasladó a La Moncloa, donde se tomaron las decisiones. ¿Por qué no rectifica el secesionismo de sus tonterías?.
Narcís ( és obvi no ser rei dels catalans, si ho fos, mai per mai hagués permès la " catalanofòbia " que hi ha al seu país des de la demanda de " llibertat, amnistía, estatut d'autonomia “ / del 77 ençà .. vegi’s mitjans escrits, de ràdio, de tv i necieses/ animalades de sos politicastres !)
Verament país veí botxí és un altre món o primitivisme sense solució, ço és : 1. si el MHP Quim Torra és ( segons la trepitjada i escarnida constitució pels ' fatxets ' ) el representant ordinari de l'estat a ca nostra, és normal vulgui/ pugui parlar amb el ' jefe ' d'aquest estat ! i 2. si, a sobre, fou ell qui sortí a parlar vanament/ emparar als que fumien garrotades i sostreien ulls amb armes il·legals, és normal vulgui/ pugui demanar-li explicacions ! PD : no n'era per parlar de política !
Hipócrita
Ahora como ya no está el PP, ni M. Rajoy, el centro de los odios separatas es el Rey. Todos los días hay 3 ó 4 artículos por panfleto separatista puteándolo. El discurso estuvo muy bien, por cierto.
Llibertat; sempre hi ha d'haver gilipolles i imbècils que seran esclaus dels que manen.
Els fatxes d'aquests comentaris, amb mentalitat colona, sols dir-vos: aneu-vos a la vostra pàtria de merda que us anirà millor. Sou una colla de fdp (flipats de punyetes i altres significats si vosaltres els hi voleu donar, jo no eh?) Que us merexeu de tot i més per mentir, odiar i pertanyer als del 155 és a dir, fatxes/falangistes/nazis/fascistes que aneu contra la llibertat dels pobles i el més fort és que; sou tant CATETOS, que sense adonar-vos aneu en contra de la vostre pròpia llibertat...
Avenger
Hipòcrita, mira que arribes a ser hipòcrita
Vis
Ningunear es lo mejor. No espero disculpas de quien ya he eliminado o quiero eliminar de mi vida. Quiero que nos vayamos y lo que diga quien dejo atràs no me importa.
EDU
Per en" PURA IGNORANCIA Y MALA FE." Se lo escribo en castellano para que me entienda. Las cosas se pueden decir de otra manera, sin agraviar, ni insultar, si me apura incluso con delicadeza.. Pero los que son como Vd. lo llevan en su ADN y es por eso que precisamente, nos queremos separar, para que la gente educada y correcta no nos confunda. I tanco aquí la polèmica. Francament , no m'interessa per res la seva resposta.
Eloi.
A tots els ignorants espanyols i que no son pocs: Primero era la quimera del Sr. Mas, después fué la sin razón de Puigdemont, ahora la desfachatez del Sr. Torra...........Pregunta para los listillos, que son muchos: Podría ser que los catalanes de verdad no se sienten españoles en nada y quieren desprenderse de este parásito aun sabiendo que el precio es caro pero la satisfacción infinita? Y ahora ya podeis insultar, menospreciar, ........etc. y asi certificar lo que digo. Españoles.
Yo ya soy libre
En cambio, los separatas nunca lo serán. Pobres, para siempre en su cárcel mental. Y encima cada vez estarán más cabreados...je, je, je...
sempre hi ha d'haver gilipolles i imbècils que seran esclaus dels que manen
Ostres, el perfil del feixista Torra !!!.
Hay catalanes de verdad que se sienten españoles
Los secesionistas no son "los catalanes de verdad". Son otra cosa y no mejor.
Cròniques chis-Torra-nes
Primer república com Suissa. Fracàs absolut. Després exigència llibertat dels presos i, al cap de poc, petició. Ni cas. Després es va reclamar del Rei que demanés perdó per l’actuació policial l’1-O. Res. L’última (difícilment n’hi haurà cap altra perquè mes baix ja no es pot caure) suplicar almenys una reunió del Rei amb Torra. Res. Trobada de cinc minuts a Tarragona, just perque TV3 pugues emetre imatges amb un títol tipus Torra "li canta les quaranta al rei espanyol". Enhorabona secessioniste
Harta de fachas
Que el rey de la dinastia francoborbónica y todos los portadores de su ADN dejen de parasitar Catalunya y, consecuentemente, el resto de los depauperados pueblos que configuran el puto estado "apañol" no es sólo el deseo de gran parte de los catalanes. Es el ansia de la mayoría de [email protected]s y del resto de habitantes de la península que han superado el medievo, el absolutismo y el franquismo. ¡Viva Cataluña Libre!
fidel
El Borbó, nomenat rei via dinàstica amb arrels via dictador Franco i mai en referèndum, que se'n vagi a les Castelles i resta de l'Espanya rància, monolingüie, intolerant i catalanofòbica. Aquí, no és benvingut; no el volem; més quan hem vist que actuava amb odi i dura repressió contra ciutadans catalans pacífics. Felipe VI (rei de què?), Bon Vent i Barca Nova!.

envia el comentari