Llarènia

"A Llarènia els presos polítics catalans són violents i, en canvi, els violadors de la Manada, no"

La justícia espanyola viu al seu planeta. És un lloc imaginari, semblant a una plaça de toros, on els jutges i magistrats es passegen, amb aquell caminar dels toreros, mensypreant la justícia internacional -tant se val si és argentina o belga-, clavant banderilles rojigualdas als separatistes i entrant a sac a decidir sobre el que passa en les temibles matinades navarreses. Si hi ha una baralla, decideixen a favor de la Guàrdia Civil. I si hi ha una violació, també.

 

És el planeta Llarènia. Allà on sempre se sap qui guanyarà i, sobretot, qui ho perdrà tot. És l'indret on es defensa als torturadors feixistes perquè formaven part de la mateixa cadena repressiva que els jutges de Franco i és el lloc on Lluís Companys continua executat i ben executat. A Llarènia els presos polítics catalans són violents i, en canvi, els violadors de la Manada, no.

 

Tots vivim a Llarènia. És un planeta que sustenta la seva existència en un rei, uns policies, uns jutges i unes presons. A por ellos i a por ellas. El Castor arxivat i la Manada al carrer. L'Univers no es mereix això.
Comentaris
Aurembiaix d'Urgell
Doncs si, es així. Si ets Guardia Civil i surts caminant sense problemes i amb la camisa ben neta , planxada i impecable doncs per la jutgessa resulta que tens el turmell trencat i la camisa plena de sang. Que hi ha imatges i tots veiem que es mentida, es igual. Que la jutgessa esta casada amb un Guardia Civil , te molts amics i familiars Guardia Civil, no importa, resulta que es la persona idònia per fer justicia. Tot plegat es fastigós.
Pere10
esta clar que a ERspanya el que diu o escriu la Guardia Civil o Florentino Prez va a misa i els dames no pintan res no se per que es pert el temps anat als jutjes
1410
No és Llarènia. És el Regne d'Espanya, l'estat espanyol en el seu conjunt estructural jurídico-polític-econòmic-cultural-mentalitats.
ARRIBA LLARENIA I ELS CRIMINALS DEL 155.GARROTE VIL
A Llarenia la justicia protegeix als franquistes per que la constitucio es franquisme com demostra el garrote vil del 155, un article que ningu va votar, i que fa que la constitucio sigui terrorisme franquista. A mi m'encanta que la justicia a españa sigui una vergonya, i aixó es totalment normal ja que la transicio va amnistiar al jutges de franco que havien d'esser engarjolats per vida i expulsat de la carrera. FRANQUISME VIVEN I ARRIBA LLARENIA, es estat del FRANQUISME-CONSTITUCIONAL -155
Potser és hora de preparar un setembre mogudet, on no només hi hagi la manifestació, sinó onades de protestes, insubmissions i ocupacions pacífiques.
Merda de Ñ
Ñ és una MERDA
A por ellos
Se nota que estamos en pleno Mundial de fútbol. En 2010 con la canción "A por ellos" la selección española ganó el mundial de Sudáfrica. Y con gol de Iniesta en la final.
Maria aRosa
4 violadors + 3 jutges manipulats= 7 a la presò
Marc Aureli
L'enhorabona Salvador, avui t'has superat a tu mateix amb aquest article genialment rodó.
En mans dels rosaris
España té pinta de ser un experiment per veure fins on és capaç de deixar-se humiliar el borregam
jutges del opus.dei tots a la preso!!!
a l'escola de jutges de bcn nomes ensenyen a cantar el cara el sol i a afiliarse al Opus.dei la mafia criminal
Narcís ( .. l·lectivitat amb identitat nacional i .. a ca pròpia ! i 4. unes presons que a falta d'afusellaments o ' suicidis ' , et volen enterrar en vida ! )
Bona gràfica del que és aquest estat per a Catalunya ( i per extensió, per als PPCC ! ) : 1. un rei que no és per als catalans si no es descatalanitzen, si no es deixen espoliar i si no es deixen blasmar/ fúmer's ! 2. una policia que si ets català no només no guaita per ta llibertat, seguretat i defensa, que, a sobre, et fum garrotades/ sostreu ulls per manifestar un parer davant tanta ignominia ! 3. uns jutges asseguts a la dreta de Déu Pare Omnipotent que no pas davant la justícia d'una co . .

envia el comentari