El PSC torna al selfie amb Albiol

"El nou alcalde ha hagut de tibar de l'argumentari del 155 per tractar de legitimar el seu accés a l'alcaldia. Per això ha situat la seva candidatura en l'eix nacional, acompanyat del PP i Ciutadans"

L'operació d'assalt del PSC a l'alcaldia de Badalona entre de ple en l'abjecció política. El nou alcalde socialista, Àlex Pastor, governarà, amb els seus dos regidors, el quart ajuntament de Catalunya, una corporació de 27 electes -24 dels quals es quedaran a l'oposició- que ha de gestionar 18 regidories, sis districtes territorials, sis empreses municipals i quatre organismes públics de titularitat municipal. Tot, gràcies al càlcul malèvol de Xavier Garcia Albiol, que ha preferit instal·lar la inestabilitat a la ciutat com a instrument per recuperar l'alcaldia l'any que ve. Amb el PSC arriba el caos a Badalona.

 

I, com que la maniobra no té justificació possible, el nou alcalde ha hagut de tibar de l'argumentari del 155 per tractar de legitimar el seu accés a l'alcaldia. Per això ha situat la seva candidatura en l'eix nacional, acompanyat del PP i Ciutadans, exactament en direcció contrària als nous temps que diuen reclamar el PSOE de Pedro Sánchez i el PSC de Miquel Iceta. De cop, amb una sola votació, els socialistes catalans han retornat al selfie de la manifestació espanyolista del 8 d'octubre.

 

El pacte del 155 prefigura un precedent funest per als pactes de l'endemà de les eleccions municipals de l'any vinent. Allà on puguin els socialistes catalans intentaran formar governs espanyolistes als ajuntaments, fins i tot en condicions tan adverses com les de Badalona. La sortida del PSC de l'àmbit del catalanisme polític comença a ser definitiva i estructural.
Comentaris
Ramon
El SÍ a Pedro Sánchez és la major vergonya de tota la història de Catalunya.
El caos ja estava instal·lat a Badalona, Cot
I era Dolors Sabater. Potser el PSC no ho pugui fer molt millor però pitjor és impossible. El problema i causa de la moció de censura de Sabater ha estat la seva pèssima gestió municipal.
Xaloc
El talibà Albiol, no perdona que li restessin els 10000€ per no asistir als plens de l'ajuntament i el psc li ha seguit el jpc per obtenir la poltrona, esperem que la gent de Badalona tingui memòria a les properes eleccions...
Ebrenc
Fins que no li van retenir els 10.000 euros a Albiol no es va organitzar este desproposit. Aixi que ja sabem el preu del poligonero Albiol.
Narcís ( i això que diuen moure'ls-hi el servei públic .. ! )
PSC .. Partit Susanista de Catalunya .. i qui diu aquesta .. diu resta de psoers ! PD : la menjadora és la menjadora .. què faria n'IZ sense emoluments públics .. de mosso de cuina o de cambrer o de peó o de . . . . . . . ?
rd350
per psc no em ve res...

envia el comentari