El socialista bo ens somriu una miqueta

"Arriba la gran operació d'Estat per recloure Catalunya, un cop més, dins de la restauració borbònica i l'autonomisme inofensiu a canvi d'una relaxació progressiva de les mesures repressives"

De cop, el PP accepta, ni que sigui remugant, que s'ha acabat el seu govern i la jubilació anticipada Mariano Rajoy. Ciutadans, després d'uns moments inicials de confusió, ha saludat el nou govern socialista i evita la confrontació directa amb els nous gestors de l'Estat. Els mitjans de Madrid més identificats amb la dreta -ABC i La Razón- publiquen enquestes favorables a Pedro Sánchez i El País, sobtadament, ha canviat el director susanista per una periodista que ve del felipisme i que, en només una setmana, ha retornat el diari a l'ortodòxia socialista. La propietària del Banc de Santander fa tuits a favor del nou govern i l'Ibex impulsa la Borsa de Madrid cap amunt... Insisteixo; de cop.

 

De sobte, Serrat i Sardà abandonen el discurs unionista i el menyspreu als independentistes per començar a fabricar una mena de tercera via mediàtica. Batet i Iceta recuperen la reforma constitucional i el mantra del federalisme, mentre Borrell calla com mai ha callat.

 

En fi, que arriba la gran operació d'Estat per recloure Catalunya, un cop més, dins de la restauració borbònica i l'autonomisme inofensiu a canvi d'una relaxació progressiva de les mesures repressives. El PP ha fracassat i, a més, ha deixat per terra el prestigi exterior de la marca Espanya. No servia. Ara el PSOE ha deixat d'insultar per poder representar el paper del poli bo que tanta falta li feia a l'Estat després del fracàs del 21D. Pitjor són els atres, dirà algú, i seria cert si els uns i els altres no compartissin uniforme, cobressin del mateix lloc i tinguessin els mateixos objectius.
Comentaris
Ramon
El procés sobiranista era dir PROU! a tota aquesta merda de palanganejar-li a l'espanya sociata perquè, si no, "vuelven ellos". El tomb sobiranista es produeix en un moment que ABSOLUTAMENT TOTES les administracions estan en grapes sociates. I el desenllaç és que acabem posant-li el cul (COM SEMPRE) a l'Espanya sociata quan és PITJOR QUE MAI. Ho comencem amb el PSC refugiant-se en el dret a decidir i ho acabem fent de palmeros d'un PSOE que ens diu nazis i ens tracta d'infecció.
indepes bons per deixar-los el cul a l'aire
Hauríem de ser capaços de contraposar l'independentime "bo": aquell que no questiona l'Estat ni demana un referèndum sobre la independència però que vol el federalisme de veritat, l'alemany: recaptar impostos, controlar infraestructures, ultima instancia judicial i denominació d'Estat lliure com Saxonia, Baviera o Turingia
Espectador
PSOE = PP = desaparició de Catalunya .
olodelbages
És l'estratègia de l'estat espayol... de fet, és el que fa sempre l'opresor... primer escanya fins a no poder més... després va afluixant de mica en mica (amb canvi d'agents) de manera que a l'escanyat li fa la sensació que li están fent un favor i s'oblida del motiu inicial de la represió... NO DEIXEM QUE AIXÒ ENS PASSI, OBLIDANT TOT EL QUE HEM VISCUT I OBLIDANT ELS NOSTRES ANHELS... NOMÉS UNA CATALUNYA LLIURE I INDEPENDENT POT ASSEGURAR EL FUTUR DELS NOSTRES FILLS. SALUT I REPÚBLICA!!!
Victor
Es el que hi ha. Però no ens hauriem de lamentar . Hem de començar a fer política de debó i util.litzar les forces que tenim per forçar canvis de veritat i resultats concrets. Es clar que ens intentaran enredar. Sempre ho han fet i és la seva manera de defensar-se. Som nosaltres els que no ho hem de permetre.
rd350
no vull formar part de ñ , i no em crec el discurs del psoe, sempre ens aniran a fotre
deixem-nos de teatres i escuses de mal pagador!
aquí no es tracta de què fa o vol Ñ (que tothomsap que és irreformable, xq ja li agrada com és), sino de QUÈ FEM I QUE VOLEM NOSALTRES, EL POBLE CATALÀ!!! i crec que sabem el que volem, però no tenim els dirigents adeqüats per arribar-hi...ELS HEM DE CANVIAR !!!
el teu
@"indepes bons per deixar-los el cul a l'aire" como si la definicion de Freistaat les sirviera de algo. Intentaron hacer un referéndum y nada. Eso si, igual se prohíben algunos partidos políticos ;)
Vlad
Però que coi hi ha d'haver enfrontament civil? Si tot és superpacífic. Sí és que ningú atia l'odi. Que s'empatollen aquests socialistes. No?
trencar la cintura a l'Estat
Els federalistes comuns i PSC amb el PP vivien millor. Ara estan al mig de la pista sota el focus cometent il.legalitats tan bèsties com ni acostar els presos. S'acosta el moment de trencar la cintura a l'Estat ensenyant les seves vergonyes que ni volen una solució federal a l'alemanya
NO OBLIDEM que PpsoE ha donat tot el soport als facistas de PP i C*nos per la reprecio mes severa i humiliant que existia. Per tant NI OBLID NI PERDO.
Pesoe encara es mes pitjor pq actua desde la cobardia.
Narcís ( Catalunya no necessita gestos .. necessita absència de prevaricadors, absència de sembradors de zitzània, absència de manca de respecte als DDHH . . . necessitem únicament i exclusiva " llibertat " així no ser manats per éssers gens ni mica, ni poc ni gaire, estimadors de nostre món, de no
Qui pot esperar-ne res d'aquesta gent que també ' truca de matinada ' ? PD : o et llancen racista, xenòfob, supremacista .. tot plegat, allò que sí són ells .. o sinó et llancen som uns egoistes econòmics .. i tururut viola, es romanen tan amples ( verament el mal n'és/ els hi és il·limitat ! ) !
negociar amb maltractadors es legal?
com es pot negociar res amb la banda criminal del 155? son assassins purs feixistes, franquistes i naziobal.socialistes. españa es riminal com la seva constitucio que ha tractat als catalans a cop de porra i del 155 o garrote vil
El minim es l’alliberació dels presos i un referéndum acordat
si aixó no pasa, vía lliure cap a fora, independencia. Com molt bé diu el Sr. Cot tots obeeixen al mateix amo. I l’unic que els feia por de veritat es la prima de risc, la vaga general, el que no ha fet l’independentisme.

envia el comentari