Dones i gais per fer el de sempre

"El canvi de color al govern espanyol podria ser una molt bona notícia per a Catalunya, si el PSOE fos veritablement un partit d’esquerres"

Josep Borrell parlava de desinfectar Catalunya; Màxim Huerta va escriure “putos independentistas”, i Grande-Marlaska és qui va enviar a judici els autors d'una caricatura dels Prínceps d'Astúries a la portada de la revista "El Jueves" i també qui va empresonar dues vegades Arnaldo Otegi. Menys se n’ha parlat de la nova ministra d’Agricultura, que és qui va avalar el projecte Castor, i del cap de gabinet de Pedro Sánchez, que va ser assessor del popular Xavier García-Albiol. I tot ells formen part del nou Executiu espanyol. 

 

El canvi de color al govern espanyol podria ser una molt bona notícia per a Catalunya, si el PSOE fos veritablement un partit d’esquerres. És cert que l’Executiu que ha format Pedro Sánchez vol donar -com a mínim formalment- la imatge de progressista. Però ja ho ha dit aquest divendres el president Carles Puigdemont, “els discursos no fan política”, alhora que avisava que el nou govern espanyol “ha generat expectatives per sobre de les seves possibilitats”.

 

Pedro Sánchez i el socialisme espanyol tenien una fantàstica oportunitat per demostrar la voluntat real de diàleg amb Catalunya. I no només de paraula, com fins ara. L’elecció dels ministres determina el rumb que prendrà el nou govern de l’Estat. “Pels seus fets els coneixereu”. I, no ens enganyem, ja els coneixem.
Comentaris
Espectador
Continuen els tòpics amb les dretes i les esquerres El comunisme a la URSS i actualment a la Xina ere i son d'esquerres , son i eren dictadures . Suiza es de dretes i es un paìs democràtic .El PSOE i Pedro SÀNCHEZ son el pitjor que li podia passar a Catalunya . perqué entabanaran les ments dels polítics de ERC I PDECAT amb un verí molt perillòs , que es diu "diàlogo " i picaràn segur .
Narcís ( amb tot el que ha fet Catalunya per aquest estat àdhuc no més perquè no s'ha deixat així com continua fent-hi i . . . ens ho paguen així . . aquesta n'és sa moral , aquesta n'és sa estima pròpia o ' a por ellos ' . . ja no pas en accions, actes i actituds sinó que ja ‘ a crits ‘ ! )
Nosaltres, Catalunya, només volem ser lliures que no ( malgrat tot ) contra espanya; per contra, espanya només cerca ser espanyola sent contra Catalunya, sent contra nosaltres ! Aquí rau tot, sia per fatxenderia / imperialisme de barriada, sia per complex d'inferioritat, sia per enveja/ gelosia (?!) , sia per por a la solitud, o sia allò més clar i diàfan .. seguir fument-nos econòmicament , seguir deturant-nos en prosperitat i seguir anihilant-nos com nació o poble a territori propi !
Fat Boy
El PSOE es igual que el Partit Socialista Serbi. No esperi gran cosa.

envia el comentari