Netejar i desinfectar, pobra Badalona

"En política, "netejar" és sinònim de "desinfectar", el que indica que els socialistes catalans comparteixen alguna cosa més profunda que els joiosos selfies d'aquella manifestació que agermanava Borrell i Albiol"

L'intent d'enderroc de l'alcaldessa Dolors Sabater a Badalona és una operació miserable que no es pot camuflar rere l'excusa del context local, entre d'altres raons perquè Badalona és una ciutat massa important com per atribuir a reglatges de comptes veïnals el que són maniobres partidistes a la recerca del poder. El PSC, per tant, és el responsable únic del retorn al primer pla polític d'aquell PP que volia "netejar" Badalona. Potser perquè, en política, "netejar" és sinònim de "desinfectar", el que indica que els socialistes catalans comparteixen alguna cosa més profunda que els joiosos selfies d'aquella manifestació que agermanava Borrell i Albiol.

 

Però és que, a més, tres persones -que són els regidors dels que disposa el PSC- no poden governar una ciutat de més de dos-cents mil habitants, la quarta de Catalunya. I menys encara després d'haver fet caure un govern municipal de totes les forces de l'esquerra de la ciutat. Insisteixo: No hi ha explicació local per a aquesta barbaritat de dimensió nacional.

 

Si el PSC té alguna intenció de reingressar en el catalanisme polític pot començar per desactivar la moció de censura contra l'alcaldessa Sabater. En benefici de Badalona, de Catalunya i del progrés en general.
Comentaris
Eduard
Home, parles del PSC, com si fos un ent real. El PSC es una ficció
Espectador
PSOE = PP .
Espectador
PSOE +PP = 155
Mol be dit Salvadó
Dons, cada vagada et pareseix mes a Hitle, dons, ara parlas da netejar i dasinfestar, dons a tots el que no pensin com els indpandantistas supramasistas, dons, mol clá el articla Salvadó
MFX
Res. Haurem d'anar suant tinta.
Que gran defensa de Dolores Zapatero, Salvador
terrassenc
El PSC no desactivarà res, Iceta no és més que el Millo del PSOE. De fet, és pitjor, ja que ho és a l'ombra i és més recargolat. El poli bo, per definició, té sempre més mala baba que el dolent. Però per la nostra part cal no fer-lis el joc, el 21D varem votar per la república catalana, si en Puigdemont i en Junqueras només la volen tirar endavant si és pactada, això és un frau, si s'haguessin presentat dient-ho, la CUP hagués arrasat.
Jordi Astalada
Aveura, Salvadó, Hitler panasaba el mateix ca tu, dons, pro ei era una miqueta mes intel·liyén, dons, i sapigueix ca no tot el mon astaba dacor am al rasa aria, dons tu, ets mol mes supramasista i pensas, dons, que tot el mon, am la suparioritat tan gran dal popla catalá, dons, es randirá als peus, dons, i la realitat, dons es que sulamén ia 2 millon (que no mols) da parsonas al mon que pensan com tu, dons 2 millons d'aburragats a l'escola catalana, fin i tot
Ramon
Escolta Salvadó, que spas u que es una camara da gas? Asutdiala parque creu quet va agradá,dons, las vas a trubá mol utils, dons
¿Alcaldesa?
Si quedó la quinta en las elecciones....¿A "eso" lo llama el autor alcaldesa?. Ganó el PP, desmemoriado manipulador. El año que viene municipales, a ver lo que vota la gente.
Carles Viñals Casado
Salvador, llegeix una mica sobre cambres de gas, t'agradarà, segur que les trobes de molta utilitat
Anna Armendares
Quina plaga de trolls ignorants
pepet
ja es veu el llauto cuan la democracia em beneficia momplo la boca cuan no surt el resultat que vull es una operacio miserable ,ja esta be senyor del dret a decidir una mocio de censura es totalment democratica.

envia el comentari