Un PSOE raquític tomba un PP agònic

"Pedro Sánchez ha passat, en un no res, d'insultar al president Torra a assumir que el problema de Catalunya és de caire polític i que cal dialogar"

Enviant Mariano Rajoy a l'infern, l'independentisme s'ha apuntat una victòria tàctica impensable fa pocs dies. El president espanyol ha despertat, de sobte, de la sensació de poder absolut que confereixen els anys a la Moncloa i ha comprovat que, com el dinosaure de Monterroso, els disset diputats independentistes continuaven allà. No només això, sinó que -vejats miracle!- Pedro Sánchez ha passat, en un no res, d'insultar al president Torra a assumir que el problema de Catalunya és de caire polític i que cal dialogar.

 

Ni Sánchez és millor que Rajoy ni el PSOE té una idea diferent del PP respecte al que és Espanya. Ni tan sols -tal i com recordava Rajoy, oportunament- el PSOE és un partit menys corrupte que el PP. Però el fet és que Pedro Sánchez arribarà al poder gràcies a la política salvatge de la dreta espanyola, que no s'ha limitat a suspendre les institucions catalanes, sinó que ha arribat a agredir, de forma indiscriminada, els milers de persones que volien dipositar el seu vot en una urna.

 

La caiguda de Mariano Rajoy és només un dels efectes colaterals de la crisi política catalana. N'hi ha d'altres encara més importants, com és el desprestigi exterior del sistema político-judicial espanyol o la inestabilitat d'un mapa polític que tendeix a la fragmentació. El règim trontolla mentre arriba, per gestionar-lo, un PSOE raquític, però encara capaç d'aprofitar l'agonia del PP. La crisi s'instal·la a Madrid.




Comentaris
Espectador
Ara ve una época molt perillosa per Catalunya .El PSOE intentarà entabanar els polìtics catalans i els entabanarà fàcilment com sempre , es per aquesta raó que la societat civil . la gent han d'estar amb els ulls ben oberts perquè el menú tornarà a ser " gat per llebre " .El cercle d''economìa , ja ha fet els primers passos i el President Torra ja està encantant .Amb els actual polìtics , Catalunya no será mai independent .
Fermi
I amb tot aixo podemos es reforça a les espanyes i els falangitos en fora de joc.
John Smith
El curtet Sánchez serà un altre que aviat parlarà català en la intimitat.
terrassenc
Estem començant a veure la pressió alemana. Puigdemont i Junqueras accepten el TC i el gobierno obre dialeg. Rajoy no ha volgut i en Sánchez sí. La UE vol un 'apoyaré 2.0', de manera que la pregunta és: defensaran la República Catalana els nostres?
Ocellet del Conflent
La caiguda del PP és per la sentència del cas Gurtel. No pas per la qüestió catalana. Siguem precisos sobre la causa i evitem tergiversar les coses.
Grasias Salvadó
Dons, leyén aquet articla, dons e truvat molta infurmasió, dons. nuvadosa, moltas grtasias par aqueet articla d'invastigasió tan innuvadó, grasias Salvadó
FAINE JA NO DORM
Ara la Fiscalia sera del PSOE, i esperem que dilluns entri a sac a la seu de CIUDADANOS i es facin publiques totes les donacions milionaries i il.legals que han rebut dels feixistes i franquites espanyols, especialment de la MAFIA CRIMINAL DEL OPUSDEI. FAINE, no dormiras mai més, franquista, feixista i galtes del opus.dei. La teva conciencia malvada no et deixara dormir, i al cel, no volen gent dolenta, malvada i lladregota com vosté
Teresa
Però mentrestant....gaudim de l'espectacle!!!
Al autor
Tú tienes la picha hecha un lío. No ha habido elecciones. Los escaños son los mismos. A ver lo que hace éste con sus 84 escaños de mierda para aprobar algo. Nos veremos todos en las generales. La gurtel ha sido la excusa, pero yo que soy andaluza, que un socialista me hable de la corrupción de los demás me produce arcadas y asco. Son unos ladrones todos.
Anna
Això de "tomba el PP" és ininte?ligible. Pel context es dedueix que potser vol dir "fa caure el PP" o potser "enfonsa el PP".
Ara sí Salavadó
Ara ya tenim en Pera Sanches, dons, u que no magrada, dons es que no ampurti llasu groc i no hagi parlat en catala, Vol di que no tin rao Salvado?, dons
Per Anna
dons tu as astudiat a lescola catlana, dons, vols di que no?
Vlad
sempre en l'endogàmia que ens manté a les coves i a la muntanya. Immobilisme en diuen. Tot passa per l'arc català que mou el món, etc... quina llauna.
Joan
A les municipals, ajuntaments amb majories independentistes i si pot ser com més batlles i regidors de la CUP millor.
cebrià
Fermí, el PSOE és com l'arsénic i C's com el cianur. Tots dos verinosos. Peró de l'arsenic hom pot salvar-se, del cianur no.
madriles
La diferencia entre el sistema político español y el catalán es que en el primero hay capacidad de renovación democrática (integrando en la moción de censura incluso a los que quieren romper el país) mientras que en el segundo siguen gobernando los herederos de Pujol&3%cía. Asumidlo, España es más fuerte y democrática que vuestro lodazal endogámico y decadente.
Grasias sr.Dons
Dons trobo el teu comentari mol nuvados y de gran intelitgensia, dons. espero un nou articla del Salvado per llegirte laportacio dons, ets mol gran tiu

envia el comentari