El PP dona la cara pels torturadors

"La justícia espanyola protegeix tots els criminals del franquisme i es nega a extraditar-los mentre, en paral·lel, considera que cal empresonar i reclamar polítics pacífics que no van fer res més que consultar la voluntat dels ciutadans"

El símbol vivent de l'actual règim polític espanyol és Antonio González Pacheco, àlies Billy el Niño. Aquest individu va ser, probablement, el torturador més famós de la policia franquista, un sàdic que apallissava, cremava, ofegava i, fins i tot, matava els detinguts que passaven per les seves mans i les dels seus homes. Billy el Niño va gaudir d'ascensos successius i fins i tot se'l va condecorar, ja el 1977, amb la Medalla de Plata al Mèrit Policial -a mans de Rodolfo Martín Villa, un altre franquista violent- una distinció que li va suposat, des d'aleshores, un increment del 15% en la seva nòmina d'aleshores i la seva pensió d'ara.

 

El torturador Billy el Niño ha estat sempre protegit pel règim. Tot i tenir una ordre de recerca internacional pels seus crims, l'any 2014 l'Audiència Nacional de Madrid es va negar a extraditar-lo. I aquest dimecres, al Congrés, el PP va tornar a defensar-lo amb l'argument que els governs anteriors del PSOE també van fer el mateix. La diferència és que, aquesta vegada, el ministre Zoido va donar la cara pel torturador davant d'algunes de les seves víctimes, que eren a la tribuna de convidats.

 

La justícia espanyola protegeix tots els criminals del franquisme i es nega a extraditar-los mentre, en paral·lel, considera que cal empresonar i reclamar polítics pacífics que no van fer res més que consultar la voluntat dels ciutadans. No cal rumiar-s'ho gaire, Billy el Niño és un d'ells.
Comentaris
Mol bo articla Salvadó
Dons un articla innovadó, am un contingut, dons que no pudriam veura sensa el teu articla dons moltisimas grasias Salvadó
Ramon
En els darrers quaranta anys, el 99% dels assassinats polítics comesos a l'estat espanyol les han fet les esquerres. De debò, feu com els catòlics. Prou de posar-nos la samarreta sociata o pudent espanyola!
Ramon
Una societat que cada meitat no té cap sensibilitat pel sofriment que han causat els seus però que en canvi es legitima pel sofriment rebut és una societat de convivència inviable. Espanya era així. I en bona mesura continua sent així. Però ja s'ho faran. Com si demà els operen a tots. Ara bé, que els catalans entrem en aquest infern sectari fent de palmeros d'una d'aquelles dues Espanyes, sabent que contra Catalunya sí que s'uneixen, és de frenopàtic. I en aquests moments més que mai.
Victor
I a aquesta gent no els hem de fotre fora del Givern i exigir-los responsbilitts demà mateix ? encara que no ens agradi Samchez ?
Àngel Drach
Sí, Sr. Cot. És exactament això. Marxem, que sempre és i serà el mateix!.
ramon rt
Tan podrits i fastigossos són els peperos com els sociates. Per nosaltres no hi sortida digne, només marxar d'aquest pais podrit i corrupte. A la merda els polítics espanyols i la reialessa inútil i avancem cap a una catalunya republicana i lliure de corruptes i malfactors.
Ramon rt
Aquets aspañols dons no sapiguen ni rubá, tu, en Jordi Pujol, te guardats mils i mils i mils da millóns deurus, dons i no li an agafat ancara, dons, i després diuan quels cataláns no som supariós a laresta dal mon, ilusos

envia el comentari