El PP, la banda de lladres

"Mariano Rajoy i els seus han actuat com una organització per delinquir, cobrant comissions a l'engròs i en negre, en aquella tradició madrilenya que ve del franquisme, plena d'impunitat i enriquiment vertiginós"

El meu amic Ramón Cotarelo sempre utilitza l'epítet "banda de lladres" per definir la direcció del PP i, per extensió, els governs d'aquest partit. He de confessar que sempre m'havia semblat una llicència estilística per connotar, literàriament, el fins ara principal partit de la dreta espanyola. Però no. Efectivament, són una banda de lladres, com demostra la caiguda, un per un, de la majoria dels membres d'aquells governs de José María Aznar, tots ells per delictes relacionats amb l'apropiació de diners aliens. Tindria la seva gràcia fer el recompte de convidats cleptòmans al casament de la filla de José María Aznar a l'Escorial, l'any 2002, aquella cerimònia que es recordarà, entre d'altres coses, perquè va reunir ni més ni menys que dos-cents cotxes oficials a la porta de l'església.

 

Mariano Rajoy i els seus han actuat com una organització per delinquir, cobrant comissions a l'engròs i en negre, en aquella tradició madrilenya que ve del franquisme, plena d'impunitat i enriquiment vertiginós. Són així perquè ho eren els seus pares i els seus avis. Per a això van guanyar una guerra, per poder robar sense que ningú gosés assenyalar-los amb el dit.

 

Ara van de baixa, però els que manen de veritat ja s'han ocupat de muntar una teranyina de sigles que, al capdavall, volen dir el mateix. Tant se val Ciutadans com PSOE, al capdavall, estan destinats a governar junts i així perpetuar un règim desvergonyit. I, mentrestant, milers d'espanyols amb banderes als balcons. Pobra gent.
Comentaris
JordiP
Per això hi era l'acudit aquell de "Todo por la Tapia" en lugar de todo por la patria. El latrocini és i ha estat sempre la sal del funcionariat. Quant més amunt, més robatori. Paràsits dels PPGGE.
Espectador
No passarà res , res de res ,tot es teatre per distreure el personal .
Ciutadana farta
Diu molt de la gent d,un pais que no son capaços de treure un govern d,un partit declarat per un jutge banda per delinquir, mereixen el que tenen , i el pitjor de tot es que els que volem alliverar-nos no ens deixen fer-ho, es volen sotmesos a aquesta banda , quina mena de gent aguanten que els governin gent que els hi roba constantment?els que sin com ells i ja els hi esta be, tenen el que mereixen , que els hi robin el pa i el futur
No sé com pagaran les multes a cal Pp. Totes les rates fugen del vaixell i deixen al capità aranya, fan cua a cal C's i cal Psoe. I de pobra gent res. No siguem supremacistes. Els suposo amb les facultats intel·lectuals intactes i capaços de raonar, no em fan gens de pena perquè sé el que volen. No deixar-nos viure ni ser lliures, eliminar-nos...no s'estan cap dia sense explicar-ho.
Viva las caenas!
abajo la libertad! deien... Ara es a por ellos, ellos sent els únics que lluiten perqué tinguin una vida digna si més no a Catalunya. Pobrets nosaltres, perqué encara som aquí?
Ciudadano del mundo
Y aquí no han robado cot el padre ladrón del 3 por ciento, no ha robado cot,convergencia no tiene la sede embargada va cot más autocrítica.que aunque lo diga vuestro presi xenófobo,la titella del pastisser,vosotros no sois moralmente superiores a nadie tampoco a los españoles correo,salud y republica
adolf
En tota aquesta banda de lladres fa falta un tercer actor sense el qual no es possible aquesta corrupció i aquest actor es l'administració. Quant es manifesta que les comissions cobrades es retornen al sector empresarial amb la adjudicació d'obra pública, cal tindre en compte que el procediment administratiu per efectuar aquesta adjudicació es impossible sense la convivència de l'administració i en relació a aquest fet cal dir el protagonisme molt especialment de les empreses públiques de gestió
RIVERA DE GURTEL, ARRIBA ESPAÑA Y EL FELIPE que protege a los niños de Gurtel
Com es que la Fiscalia, oi ministrillo Català, no ha detingut a Rajoy per fals testimoni com ha demostrat l'Audiencia? Catala, Rajoy NO CUMPLE LAS LEYES, ES UN ESTAFADOR, y lo debe detener ya la FISCALIA QUE NO ES SOLO DEL PP, lo entiendes ministrillo del GOBIERNO GURTEL DE ESPAÑA? Rivera, tu ERES GURTEL, ERES EL LADRON MONTORO Y SU AMIGUITO detenido, SINVERGUENZA DE GURTEL. PERO CIUDADANOS HA RECIBIDO DONACIONES que comportarian la carcel para los jefes de caixabank y Sabadell
Mala sort, Cot
Aquests jutges sí que són independents, oi?. Han condemnat al partit en el govern i li han donat un pal a Rajoy en no creures la seva declaració. Com te la vas a creure si les proves diuen tot el contrari?. Doncs Llarena funciona igual. Allò que t'arregla un article et desmunta uns quants, Cot; mala sort.
Carles Viñals Casado
I a més d'aquesta banda de lladres (PP), hi ha a Ñ quelcom de millor? La nova Falange del Rivera, encara més feixista i catalanòfoba que el PP ? El PSOE del Pedro Sanchez, alumne avantatjat i entusiasta dels dos anteriors ? El Podemos dels Sr. de la coleta, el problema més imporant dels quals ha esdevingut hores d'ara un chalet ? Pobres espanyols ? NO !!! Pobres de nosaltres si no trobem la manera, LA QUE SIGUI, de fugir d'aquest merder !
Mol bé Salvadó
Dons, jo pensu com tu, dons, aquestus aspañols fexistes i franquistes, dons, que fica a la carsel a parsonas damucráticamén elegidas pal popla, dons, e que sí Salvadó?, com en Aduar Saplana, en Jordi Turul, esétera esétera
terrassenc
Ho deia un tertulià ahir a la tele. I els corruptors què? Les elits espanyoles es protegeixen i van servir titelles com a homes de palla i cap de turcs (amb la promesa de cobrir-los tot i ser enxampats). A Espanya la corrupció és estructural, fa segles que dura, només una Justícia Catalana en una República Catalana podrà fer net de l'arrel del problema: els CORRUPTORS.
Narcís ( aquest estat no té solució .. només Déu sap les màfies o ' tapaboques '/ diferencials/ marges/ comissions de la bestiesa de malbarataments àdhuc no malbarataments cobrats !) ( si polítics-ques professionals de dècades diuen patrimoni de “ 3.000 euros i viure de lloguer “!)
Si tot n'és massa clar i de fa munt de temps sinó de sempre ( però si hi ha àdhuc institucions públiques que han de ' donar fe ' i .. et fumen frau/ furten ! ) així altres partits .. ! PD : de ben segur el suprem ' ho afinarà ' i després el gobierno de torn lliurarà la ' gràcia especial ' ( indult ) i .. què dir d' ingressos públics ( i despeses ídem ) exagerats àdhuc absurds/ grotescs mitjançant ser a comissions .. dietes .. . . . complements varis àdhuc càrrecs varis !
ciutrada universalista
home terrasenc per a titelles, el nostre presi hahahaha parlar de titelles a espanya, quan aci tenim una titella posat a dit pel pastisser fugit, que ademes es xenofoba i supremacista, la titella em referisc es per a fer un fart de riure, terrasenc, pero be els indepres sempre veieu la viga en el ojo ajeno, mai en el propi, que diuen els castellans no hi ha res a fer amb vosaltres
Albert
Senyor Cot, només una suggerència. Jo no crec que tot plegat sigui el Franquisme que cueja. Es pot veure així, però crec que tot plegat és més antic. Diria que és la continuació del que es van muntar la noblesa Ñ arran de les posicions dominants que van afermar amb l'or americà que van robar a mans plenes directament quan arribava a Sevilla. En aquell moment es van fer forts, i tot el demés és un llarg esforç dels uns per mantenir-se en aquestes posicions i dels altres per desfer-se'n.
Dard
i......ACS,OHL,Ferrovial,Acciona-Entrecanales,ect,ect,ect. ???

envia el comentari