Qui dona més contra els catalans?

"El fracàs de les euroordres espanyoles, sumat al numeret de Mariano Rajoy essent l'únic mandatari que abandona una cimera europea perquè hi ha Kosovo és digne dels germans Marx"

La incorporació del PSOE a l'a por ellos deixa el règim del 78 sense alternativa. Espanya ja només es pot governar contra les institucions catalanes, amb una subhasta electoral permanent entre els tres partits del sistema -PP, PSOE i Ciutadans-, que sempre ofereixen una mica més de repressió que el seu contrincant. Si el PP aposta per enviar sis mil piolins a estomacar la gent; Ciutadans, a més, ofereix una gestió madrilenya de TV3 i els Mossos i, el PSOE, una llei que permeti empresonar sense manies els futurs governs independentistes. La pròxima campanya electoral espanyola, sigui quan sigui, serà memorable.

 

El fet és que aquesta espiral repressiva no només està solidificant l'independentisme català, sinó que està aïllant el sistema judicial espanyol d'Europa. El fracàs de les euroordres espanyoles, sumat al numeret de Mariano Rajoy essent l'únic mandatari que abandona una cimera europea perquè hi ha Kosovo és digne dels germans Marx. I més encara quan els representants kosovars es queden a la reunió. Espanya és un problema que es fa gros.

 

En definitiva, el procés s'ha transformat en una cursa de resistència on l'Estat espanyol va incrementant l'envit a canvi de no negociar mai res. Perdran, segur, perquè ni tan sols intenten recuperar part de la legitimitat perduda i perquè el sistema polític espanyol té prou incentiu com per posar els catalans en situació d'implosió.

 

 
Comentaris
marbosch
Que perdram ho saben fins i tot ells des del dia de la publicació de la fotografia on es veu un PN donant cops als ciutadans asseguts al terra. Aquí el problema és quan i sobretot el mal que hauran fet pel camí, que no us enganeu, serà tot el que puguin fins que internacionalment els diguin "basta" i ja veurem quan arriba això.
terrassenc
El 2010 va morir la democràcia espanyola convertin-se en una dictadura constitucional i el 2017 va néixer la República Catalana. Dins la UE la millor solució és una República Catalana motor económic de l'oest mediterrani, i una Monarquia Espanyola intervinguda per assegurar el pagament del seu deute.
Ramon
La nostra raó i la nostra legitimitat no parteixen de les hòsties de la jornada de participació popular de l'1-O. La nostra legitimitat i la nostra raó parteixen del fet que som una nació i tota nació té dret a l'autodeterminació.
JosepBR
Que espanya està en plena decadència és un fet. Em preocupa que aquesta ràbia contra Catalunya porti a fets més violents per part del "Estado" tal com ja ha passat. Hem de resistir el que calgui ja que aconsseguirem la llibertat de la nostra Pàtria.
Raúl Vicente
"Dejá vú"...1640-2018.Las leyes y las normas siempre las decide aquel que gana las guerras.La Corona de Aragón se equivocó apoyando al"Carlangues" contra el "Felipó". 300 años de hegemonia castellana no se eliminan en un minuto.
JLM
Perdran,segur. El problema és que llavors nosaltres ja no hi serem per veure-ho. La nostra resposta és indigna d'un poble que vol ser lliure. No hi ha lideratge ni res. Això és can pixa, nois.
Unaltra vagada, Salvadó el milló
Dons, moltas grasias Salvadó pal teu articla, dons, jo, com catalá, dons, et numbraría també prasidén, el prasidén número cuatramil dugassents sincuanta u, dons da la generalitat, el mol urinapla Salvadó
Ramon
Espanyols i botiflers intenten sempre amagar, negar, que nosaltres, els catalans, tenim una història nacional mil·lenària i real. Dos atributs que no els té la pretesa nació espanyola.
Sometent
Ayyyyy .... Ramon ......
Carles Viñals Casado
Tens molta raó Ramon, hi ha proves escrites que els maies i els inques van aprendre tot el que sabien d'arquitectura dels enginyers catalans. Els reis maies i els reis inques manaven els seus fills a estudiar a la universitat de Barcelona. I el que amaga tot el món és que els déus als quals adoraven en realitat eren els presidents de la generalitat d'aquella època
Ens han convençut!
L'escletxa que han reobert amb els cops de porra els a por ellos, mitjançant la repressió de la justícia i la fiscalia espanyoles, el càstig econòmic, la censura i l'insult que han institucionalitzat en contra tot el que sigui català, la criminalització dels nostres mestres, les ganes d'acabar amb la nostra llengua, institucions, TV3 ... ja no volem ser espanyols, ens han convençut!
Raimon
En resposta a "unaltra vagada, Salvadó el milló": "Amic", tens un sarcasme que només l'entens tú. Tant et molesta en Salvador Cot ?
Al border line franquista que diu parides en comptes de comentaris
Que cobres del franquisme? perquè si no hi treus res senzillament ets un gilipollas.
Ramon
Qui fa seu el relat i l'escarni del país enemic és una aberració. O un malalt. Llevat que cobri, que llavors és simplement un traïdor.
Ramon
Dic pretesa nació espanyola però no diria pretesa nació castellana. La nació castellana, enemiga mortal nostra, per descomptat que és antiga. També és antiga Espanya. Però no l'Espanya entesa com nació que proclama la constitució vigent. Aquesta nació no existeix. I no existirà mentre que no ens hagin castellanitzat, assimilat, extingit com a poble. Que per cert no sembla pas que hi vagin gaire en camí. Tres segles després, només compten amb la colonització. Amb el lerrouxisme.
Jordi Estelada
Anem a implosionar perquè és l'única manera d'alliberar-se d'aquest monstre feixista que n'hi diuen Espanya i que no és res més que una plataforma mafiosa de lladres
estrijol
Salvador: Deixa't d'`hosties i El Mon cap a Perpinyà, que ara venen per vosaltres.

envia el comentari