El seu ninot nou es diu Quim

"Abans que Quim Torra hagi pres cap decisió, abans fins i tot que hagi estat investit ja ha estat caracteritzat com un monstre davant l'opinió pública espanyola"

Quim Torra és la prova que la catalanofòbia és l'última eina de cohesió de les velles estructures del règim del 78. En poques hores, l'aparell político-comunicatiu de Madrid i rodalia ha desat el ninot de vudú de Carles Puigdemont al mateix prestatge on hi ha, mig abandonades, les velles representacions d'Artur Mas, Josep-Lluís Carod-Rovira, Arnaldo Otegi, Joan Laporta i el vell Xabier Arzalluz. Espanya necessita una antiEspanya per no canviar mai.

 

Per això abans que Quim Torra hagi pres cap decisió, abans fins i tot que hagi estat investit ja ha estat caracteritzat com un monstre davant l'opinió pública espanyola. Un personatge sinistre que els odia a tots pel fet de parlar castellà i que està preparant una neteja ètnica imminent i un segon cop d'Estat contra l'ordre mundial, a més de la prohibició de la truita de patates i la censura de les cançons de Marta Sánchez. Polítics i mitjans diuen el mateix, per què no s'ho haurien de creure?

 

No ha fet res, ni tan sols ha nomenat a ningú. Però això a qui li importa? Quim Torra només és l'espantavelles espanyoles que fan servir les elits de Madrid per mantenir-se en el poder que van heretar del final del franquisme. Un personatge fabricat a la seva mida per no haver de negociar mai ni una petita part del seus privilegis.
Comentaris
Catalanofobia no
Si hasta se ha pronunciado "Consell de SOS Racisme Catalunya". Véase: http://www.sosracisme.org/old/portada/posicionament-sobre-la-polemica-entorn-el-sr-joaquim-torra
Què pell més fina
Sense paraules. https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/indepes-troleo-articulo-quim-torra_141665_102.html
Espectador
A Madrid no hi han elits , només hi han oligarquies .
terrassenc
Qui són els inventors de la catalanofòbia (a por ellos!)...? Pobres...!
El Sr Torra es un necio (por decirlo con delicadeza) que se lo ha puesto a huevo
Y dado que en este absurdo partido los dos equipos solo saben marcar en propia puerta, Mariano se ha apuntado un tanto.
Proposo publicar tot el fil dels tweets per posarlos en context
tots els articles publicats en questió per comprobar i demostrar que estàn basats en la realitat, les probes historiques i la veritat. Tenim morts, exilats, perseguits colpeijats per les porres, desde fa 500 anys quant van començar prohibin publicar libres en català perqué el castellà era la llengua del rei. Ells només son si ens neguen l’existencia a nosaltres. Encara ara criden “a por ellos” i els que ens volen morts campen pels carrers. Qui es xenofob!!!!!?????? Començeu llegint Paul Preston.
Ramon
Per què no has inclòs Jordi Pujol en la llista de blancs de la catalanofòbia? Però si de Jordi Pujol n'han fetes i dites més i pitjors que de tots els altres sumats!
Els inventors de la catalanofòbia ....
.... són els mateixos catalans. És com quan alguns emigrants et tracten de racista i xenòfob perquè no els dónes privilegis sinó que els tractes simplement com a algú d'aquí. La idea de catalanofòbia no existeix fora de Catalunya.
Què s'estaria rascant Puigdemont amb el dit de designar?
Ja sabem que Puigdemint és un gafe de llibre per als altres, encara que ell naixés amb una flor al cul. Es grata no sé què amb el dit que no toca i després assenyala a Torra amb aquest dit. El pobre Torra només és víctima del gafe de Puigdemont i de la seva pròpia ximpleria. Menys victimismes Sr. Cot.
És molt i molt recomanable, Sr. Cot, llegir l'article del Thomas Harrington al respecte, al Vilaweb, aclareix moltes coses no només de Catalunya, sinó de la deriva d'Occident: https://www.vilaweb.cat/noticies/la-controversalitzacio-de-torra-com-a-arma-de-lestablishment/
Mol i bo articla Salvadó
Dons, una articla cap mantidé, cap pluramique, cap manipulado, cap vistimista, dons y cap supramasista, tu. Dons, en Salvadó, tu deurías se cunsallé, anohrabona Salvadó.
No son sólo tuits
Son artículos, escritos y textos de buen tamaño que revelan su pensamiento. No es un absurdo tuit escrito en un momento de calentón . Hablamos de una persona adulta y consciente de lo que escribe y publica. Usted mismo(autor) es un ejemplo de lo que digo. Es lo que hay, por mucho que quieran maquillar la realidad. Si quiere, cada referencia de sus artículos a los "españoles", cámbiela por la palabra "gitanos", "negros" o "moros" y puede que sea capaz de apreciar lo bárbaro de esos escritos.
Ganxet
Sempre necessiten algú sobre qui concentrar la serva ràbia. Per cert, fa gràcia que aquells que s'han passat la vida insultant i menyspreant els catalans titllin aquest home de xenòfob i racista. Ja se sap, com ells diuen: "piensa el ladrón que todos son de su condición".
Ramon
Estimar-se gaire el país del que vols alliberar-te perquè t'ha fet totes les porcades del món és una cosa absurda i raríssima. Però tot i així hem hagut d'anar amb peus de plom perquè estàvem intentant alhora el redreçament nacional i la integració dels immigrants. Però ara ja no hem de témer que esclati el lerrouxisme per la simple raó que ja ha esclatat (tal com va amenaçar Aznar). Per tant, prou de romanços. Joaquim Torra va quedar curt. Els espanyols no són el que en va dir. Són pitjor!
Luis María Martinez Garate
https://www.vilaweb.cat/noticies/quan-lindependentisme-cau-al-parany-i-no-se-nadona/
Conxi
Soy hija de andaluces aunque yo he nacido aquí , me duele todo lo que el Sr Torra ha escrito, pero por lo menos se ha disculpado, para algunos no será suficiente para mí si, sobretodo después de escuchar que hay que bombardear OTRA VEZ !!!! Barcelona , y no sólo el no se ha disculpado , sino que nadie le ha dicho que calle esa boca asquerosa y no amenace con matar catalanes
Ramon
De totes formes, sent com és lògic, natural i convenient que posem els espanyols a caure d'un burro, més necessari i més important encara ho és el referir-nos-hi SEMPRE en tercera persona. Que mai no se'ns escapi mai "aquí a Espanya", ni "la resta d'Espanya", ni prendre cap dada, cap estadística, res que sigui espanyol com quelcom que ens inclogui. Sempre he cregut que quan el Camp Nou insulta l'àrbitre en castellà, guanyen ells. Seria millor dir-li maco que "hijo de p***".
Ramon
Mol bo articla en Salvadó
Ramon
T'has delxat els "dons". Sense els "dons" no fa gràcia.
EREP
Conxi, olé la teva mare, de aixo sen diu araiment, a la terra que va aculli als teus pares.
Narcís ( fart de parlar/ contradir/ respondre aquesta púrria ! ) ( amb el munt d'espanyols decents/ de llei que hi ha veure's-hi representats per aquest estat i majoria d'espuris mitjans ! )
No cal explicar l'obvi .. tot, tot, tot el que ells són àdhuc ni se n'amaguen .. volen traslladar-nos-ho a nosaltres així amb tota la descaradura, desvergonyiment i cinisme .. verament aquest espanyols com se'n fumen de sos espanyols ( i aquests o no se n'adonen o, pitjor, són l'origen d'aquesta manera d'actuar de sos manaies ! ) ! PD : ja els hi agradaria tenir un mínim d'humanitat, dignitat i honor que té nostre MHP Torra !
ciutada del mon
efectivament cot el ninot racista etnicista i supremacista del pastisser fugit, es diu quim, i els que apoieu com fas tu i altres a la titella racista, i no condeneu els seus escrits sou tan racistes com ell, ho has entes cot, i ho publicaras cot.

envia el comentari