El pla D també és Puigdemont

"A l'Estat ja li molesta qualsevol cosa que tingui a veure amb Puigdemont. Qualsevol cosa que no sigui veure’l empresonat"

Quim Torra és el quart candidat a la presidència de la Generalitat des de les eleccions del 21-D. I, més enllà de les polèmiques piulades sobre els espanyols -de les quals ha fet bé en disculpar-se-, Torra ha provocat una altra reacció a Madrid. No es tracta d’una oposició frontal -com sí van demostrar amb Carles Puigdemont, Jordi Sànchez i Jordi Turull- sinó d’una acusació recurrent en les últimes 24 hores. L’Estat -amb tot el seu aparell polític i mediàtic- ha qualificat Torra de "titella" de Puigdemont. 

 

Des que l’encara president de la Generalitat va haver de marxar a l’exili, Madrid ha posat tots els seus esforços en silenciar-lo, en fer-lo caure en la irrellevància. D’aquí part de l’alegria desmesurada quan va ser detingut a Alemanya. Òbviament, des de la presó, la seva possibilitat d’influència era mínima i l’Estat pensava que havia guanyat la batalla.

 

Els molesta Puigdemont influint sobre els catalans i sobre el futur Govern des de Berlín; els molesta que recorri Europa denunciant l’existència de presos polítics i la falta de democràcia a Espanya; els molesta que designi el candidat a la presidència de la Generalitat i, de fet, ara ja els molesta qualsevol cosa que tingui a veure amb Puigdemont. Qualsevol cosa que no sigui veure’l empresonat.

 

Però no se n’adonen que a la mateixa acusació de titella que fan caure sobre Quim Torra hi ha implícit el seu propi fracàs amb Puigdemont: efectivament, no han aconseguit silenciar -lo. Tot i la insistència i tots els esforços que hi han posat.
Comentaris
Narcís ( . . . anihilada i espoliada com ho és Catalunya, com ho són els catalans, com ho són mateix Pais Valencià i les Illes així com terres i pobles d'ètnia cultural catalana . . . . . . . . ? )
Com pot ser possible hagi encara gent a ca nostra que vulgui tenir carnet que l'identifiqui amb aquest estat .. estat amb aquesta mena de polítics ( politicastres ), amb aquesta mena de jutges, amb aquesta mena de mitjans de comunicació ( gens veraç com mana sa constitució ) i amb aquesta no massa pocs espanyols anticatalans com sant i senya ? PD : on s'ha vist a Europa nació tan blasmada, insultada, maltractada, escarnida .. infamada i difamada .. injuriada i calumniada ..
Espectador
La CUP votará no ,i es tornaran a celebrar eleccions . Si Catalunya es valenta , Puigdemont o eleccions . Qué es va votar el 1 O ?
Tristesse2018
Una mañana de frío invierno sin darme cuenta se echó a volar. Y desde entonces aún le espero, no me resigno a la soledad. ¿Dónde estás, Puigdemont? No oígo tu palpitar. Es tan grande el dolor que no puedo llorar. Yo quisiera llorar ....Y no tengo más llanto. Le quería yo tanto y se fue para nunca volver. ¿Pues sabes que te digo, Puigi? ¡Que te den, a ti y al Quim!!!! Fdo: Oriol Junqueras
Ja es veurà
Puigdemont va néixer com titella de Mas i, igual que Pinotxo, es va rebel·lar contra el seu creador. Ja veurem què fa el Torra amb la gestió telemàtica de Puigdemont. Potser també ens surti Pinotxo.

envia el comentari