Quim Torra i una llum al final del túnel

"Ara es tanca una incògnita i se n'obren d'altres, això és evident. Però també s'enceta un periode d'esperança que connecti les institucions catalanes amb l'acció exterior, política i judicial, de l'exili"

Quim Torra és un intel·lectual solvent, una persona compromesa amb el país, un professional independent i, el que és més important, encaixa, justament, en el perfil transversal que demana la situació d'interinatge polític a què obliga l'actual context del país. Torra és un especialista en el periodisme català de l'època de la República, d'aquella Catalunya que, d'alguna manera, vol ser reconstruïda després de l'arrasament polític que va implicar la successió de la Guerra Civil, la dictadura franquista i la transició cap al règim actual.

 

Torra, a més, ha estat al capdavant d'una institució tan simbòlica com el Born, un centre d'irradiació cultural que ha aconseguit popularitzar la resistència catalana a la Guerra de Successió. No només això, un equipament com el Born s'ha fet un lloc en l'agenda cultural de Barcelona en bona part gràcies a l'impuls que va significar la seva direcció, entusiasta i ben orientada.

 

Ara es tanca una incògnita i se n'obren d'altres, això és evident. Però també s'enceta un periode d'esperança que connecti les institucions catalanes amb l'acció exterior, política i judicial, de l'exili. Hi ha llum al final del túnel.
Comentaris
Deurias aveura sigut tu, Salvadó
Jo crec, dons, que la figura mes intel·liyén da cataluña, y par tan del mon sanse, ets tu Salvadó, pro jo crec ca tu sarás al prasidén númeru dugas mil setsens curant vuit, sagú. Molt anim Salvadó
Estic content que tornem a anar pel bon camí
i defensen el que es bo i digne.
Espanyols mai més!!!
FANTASTIC, nomes cal veure com la banda genocida espanyolista del PSC estan de cabrejats.
La llum que es veu al final del túnel ...
.... és una nova aplicació ampliada del 155. Tonterías les mínimes.
Montserrat
Sr. Cot només veure avui com bramen els unionistes espanyols ja és molt evident que la seva designació fa mooooolta pupa...Seguim VISCA LA REPÚBLICA CATALANA
Groc
Si Quim Torra ,no os agrada a tots els espanyolistes .Segur es un bon president
Jar Jar Quim
«¡Compañeros delegados! ¡En respuesta a esta amenaza directa contra la República, misa propongo que el Senado dé inmediatamente poderes de emergencia al Canciller Supremo Puigdemont!»
Trenor
Deu ni dó de l'elecció de Puigdemnt, el legítim. Fem-ni cas. És un polític excepcional. Benvingut Torra i força d'esperit. Ni cas als insults d' Inès Aporellos. Ni als brams d'Albiol i els ningunejos displicents d'Iceta i Domènech. Tu de dret a la restitució del que ens han pres i a la creixença de Catalunya.

envia el comentari