ETA plega i ells amb aquesta cara de pal

“La dissolució d’ETA és una bona notícia que, en realitat, suposa un problema per a l’espanyolisme més ranci”

Avui, els demòcrates estan contents. Ho estan perquè ETA finalment ha anunciat la seva dissolució. Per això és preocupant que l’Estat -i tot el seu aparell polític i mediàtic- estigui emprenyat. Mentre la societat en general celebra que ETA hagi pres aquesta decisió -després d’anys de violència que no van portar l’organització terrorista a aconseguir els seus objectius polítics-, els dirigents polítics de l’stablishment espanyol continuen pronunciant-se com si la situació encara fos la de fa vint o trenta anys.  


 
“Les presons esperen els que encara estan fugits”. “A aquests d’ETA ni aigua”. La resposta a la dissolució? “Més actuació de la justícia i del govern d’Espanya”. Són declaracions d’aquest mateix divendres del vicesecretari de Política Social i Sectorial del PP, Javier Maroto, fetes alhora que ETA escenificava la seva fi i passava a la història. Una bona notícia que, en realitat, suposa un problema per a l’espanyolisme més ranci.


 
I, encara més, un cop dissolta ETA, el portaveu del govern espanyol ha avisat que amb violència no, però que sense violència tampoc. De fet, ja ha advertit al País Basc que no se li acudi iniciar un procés a Euskadi semblant al que ha tingut lloc a Catalunya. Democràcia? No, si us plau. 
Comentaris
Carles Viñals Casado
Problema per a l'espanyolisme més ranci ? Desperta, Nerea. L'únic problema veritable per a un estat com l'espanyol sería una insurrecció popular; és a dir una REVOLUCIÖ que fés net de la seva inconmensurable brutícia, seguida d'un NÜREMBERG pera uns quants milers de delinqüents als qui no se'ls aplicà d'ençà del 75. Perquè això fos possible, però, caldria un POBLE, en lloc d'una massa sense ànima ni cervell, fruit de décades d'intoxicacó i de "panem et circenses."
Jordi Morell
Caspanya no té remei, amb una població adoctrinada per una casta i eternament idiotitzada i manipulable: són caspanyols disposats a morir per una pàtria que no existeix ni ha existit mai. És analfabetisme vs educació
Mol bo articla Narea
Dons, com sempra, el mateix discurs parendut a l'escola catalana, en Narea, dons, ets una gran indapandantista, dons, am el mateix discrus ploramique, vistimista, mantidé i maniupuladó. Anorabona tu
Narcís ( el que no entenc és perquè després de 7 anys sense aquesta plaga terrorista, ara fumen constantment aquest ' revival ' com si no hagués sofert prou la gent ferida, greu i morta ensems amb població atemorida .. què nassos hi cerquen quan tothom sap que és assassinar !)
Allò gens normal és : -- Esmentin el mot ' derrotada ' quan no era un exèrcit, quan no era un estat estranger volent envair espanya així cap òrgan o institució quina fos , ço és, si és una ' banda ' es posen a sa alçada com ídem ! -- El mal, la sang, l'assassinat és imperdonable ( només caldria ! ), però la pregunta a grosso modo seria : quina eixida té població quina fos davant absolutisme/ tirania d'un estat que no representés aquella àdhuc la fumés en sa ànima/ identitat i economia ?
federalista
a aquest viñals d'on l'han tret, d'un manicomi no sera, per casualitat el jordi catala suiss, altre sense cervell, seran el mateix idiota o dues idiotes, diferents deu meu, no podre dormir res avui, sense saber si el viñals i el jordi suis, son el mateix fanatic idiotizat o dues deu meu quina tensio.

envia el comentari