Adolescents amb la força d'un estat al darrere

"Uns quants adolescents que, només per ser fills de la policia política espanyola, han invertit la càrrega de la prova contra nou professionals"

El conflicte entre Catalunya i Espanya ha anat a implosionar a dins dels passadissos d'un institut de Sant Andreu de la Barca. Allà han col·lisionat el que són, potser, els dos símbols nacionals en concurrència més evident: La Guàrdia Civil, d'una banda, i l'escola catalana, de l'altra. En aquest sentit, l'opinió pública espanyola, d'una forma pasmosament acrítica, ha extès la seva fe en el cos militar ja no només als seus informes contra les institucions catalanes -per creatius que siguin- sinó fins i tot als fills adolescents dels membres del cos quan acusen els seus professors.

 

D'aquesta manera, el relat uns quants menors, passat pel filtre d'uns pares ultraideologitzats, amenaça amb destruir la carrera professional i la respectabilitat social de nou professors que han estat seleccionats des de Madrid com a símbols involuntaris del suposat adoctrinament de l'escola catalana. Uns quants adolescents que, només per ser fills de la policia política espanyola, han invertit la càrrega de la prova contra nou professionals assenyalats com a independentistes i assetjats des del poder. Qui podrà donar-los classes amb una mínima autoritat, a partir d'ara?

 

Els #9delPalau simbolitzen l'escola catalana, respectuosa i inclusiva. Per això van contra ells. I per això mateix la seva defensa ens concerneix a tots com a país conscient, com a societat integradora i com a ciutadans demòcrates.
Comentaris
MIK
No, Salvador. El conflicte és entre Castella i Catalunya. · · ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS.
Hilari
Defensarem els nostres docents i la nostra escola amb ungles i dents!!!????????????
No hi ha res a fer.
No es pot parlar de res, no es pot portar res i no pots pensar o ser res. Només pots ser els que els paga el sou cada mes mentres tu pases fred o gana o no tens llit al hospital. Es l’unic que entenen.
Fat Boy
Esperem que estudiaran molt i faran uns examens excel.lents. De lo contrari...
Jordi Comasobirana
Així actuen els feixistes, no volen que la gent es formi amb esperit crític perquè allà, a les Castelles, han aconseguit que tothom sigui imbecil i que voti el que ells volen qje votin.
Mol be dit Salvadó
Dons, no es pot tulará, dons, que no ens deixin aburragá als nostras filss, dons, i es inprassindipla dons, adustriná als fillls i filletas, dons a l'escola, mol bo articla dons, Salvadó
Taru
No, MIK, el conflicte sempre ha estat entre el poble català i el Regne-Estat Espanyol. Fins i tot el poble castellà, com el basc, el gallec o l'andalús, també ha estat víctima d'aquesta oligarquia. La màfia de l'ÍBEX, de la judicatura, de l'esglèsia institucional, de l'exèrcit i de la policia no mira per Castella mira, com a molt, per la Cort de Madrid i per les seves institucions franquistes que són qui els asseguren la menjadora i els privilegis.
Dani
Efectivament, la vida és fàcil quan tens la policia, l'exèrcit, els jutges, els polítics, els mitjans i el rei d'Espanya al teu favor. El difícil és posicionar-se a favor del dèbil. Cal esforç i valentia per viure amb els ulls oberts. Bo i així, reeixirem.
...SIEGFRIED...
...MEIN KAMPF...
Narcís ( llàstima del munt de persones dignes que hi ha defora/ a pais veí .. però malauradament són minoria ! )
Majoria n'aclaparadora espanyola que cobra de l'estat són qui més s'hi fan veure, sia penjant sa bandera, sia malparlant de Catalunya, sia . . . . . . qui tingui orelles que hi senti ! PD : als anteriors els hi afegeixes ignorants o/ i psicòpates amb complexes i maldats quines siguin .. i ja tenen el munió per a seguir votant partits fatxes/ anticatalans !
Narcisa
Fem memòria, el mestre Ferrer i Guàrdia va ser executat,amb la falsa acusació de adoctrinar alfabetizant suposadament els terroristes de la bomba del Liceo.Aquets adolescents educats a casa seva ,contra catalunya i la nostra escola,no podran mai pensar de manera equitativa.Els professors tenen sempre raó al fer reflexionar sobre els aconteixemens viscuts de manera crítica. No us excuseu, ho heu fet molt bé. Ànim mestres,l'escola catalana és un model per el mon,i els perversos ens volen fer por
Quina mamoria tens Narsisa
Dons, afastivamén, l'escola catalana es un mudel, dons, par Curea dal Nort, fins i tot
Pepet
Vivis en el engaño
Vivis para el engaño

envia el comentari