Carques contra fatxes, és la guerra!

"Els jutges, que tant els agraden quan represalien catalans, ara s'han revoltat corporativament contra el govern del PP"

La caiguda a càmera lenta del PP està generant espasmes de pànic entre les elits de Madrid, que no saben si donar suport explícit a Ciutadans -amb els riscos que això comporta, tenint en compte que les eleccions poden estar molt lluny encara- o aferrar-se, prudentment, al bipartidisme dinàstic. La paradoxa és que la repressió contra l'independentisme català incrementa encara més la davallada del PP i a la corrupció estructural dels conservadors espanyols s'hi han afegit les pràctiques mafioses del vídeo dels pots de crema contra Cifuentes.

 

En aquest context, el fantasma de la desaparició de la UCD ronda per totes les provincies espanyoles. Cada cop hi ha més dirigents locals del PP que fan xerrades, discretes i amistoses, amb els de Ciutadans. Per si de cas. I, enmig de tots aquests nervis, la sentència benevolent de la Manada -i, especialment, el vot particularíssim d'un dels magistrats- ha aixecat una onada d'indignació que amenaça la ja precària situació política del PP. Tant és així que el ministre Catalá, en nom de tots els càrrecs que viuen del PP, s'ha revoltat contra el freakisme masclista d'un magistrat que amenaça amb causar-los una debacle històrica a les enquestes.

 

I, ja se sap, fins i tot els gossos més fidels mosseguen quan se'ls toca el seu menjar. Els jutges, que tant els agraden quan represalien catalans, ara s'han revoltat corporativament contra el govern del PP. Els ministres Catalá i Montoro es neguen a suïcidar-se en favor dels magistrats González i Llarena i, de cop, s'han trobat amb tot el gremi exigint-los la dimissió. Carques contra fatxes, és la guerra!... Un règim cau o bé de cop, o bé a trossos.
Comentaris
Ramon
Si no situem el debat entre dretes i esquerres en els termes normals de les democràcies normals estarem sempre exposats a què ens divideixin nacionalment o, pitjor encara, que ens facin fer de palmeros d'un dels dos bàndols espanyols.
Entonces ya estaréis contentos
Yo desde luego sí. Puede que el próximo presidente de España sea catalán ¿no?.
Ramon
És molt simptomàtic de l'estat de coses, que a Catalunya ningú no hagi gosat defensar la sentència ni condemnar les reaccions a la sentència. Però no crec que ningú dels que se sumen a la borregada progre espanyola li aguantés després ni el primer intercanvi de cops dialèctic als espanyols que sí que defensen la sentència i condemnen les reaccions. Aquí després del pujolisme tot és d'un nivell de barraca de fira.
A entonces
Ser catalán es amar a esta tierra y no ir en contra de sus intereses culturales, economicos. Podriamos decir que de no ser asií lo es solamente de boquilla.
Screen
El proper president escanyol potser és un tabernari que es diu en realitat Alberto Carlos. De nom artístic Albert. Es que quan van començar deien una mentida en cada frase: -No som del PP -Em dic Albert -Som ciutadans del Món (quan en realitat volien dir: he militat en el PP, em dic Alberto Carlos i sóc un escanyolista falangista)
Fat Boy
Es l'Operacio Valquiria posada al dia.
OPUS-DEI el poder judicial de veritat
La il.legalitat dels gremis mafiosos judicials, sortint fent politica rastrera i gremial cal portar.la als jutjats i expulsar de la carrera jucidial a tots aquests fanatics gremials. La justicia a españa es de qualitat infima, nefasta i subjectiva i ja es hora que els jutges siguin controlats, amb examens de la seva activitat, de la qualitat infima de les sentencies i amb examens psiquiatric cada 5 anys. España s'esfonsa en la Santa Inquisicion imposada per l'OPUS-DEI
Bacoretta
Els de ciudadanos no estan vacunats contra la rabia i així van ells mossegant a tort i a dret escampant la malaltia.
jo
Ja tenen preparat el recanvi del PP , i Ciudadanos encara son mes fatxes. En qualsevol cas, si no espavilem : Catalunya R.I.P.
Crec que parlar de col.lapse o caiguda lenta del règim, es precipitat. Absolutament corcat i podrit, amb les vergonyes visibles, però dubto que caigui a curt termini. Tenen Ciutadans de recanvi.
Mul bé dit, en Salvadó
Gair
ALBERT ribera + PP Noooooooooo a la desgràcia.
Indepe
No et castiguis tant Albertí to que no seràs president de espanya ja et faran la rosca........ encara que no ens agradis ets català ????
Ens volen entretenir amb esquerra/ dreta
perqué així no emprenyem amb la questió nacional, que es la questió de fins en un país que no es una veritable democracia. Només surten d’aquest engany podrem llavors sí, parlar de quin tipus de país volem.

envia el comentari