Contra 'La Manada' de magistrats

"Des de dijous sabem que un fantasma ronda per aquest Estat. És el de l’arbitrarietat a l’hora de perseguir i jutjar les agressions contra les dones"

Des de dijous tenim encara més por. M’entendrà qualsevol dona. A cap de nosaltres li agradaria creuar-se amb cinc energumens pels carrers de qualsevol ciutat o poble, passats de tot, a les tantes de la matinada. Una por que moltes dones hem patit sovint: la de tornar soles a casa i trobar-te pel camí amb qualsevol degenerat. Canvis de vorera, acceleració del pas… Accions en la gran majoria d’ocasions injustes, però que s’han convertit en una manera de fer habitual de moltes de nosaltres. I que, des d’aquest dijous, s’ha incrementat. És del tot indecent i absolutament indignant que en aquest Estat hi hagi uns jutges que tinguin els pebrots de dir que no hi ha violació en l’actitud dels cinc nois de ‘La Manada’ i que, fins i tot, un d’ells consideri que cal emetre un vot particular per deixar constància que el que veu ell en el vídeo no és una noia indefensa que està sent violada, sinó “jolgorio”. “Jolgorio”, diu. Increïble.

 

Des de dijous, la por s’ha fet concreció per a moltes de nosaltres. S’ha concretat en la cara dels cinc animals de ‘La Manada’ que durant tot el judici no han mostrat cap mena de penediment. Tot al contrari. Han defensat que ella estava encantada. I ho han mantingut fins el final. I, esclar, per això li van robar el mòbil… I s’ha concretat també en aquesta justícia absurda que desprotegeix la meitat dels seus ciutadans

 

Des de dijous sabem que un fantasma ronda per aquest Estat. És el de l’arbitrarietat a l’hora de perseguir i jutjar les agressions contra les dones. L’única diferència és que aquesta vegada estan xocant contra milions de dones conscients i mobilitzades. I no ens impressionen ni les seves togues ni els seus rituals. Ara sabem que aquests magistrats només són una ‘manada’ que en protegeix una altra.
Comentaris
Justicia de Manada, justicia de verguenza
La manada judicial ha de ser jutjada ja i expulsar a tots els miserables
Narcís ( una violació mai per mai pot tenir atenuants així màxima pena i .. si hi ha agreujants més !) ( si haguessin estat víctimes pròpies persones/ físics d’ aquests jutges/ gesses o familiars estimats o altres de sang fáctica o mateixa sang blava .. segur formulen aquesta sentència .. !!)
Té nassos haver d'explicar l'obvi : ha estat una " violació " com una casa de pagès sinó de què treure-li el móvil , sinó de què ho hagués denunciat .. per malvolença antihome en sa totalitat ? PD : això no té res a veure amb ' patriarcal ' ( si fos així .. a quina de les 4 definicions ? ) ni amb masclisme ( quin ' mascle ' pot tractar ningú així i menys encara una dona quan ha estat sa mare i pot ser sa àvia o germana o filla o companya o núvia o muller ? ) que sí amb " criminal " !
Àngel Drach
Contra les dones, contra els catalans, contra els borratxins, contra els rapers, contra els titellaires, contra els CDR, contra... tothom! Contra els fatxes? No, no i no, contra els fatxes, en el més ampli sentit, no!
John Smith
Com molt bé apunta un periodista, quina hauria estat la sentencia si la víctima s'hagués dit Letícia, Cristina Cifuentes o Soraya SS?
Trtr
I els videos que van difondre també és un delicte. I ser de cos policial ho és el doble.
ramon rt
La MANADA més perillosa i vergonyosa la conformen fiscals, jutges, magistrats i polítics indecents, que ho regulen tot en el seu benefici.....pel que es veu. I encara no ho sabem tot !! Bé si......sabem que està tot "podrit".
Joan Sala Vila
Nerea, felicitats pel teu comenetari, edstic totalment d'acord amb el que dius. l'estat us té por. Ha començat a moure fitxa. Endavant.
Jordi Comasobirana
L'única manera que això que els fonamentalistes n'hi diuen espanya es pogués reformar és que es desintegrés completament i que no en quedés ni el nom.
Sixtus
Jo no sé si ha estat una violació o no. Qui pot saber-ho amb la informació disponible? Però la campanya mediàtica és ferotge, i ara tothom ho té clar. És la lògica del ramat. I de la moralina classicona dels que se la pelen veient sexe en grup però no poden admetre que una dona ho pugui desitjar. I després penedirse'n. Primer pensar, després escriure.
SARA
Buen articulo Nerea, totalmente deacuerdo.
Lalia
Si la dona hagués estat guàrdia civil o familiar i els agressors catalans la sentència seria una altra, segur. La gravetet depèn de qui ho fa, no de què fa.

envia el comentari