Espanya també necessita una república honrada

"El règim espanyol ha estat capturat, en gran part, per serveis opacs d'informació que tenen agenda pròpia. Un estil mafiós que ha impregnat tots els nivells de decisió"

El més significatiu de la caiguda de Cristina Cifuentes és que es desencadena des de les clavegueres de l'Estat. En algun racó fosc es conservaven, des de fa set anys, les imatges d'un furt ridícul, però letal en l'era de les xarxes socials. En l'època del robatori, Cifuentes era vicepresidenta de l'Assemblea de Madrid (la del tamayazo, recorden?) i un personatge conegut del PP madrileny, que va ser perfectament identificat pels policies que van arribar al cap d'una estona, alertats pels guàrdies de seguretat del supermercat.

 

Com sempre, serà impossible saber qui ha donat l'ordre de descongelar el video dels pots de crema i, encara menys, quin ha estat l'ús que se n'ha fet durant els últims set anys. Unes imatges d'aquest tipus han de tenir com a ús preferent el xantatge, i més encara si la víctima és una persona amb poder i capacitat d'afavorir o perjudicar molts interessos. Quants documents semblants volten per les clavegueres? Quants càrrecs més pengen d'un fil?

 

El règim espanyol ha estat capturat, en gran part, per serveis opacs d'informació que tenen agenda pròpia. Un estil mafiós que ha impregnat tots els nivells de decisió, amb especial afectació als tribunals i als partits sistèmics, com el PP i el PSOE. Cifuentes és, alhora, pecat i penitència. Espanya també necessita una república honrada.
Comentaris
Fat Boy
El que necessita Espanya, Cot, a nosaltres no ens correspon dir-ho. Mentre tinguem la independencia ja poden tenir Republica, honradesa, ser antropofags o fer sacrificis humans a la llotja del Bernabeu. A nosaltres tot aixo ens ha d'importar un carall, a veure si encara tornarem a anar de missions a mostrar la llum a les tribus salvatges de l'altipla. Un negoci que fa 300 anys que se'ns mostra mes que ruinos pels nostres interessos.
Espectador
A Espanya no hi han republicans . PSOE -PSC , PODEMOS , CIUDADANOS , tots son monàrquics arrosegant -se per terra quan veuen el rey . Tots son de la " cofradía de la genuflexión babeante ".
Quina clarividensia
Ay Salvadó, dons, quina visió tens, dons, que no u ve cap parsona, dons, pro tu ens il·luminas, dons, moltísimas grasias, dons
Un estil mafiós
Estem parlant de Pujolisme, oi?. Bons temps. 23 anys de Pujol a la Generalitat i el mateix nombre, però no els mateixos, com a president de CDC. Trincar de tothom, opacitat, això no toca, subvencionar els amics i a qui convé, els enemics vetats, Programa 2000. Pacto amb Suarez, amb Felip, amb Aznar i amb qui faci falta. No sóc responsable de Banca Catalana i pelillos a la mar. Succeïu me fills meus, sóc un gran patriota.
No critiqueu a en Jordi Pujo
Dons, en Jordi Pujol i en Marta Farrusola, dons, tenan guardats mils i mils i mils da millosn d'eurus par la rapública dons, i am aquets dinés es pudrá finansiá tota la rapública al mens par tres u cuatra anys, dons
Que els bombi el senyor Orni
Que es faci fotre España!. El que necessita és un canvi de cervell, peró en doctor frankenstein és de ficció, com el concepte mateix d'España.
Armand Sarau
No alimenteu els trolls, no val la pena. I menys encara si són analfabets.
Quim pollastre
Una República honrada amb polítics honrats i gent amb mentalitat republicana? Doncs ara mateix tenen tot el contrari: polítics corruptes, deshonestos, mentiders, lladres, i una societat que encara els vota. Jo alucino. O es posen les piles o tant aviat com pirem sels menjará el deute, i seguirán els passos dels grecs. Al temps.
Narcís ( qui tingui orelles que hi senti ! )
Sempre m'estranyà que Itàlia ( centre o sur .. ) hi hagués màfia o/ i camorra o/ i cosa nostra .. i a país veí botxí no pas ! PD : serà que aquí n'és institucionalitzada made in boe per una banda i made clavegueres de l'estat per l'altra ?
Clar
Potser aviat veurem Rajoy i tot amb el seu document particular o bé M. Rajoy, personatge anònim.
Complicat
Tots els polítics espanyols són borbònics i/o lladregots per naturalesa.

envia el comentari