Un "a por ellos de paper" damunt la taula de tres alemanys

"Madrid va provocar que s'interceptés el president català a Alemanya i ara Hisenda i el Suprem n'hauran d'assumir les conseqüències"

El referèndum de l'U d'Octubre ha provocat una irresistible cadena d'errors que està enfangant totes les àrees del poder madrileny. La insistència en què no hi havia urnes, seguida de les agressions policials als ciutadans van deixar en evidència un Estat violent i xenòfob, capitanejat per un rei implacable que simbolitza la continuïtat de les elits que van transitar, amb total tranquil·litat, del franquisme tardà al règim del 78.

 

Però, més enllà d'això, les represàlies posteriors han accentuat aquesta imatge de cara tant a l'interior de la societat catalana com a l'exterior europeu. Els empresonaments arbitraris i la creativitat en els tipus penals han estat tan evidents que s'han fet inassumibles per als sistemes judicials de la major part dels països d'Europa. Els informes de la Guàrdia Civil són un "a por ellos" de paper que ha anat passant de mà en mà per la Fiscalia, les acusacions ultres i el jutge Llarena per acabar, finalment, damunt la taula professional de tres jutges alemanys que -horror!- no semblen empatitzar amb la cabra de la Legió.

 

Tot plegat anuncia una guerra civil dins l'alt funcionariat de l'Estat -perquè algú haurà d'assumir un possible fiasco de la persecució internacional de Puigdemont- que se suma a la lluita a mort entre el PP i Ciutadans. Madrid va provocar que s'interceptés el president català a Alemanya i ara Hisenda i el Suprem n'hauran d'assumir les conseqüències. L'Estat comença a notar la inquietud del seu propi no retorn.
Comentaris
Salcadó ets un geniu
Quin articla, dons, mes profún, dons
ESPAÑA MISERABLE
Un rey miserable (El Preparao! -jua, jua,jua!), fiscales y juezes miserables, polinazis y guardiainciviles miserables,... EL ESPERPENTO: la verdadera marCASPAña
Merkel-Rajoy, Hitler-franco JUNTS PER SEMPRE!!!!
Com al temps de Hitler i Franco, Merkel i el Marrano si poden, ASSASSINARAN EL SR. PUIGDEMONT, per que son franquistes i nazional.socialistes eternament.
Don't feed the trolls
No alimenteu els trolls. Ni punts negatius ni positius ni els contesteu.. Penseu que per cada punt negatiu tenen un orgasme. No el voldreu pas ajudar a passar-s'ho bé, oi?
caesar
! Gran articulo !, destaco : "..que simbolitza la continuïtat de les elits que van transitar, amb total tranquil·litat, del franquisme tardà al règim del 78... " se puede decir mas alto pero no mas claro.
Qui més aguanta
Guanya i no tenim res a perdre.
Es vritat Salvadó
Mens mal que tas dunat conta, dons, quia clarividensia que tens, dons, voleu di que no et mereseix el prami pulicher? dons, jo crec que sí, dons
Anorabona Salvadó
Mas deixat sensa paraulas, dons
Trolls amb master de la rei Juan Carlos .

envia el comentari