Violència sense armes i malversació sense pagaments

"Que el referèndum de l'1-O s'hagi pagat amb els diners del FLA davant dels nassos dels homes de negre és un supòsit massa ridícul per al totpoderós ministre d'Hisenda"

Doncs, sí senyor, després de la violència sense armes arriba la malversació sense despesa. La postjustícia espanyola no necessita que els delictes es cometin per acusar i condemnar a qualsevol, i menys encara si aquest qualsevol és català i independentista. Naturalment, amb els comptes de la Generalitats intervinguts per Madrid -des de l'estiu de l'any passat- i els pagaments fiscalitzats i autoritzats per les entitats bancàries era impossible que es compressin urnes, paperetes o el que fos amb diners del Govern català. Això ho sabia tothom aleshores i ho sap tothom ara.

 

Per això el ministre Montoro no accepta el paper de passerell que li vol encolomar el jutge Llarena. Que el referèndum de l'1-O s'hagi pagat amb els diners del FLA davant dels nassos dels homes de negre és un supòsit massa ridícul per al totpoderós ministre d'Hisenda. De fet, té raó. Encara a hores d'ara la Guàrdia Civil no té ni idea de com es van comprar unes urnes que tampoc no van trobar.

 

El cas és que com que els jutges alemanys no participen de l'"a por ellos" i Llarena ha de trobar algun paperot que li permeti entaforar alguna cosa a Carles Puigdemont, ni que sigui malversació. Però les coses no li van bé. I aquesta factura política no la vol pagar ni Montoro.
Comentaris
ESPAÑA MISERABLE
És el seu ADN, el del boinapitekus sp, : "Vivo sin vivir en ti, que por ti...." (SOLUCIÓ: la gallina!)
rius
La demostració definitiva de que al món hi ha gent de tota mena, és que hi ha personal que creu i vota a gentussa com aquesta.
LoPep
Busquen desesperadament 2 milions pels quals ens tanquen innocents a la presó. Dels 350 milions "desapareguts" dels ministeris de l'interior , defensa, etc. no en busquen cap.
Mar 350
Ja he comprat crispetes per veure el combat de boxa Montoro -Llarena. Primer round: Llarena envia un requeriment judicial al tigre de Jaén. Segond round:El tigre ensenya les dents i li planta una paralela del 2012 al 2016 a la parella del potro de Burgos. Tercer round: Montoro rep una citació com a testimoni i en surt imputat com a colaborador necesari....seguirà.
Mariano, sacalo ya!!! por españa y a por ellos!!!
Llanera el van colocar a dit, i ara, davanta l'infim nivell d'aquest jutge poc preparat, el dit que el va posar no sap com treure'l. Quina vergonya de justicia espanyola totalment manada pels politics de Gurtel. Per cert el A POR ELLOS, no es ODI ES RACISME i la fiscalia encara no ha fet cap acusació als criminals
Ramon
El relat de la nostra defensa per l'1-O deixa en bragues Espanya i ERC.
Groc
Ramon ,deus estar la mar de conten am l'empresonament i l'exili de la gent d'ERC. Cada dia surten MES MALES PERSONES
Mol be dit Salvadó
Dons, com en Pujol i en Farrusola, dons, an davan las sevas nassos, dons, millosn i millosn d'eurus, dons, jo si fox aspañol, dons no em fiaría ca en Montoro guardi els dinérs, dons
Laura
Tota aquesta "pantomima" montoro-llarena fa pudor de intentar barroerament, demostrar que esfatnya té separació de poders
JordiP
Doncs tothom diu que el Llarena era un bon jutge quan era a l'audiència de barna. Tanmateix, jo tinc la personal sensació de que es troba en el seu nivell d'incompetència (principi de Peter). Deu ser bo per a traginar amb delictes normals, tot purament codificat, però quan l'han posat a ficar el nas en afers estrictament polítics està pixant molt fora del tiesto. I com que és viciós del antiseparatisme, ja tenim la pasterada on les 2.000 mosques pereixen.

envia el comentari