Ens amagaran la valentia dels nostres presos polítics

"Els presos ja no diuen el que volen escoltar a Madrid, com al principi, quan qualsevol feblesa era immediatament filtrada i difosa de forma massiva per mitjans de comunicació preseleccionats"

"No tinc cap dubte que sóc un pres polític", li ha dit Jordi Turull, a la cara, al jutge Pablo Llarena. "L'única violència del referèndum la va produir la intervenció de la Guàrdia Civil i del Cos Nacional de Policia", li ha etzibat la consellera Dolors Bassa al mateix jutge. La major part dels presos preventius han coincidit a endurir les seves declaracions com a resposta a la repressió arbitrària a què estan sotmesos. El macroprocés contra l'independentisme català serà una gran confrontació política, amb un important ressò internacional.

 

Totes aquestes declaracions, plenes de dignitat, seran escrupolosament ocultades per l'Estat. Els presos ja no diuen el que volen escoltar a Madrid, com al principi, quan qualsevol feblesa era immediatament filtrada i difosa de forma massiva per mitjans de comunicació preseleccionats. Ara ja no escoltarem com els consellers del Govern o els líders de l'ANC i Òmnium afronten amb valentia les represàlies d'un règim decrèpit i autoritari.

 

Fins i tot en això quedarà clara l'actitud miserable de les elits de Madrid. Un sistema capaç d'imaginar com la seva policia provoca una "massacre" contra dos milions de ciutadans tan dignes com els seus representants democràtics.
Comentaris
ferran
Si com en altres ocasions haguessin declarat al dictat del advocats o mostrat signes de feblesa, no dubteu que les declaracions haguessin estat convenient filtrades a tota la gossada dels mitjans d’intoxicació espanyols.
Ramon
A veure Salvador, hi ha una cosa que hem de reconèixer: els peridistas dels mitjans estatals estan ben preparats, són intel·ligents i tenen opinions interessants, no com els borregos incultes i ignorants adoctridanos de TV3, això és innegable. Però a nosaltres ens agrades els de TV3 i les teves opinions.
Ay en Salvadó
Dons, com sempra, un articla aspactaculá, dons, magradaría tindra el teu sarebru, dons
Francesc
Molt be Ramon, es cert, em venen al cap Inda, Maluenda, Los Santos...deus estar de conya no ?.

envia el comentari