... i Sánchez va mirar als ulls a Llarena

"L'actitud, digna i coherent, de Sànchez és la primera topada de la gran batalla política que significarà la causa general contra l'independentisme"

La declaració de Jordi Sànchez davant el jutge Llarena ha obert una nova fase en el xoc entre el règim del 78 i l'independentisme català. Sànchez ha acusat Llarena ("amb to dur i mirant-lo fixament als ulls", descriu El Mundo) de què no es pot pretendre ser un jutge imparcial i, simultàniament, considerar-se a si mateix una víctima del moviment polític a qui s'acusa i es pretén condemnar.

 

L'actitud, digna i coherent, de Sànchez és la primera topada de la gran batalla política que significarà la causa general contra l'independentisme. Les represàlies de l'Estat han acabat amb la docilitat de molts dels acusats, que ja han entès que no poden esperar benevolència d'un règim polític disposat a nivells de repressió equivalents als de Turquia o el Marroc.

 

L'important, ara, és que l'independentisme sigui capaç de coordinar tots els fronts -els presos, l'exili, el carrer i, fins on sigui possible, les institucions catalanes- en una estratègia única de denúncia del caràcter autoritari de l'Estat espanyol. Jordi Sànchez ha inaugurat la defensa política dels presos catalans i ha marcat un punt d'inflexió. En vindran d'altres.
Comentaris
ESPAÑA MISERABLE
Cada cop més miserable, amb el nivell intel.lectual que estableix el seu himne oficiós ("Yo zoi apañó, apañó, apañó,...") i que l'únic que proposa és el "A por ellos!..."
Morro total
Le hacen los de Arran a Llarena unos escraches en su casa de la Cerdaña y Sànchez lo hace pasar por víctima y, por tanto, no apto para juzgarlo a él mismo. Sànchez, con la serenidad y la inconsciencia que da ser un poco retrasado mental y no entender lo de la ONU, se lo dice al juez mirándole a los ojos para tratar de intimidarle. Teatrillo, vamos. Hace cuatro días le juró a Llarena que iba a dejar la política y a ser bueno. ¿Seriedad de Sànchez?. Ninguna. De Cot menos.
Ramon
Ara crec que sí, que es donen les condicions per intentar la independència. Només falta el clic. Algú amb prou autoritat i credibilitat que faci el clic.
JAL
Para “morro total” en castellano para que lo entiendas: los discapacitados (retrasados mentales que llamas tu) tienen más categoría moral de la que tú tendrás en tu vida., así que por favor, no los vuelvas a utilizar. Es el problema de los que os creéis superiores por tener la fuerza de un estado corrupto que no os deja ver que detrás de los independentitas seréis vosotros los que os quedéis sin pensiones, sin educación, sin servicios sociales y absolutamente arruinados. Por eso nos queremos ir.
...SIEGFRIED...
...AMOR A PRIMERA VISTA...
Malfargat
El símbol de la justícia es la balança, es a dir imparcialitat. Aqui no hi ha res d’aixó, només hi han mercenaris a sou de l’Estat que li fan el treball brut als que haurien de fer política i polítics que no tenen ni arguments ni pebrots per mirar als polítics catalans a la cara. Algú s’en Recorda de allò que es diu presunció d’inocència. Ells ens volen portar al Marroc i nosaltres volem anar a Europa.
I mentre Cot mareja la perdiu amb anècdotes sentimentals
Torrent es toca els ous i la querella del Palament contra Llarena sense presentar-se.
MAFIA OPUS-DEI, JUSTICIA D'ESPANYA
El Llanera cumpleix ordres del OPUS-DEI com bona part de la justicia espanyola militant d'aquesta MAFIA CRIMINAL protegida per la justicia. Com es possible que sigui legal que els jutges siguin d'aquesta organització mafiosa i criminal?
Chimichanga
El secessionisme està molt tocat. És com aquests boxejadors que estan rebent de valent però el mànager no para de donar-lis instruccions i ànims: l'esquerra, cobreix-te amb l'esquerra, evita les cordes, ja és teu .... Al manager, qu'ha apostat pasta, no l'importa lo sonat que es quedi el seu pupil i per això no llença la tovallola. Encara confia que un evident error del contrari o reclamant al árbrite amb fúria un inexistent cop baix el desqualifiqui.
EFG
Tu si que eres un retrasado mental, te lo digo en castellano para que lo entiendas, porqué seguramente eres monolingüe. Me da una pena el verdugo Llarena...pobre, tener que sufrir escraches...lo que le falta es dignidad, para rectificar y actuar como un juez demócrata. Pero es lo que tiene ser mercenario, tu lo debes entender muy bién...ah! Y no tienes categoría moral para questionar ni al sr Sanchez ni a ningún preso político catalán! Ok?
EFG
El meu comentari anterior evidenment, era per el del "morro total"
bacoretta
Morro. quin morro que tens. Supremacista cum laude
Justicia amb ulls franquistes
Llanera té ulls? vinga, que nomes té odi als catalans
COORDINACIO
Ho poden fer perque ara tenen el suport de la decisio del jutge alemany en no extradir puigdemont per rebellio. Per aixo hem d esperar el temps que marqui el president
Cotolengo
Los cuidadores del Cotolengo pedimos disculpas a los lectores de este diario-libelo por los desagradables comentarios vertidos en nuestros ordenadores por JAL y EFG, peligrosos subnormales en tratamiento antiviolencia. Ha sido un descuido. Sinceras disculpas de nuevo.
Menudos ojos tienes, ladrón
Tus ojos me recuerdan las noches de verano, negras noches sin luna, orilla al mar salado, y el chispear de estrellas del cielo negro y bajo. Tus ojos me recuerdan las noches de verano. Y tu morena carne, los trigos requemados, y el suspirar de fuego de los maduros campos.
ciutada universalista
home a llarena li han fet amenaces els catxorros de arran, els jarrai catalans be i a cot dir-li que si dirigeixes tens un diari i et consideres periodista, lo primer es no tindre un pamflet de part cot sino mantindre una exquisita neutralitat, sino la tv3, catalunya radio , tu i altres quina mena de credibilitat tindreu sent com sou lacais a servei del regim indepre.mes serietat quina mena de republica fareu, a sou del poder.
para el del cotolengo
te han dado permiso para salir a pasear hoy?
Laia
No te preocupes por el Llarena, le van a poner a todos los piolines para protegerlo de los escraches jajajajaja
Antoni
Si ho han entès, per fi, ara, és que són bastant curts d'enteniment...Com han arribat a ser dirigents d'un moviment tan important com el Procés català?

envia el comentari