'Todo es CDR'

"Recordar el famós “Todo es ETA” provoca vertigen. Amb aquesta frase com a leitmotiv es van tancar diaris i es van prohibir partits polítics"

L’Estat ha decidit forçar la maquinària i pujar les revolucions fins el límit. Queda clar amb l’acusació de delicte de terrorisme que la Fiscalia ha fet aquests dies a una activista membre del CDR de Viladecans. Tot i que el terrorisme -juntament amb el delicte de rebel·lió- va ser finalment descartat pel jutge de l’Audiència Nacional Diego de Egea, amb el sol fet d’haver-la formulat ja es pot deduir quines són les intencions de l’Estat. Robert Manrique, un dels 45 ferits en l’atemptat perpetrat per ETA a l’Hipercor de Barcelona l’any 1987, em parlava aquesta setmana en una entrevista-conversa sobre la indignació que sentia pel fet que s’estigués banalitzant el terrorisme i per la utilització política barroera que se n’estava fent.L’Estat -que ja no permet als catalans ni escollir el president de la Generalitat- no se n’amaga. No hi ha límits i des de Madrid volen que tothom ho tingui clar. Van començar equiparant els CDR amb la ‘kale borroka’ i, així les coses, el següent pas era evident: posar els Comitès de Defensa de la República al mateix nivell que el terrorisme. I, preparem-nos, perquè vénen temps durs. L’Estat seguirà aquest camí i intentarà fer amb Catalunya el que va fer amb el País Basc i amb ETA. Recordar el famós “Todo es ETA” provoca vertigen. Amb aquesta frase com a leitmotiv es van tancar diaris i es van prohibir partits polítics.I com a prova que l’Estat pretén aplicar a Catalunya l’anomenada “plantilla basca”, el Plan Z.E.N. Aquest diari ha tingut accés al document: es tracta d'un ‘manual’ elaborat al febrer de 1983 per la Direcció de la Seguretat de l’Estat ordenat pel llavors ministre de l’Interior, José Barrionuevo. En aquest text es parla de “la difusió de notícies falses” o de “familiaritzar la població amb la presència policial continuada”. Accions que ja hem vist a Catalunya i que posen de manifest que a l’Estat no li fa cap vergonya carregar-se la democràcia.
Comentaris
"Todo es CDR", és un nou lema?
Perquè fins ara el més normal ha estat "Jo sóc CDR", "Tots som CDR" o similars.
JFK
Ministre de l'Interior del PSOE, José Barrionuevo, el del GAL. El manual fou elaborat el 1983, i el terrorisme d'estat, els GAL van actuar de 1983 a 1987. Casualitat?
Anon
Precisament aixo desactiva el seu missatge. I es el que mes por els fa. La societat organitzada es imparable. Tots som CDR.
Ramon
Probablement, ni tan sols ETA era ETA.
Ramon
Que potser preferiu la manera que van tenir els socialistes de combatre ETA?
Narcís ( Catalunya no pot ser per més temps una garjola, una gàbia, damunt , empantaneguada fins nostre coll .. mentre nostre botxí es folra i fatxendeja amb tot el que no li pertany ! )
N'és clar que qualsevol contra aquest status quo del 78 amb ses sangoneres .. n'és sediciós, rebel , terrorista, assassí, violador, pedòfil, narcotraficant, jihadista, etarra, . . . . . . . . . i tot allò que se'ls acudi àdhuc no vingui ni al codi penal ! PD : el mal n'és il·limitat si no se'l para .. i Catalunya ho aconseguirà amb ajut de tots aquells espanyols i de més enllà defensors de la veritat, el bé, la raó i el dret .. de la humanitat !
david
doncs, si, per desgracia venen temps durs, i com mes anem acatant pitjor (com estan fent ela nostres parlamentaris). I es possible que el proxim govern espanyol sigui de Ciudadanos o Ciudadanos-PP. Les entitats mes poderoses d aqui (La Caixa i el Barça) han girat l esquena al pais. Potser es l inici de la nostra fi.
Còmplices contra Catalunya
Mandonguillettttttaaaaaaa.... pesezé, on eeeeettttttsssss?????

envia el comentari