Barcelona ha d'engegar tots els motors

"El Cap i Casal ha de tornar a assumir la seva responsabilitat històrica de lideratge polític, social i econòmic del país, abandonant una equidistància impossible i una manera de fer apocada i excloent"

Barcelona continua essent la millor marca de Catalunya. Per això el Cap i Casal ha de tornar a assumir la seva responsabilitat històrica de lideratge polític, social i econòmic del país, abandonant una equidistància impossible i una manera de fer apocada i excloent. Tot això equival a que l'independentisme desplaci Ada Colau i encapçali el redreçament de la ciutat en un moment en què l'unionisme posarà tota la carn a la graella per assaltar les grans ciutats de la conurbació de Barcelona, capital inclosa.

 

Dins l'àmbit polític dels hereus del catalanisme històric, els projectes són diversos i la major part estan encara per definir, en una o altra mesura. Per això destaca la solidesa d'ERC, amb un lideratge consolidat, un equip compacte i tres anys d'experiència a l'oposició. Alfred Bosch és un tipus amb criteri propi, capaç de col·laborar -des de l'independentisme dels vuitanta- amb el projecte de ciutat que van definir Pasqual Maragall i els Jocs; de determinar una estratègia independentista en ple mandat de José Montilla; d'impulsar -a contracorrent- la consulta popular de Barcelona i de situar-se en una oposició nítida quan Ada Colau més fascinava l'ERC ascendent d'Oriol Junqueras.

 

Però amb ERC no n'hi haurà prou. Caldrà una candidatura, unitària i inclusiva, que asseguri a l'independentisme el primer lloc en vots i regidors. I no només a Barcelona. Els partits no són generosos però, al capdavall, les bases i els votants sempre ho tenen a les seves mans.
Comentaris
Cap i Casal de Tabarnia
Això és Barcelona. Tractoria ens roba.
Espectador
El gran perill es el " franquisme -pijo " de ciudadanos .
Lluis2
Bosh va permetre amb el seu vot que governés Ada Colau. No va voler fer extensible el pacto de junts per si, que si es va a respetar a altres municipis i per això no va va formar govern amb Trias. Aquest tio es responsable de haber de suportar 4 anys del desgovern de Colau.
Ramon
Amb Ada Colau hi ha dues opcions i totes dues són bones encara que probablement la millor de cara a la independència seria la segona: 1. Fer-la fora; 2. Fer-la nostra.
Sagittaurus
Els Tabernícolas que s'en vagin a dormir la mona
Hi ha millor opcions que ERC
Sang nova i sense està sotmesa a la por.
Maria
I per que ERC? Per que no Tries, que va quedar a nomes un diputat de la Colau? El Sr. Bosh va ajudar a instal·lar-se a la Colau.
pich i pon
Colau i la seva tropa de trepes son un cancer per Barcelona i per Catalunya. Au ves a rescatar a Lula, tros d'enze!
Habitatge social
Colau va frenar un projecte, que li feien de franc a la maquinista, penso. Una bona negocianta l'hauria tret endavant permetent que la torre de 100m arribés a 150 i en conseqüència la Torre de 50 pogués ser cedida una part per sempre i alguns pisos a 50 anys i poder fer de debò política d'habitatge social, així com dignificar zones de "nova centralitat" que en diuen. No en va voldran fer com els roti i
Habitatge social 2
I fer el que els roti i si poden poder sucar bé tots els alcaldes metropolitans amb la vella guàrdia ICV i sociata millor, vaja. Pla Besòs pròxim" pelotasso". I després bla, bla el poble a la boca...
Colau i la seva tropa tastant el poder ja no soltaran la presa tant facilment.

envia el comentari