Ara és Madrid qui internacionalitza

"La gran paradoxa és que ara és l'Estat espanyol el màxim interessat en escampar pel món la seva versió dels fets a Catalunya"

Era difícil imaginar a Inés Arrimadas internacionalitzant el conflicte català. Però ho ha fet. La cap de l'oposició unionista ha volgut anar a Brussel·les (ep, a Brussel·les!) a contactar amb eurodiputats i mitjans de comunicació internacionals per intentar convèncer-los, curiosament, que no cal que facin res, que la Guàrdia Civil ja s'encarrega de resoldre la crisi política entre Catalunya i Espanya. Arrimadas també els ha assegurat que els CDR's són violents i que els tres partits de la majoria parlamentària -JxCat, ERC i la CUP- es neguen a condemnar una violència -terrible, segons Arrimadas, però no gens evident a ulls dels tribunals alemanys- que ella mateixa diu certificar.

 

La gran paradoxa és que ara és l'Estat espanyol el màxim interessat en escampar pel món la seva versió dels fets a Catalunya. De fet, l'única autocrítica més o menys perceptible entre les elits de Madrid és que l'independentisme català els ha guanyat la partida comunicativa i que, ara, cal recuperar el terreny perdut entre l'opinió pública internacional. Més internacionalització, doncs.

 

Tant és així que Madrid intenta col·locar el missatge que la crisi política catalana no és un problema espanyol, sinó europeu, assumint el perill evident que la solució hagi de venir, també, d'Europa. Després de tancar el Diplocat, ara se'ls escapa de les mans.
Comentaris
Ramon
El conflicte entre Castella (aka Espanya) i Catalunya és, per definició, internacional.
Victor
La majoria d'Europeus, sobretot, els protestants no suporten la mentida i l'engany. Voler-los col.locar un relat que no s'aguanta per enlloc pot ser molt contraproduent. Tenen els seus embaixadors, cònsuls i periodistes que veuen perfectament el que passa. La Inés al final ens serà de gran ajuda.
anna
Quina sort que tenim! Ara ells mateixos es mostraran al món tal com són. No caldrà ni que els ho expliquem nosaltes.
Fat Boy
Es com la historia de Lucky Luciano i Dutch Schulz. El primer era un gangster que, igual que els governs europeus, matava si era necessari. El segon, com l'espanyol, matava per esport. Lucky va haver de matar Dutch perque la seva actitud era dolenta pels negocis i, a mes, perque sent riquissim gastava trajos de 5 dolars, es a dir, no l'importava la imatge. El Rajoy es pensa que, perque tots son gangsters, pot fer el que li rota. I no, Perque fins i tot entre gangsters hi ha classes.
Voro
Arrimadas, és d'agrair que vages a Brussel.les per a que et coneguen bé els europeus, a ells no els podràs enganyar com fas a EsppaÑa .....
Ramon
Espanya em recorda l'agent Maxwell Smart, quan veia que la mentida que havia deixat anar perquè el dolent es rendís no colava i llavors ho provava amb una altra menys ambiciosa: "I em creuria que li digués que l'edifici el rodegen vuit agents de policia i un gos?".
Zas
Mala gent.
Fart de fachas
Aneu aneu que ja s´adonaran de la mena de "democratas" que sou, lo millor es que tota Europa sap de quin peu calsan aquets del 155.
Poco tiene que hacer Madrid
Sólo explicar un poco las cosas. Puigdemont en enero se encontró con Marlene Wind en Dinamarca ("La Universidad no está para darle un micro y que haga campaña") y en marzo con Jukka Kekkonen en Finlandia ("En resumen, su proceso ha fracasado, al menos de momento" y otras perlas). Estos dos profesores universitarios son expertos y conocen el asunto. El secesionismo catalán sólo cuela entre los ignorantes y los demagogos populistas como Die Linke o los secesionistas belgas, corsos y escoceses.
Per "Poco tiene que..."
Doncs perfecte, no? Així a què venen tans nervis i tans viatges amunt i avall, per part dels feixistes sí, segons tu, ja ho teniu guanyat?
JLM
Mai uns cops de porra han sigut tan útils. La nostra causa es mereix un adversari més digne, però què hi farem! Diumenge, tothom al Paral.lel. Una abraçada als nostres presos. Tant de bo puguin celebrar el proper aniversari a casa seva.
Ramon
"Concedeix-me l'extradició perquè és un cas de rebel·lió". "No m'ho crec". "Em creuria si li digués que és un cas de sedició?". "No, tampoc m'ho crec". "I si li digués que és un cas de terrorisme?". Clavat a l'agent 86.
...SIEGFRIED...
...NO SE PUEDE POSEER...LO QUE NO SE ES CAPAZ DE DEFENDER...
...SIEGFRIED...
...EL AGENTE 86...SIEMPRE GANABA...EL BIEN SIEMPRE GANA...Y ESPAÑA ES EL BIEN...
Ramon
L'agent 86, d'Smart només en tenia el cognom.
Molta raó Salvadó
Jo pensu, com tú, cuna yugada maestra da en Carlas Puchdamón, saría prasantarse a la audiensia nasiunal, par no intarnasiunalizar al cunflicta, vols di que no pensas tu al mateix?

envia el comentari