Jutges que intenten basquitzar Catalunya

"La situació política a Catalunya es degrada al compàs que marquen els informes de la Guàrdia Civil, els fiscals, l'advocat de Vox i el jutge Llarena"

La justícia espanyola ja està començant a defensar-se de forma corporativa. El fet que el govern del PP -i, en general, les forces del règim del 78- hagin delegat les represàlies contra Catalunya als tribunals ha situat en primera línia política els jutges i magistrats que hi intervenen. Són ells que van marcant els temps i el volum de la repressió i, per tant, això els situa mediàticament al capdavant del conflicte. De fet, la situació política a Catalunya es degrada al compàs que marquen els informes de la Guàrdia Civil, els fiscals, l'advocat de Vox i el jutge Llarena.

 

Aquest clima de preeminència judicial està derivant en una estratègia d'autoprotecció gremial. Prova d'això és la defensa que fa el Tribunal Suprem de la jutgessa Lamela, fins el punt d'escriure, negre sobre blanc, que les crítiques contra les actuacions dels jutges tenen el perill de derivar en linxaments públics. Jutge defensa jutge.

 

Aquesta deriva embogida dels tribunals madrilenys està disparant els tipus penals, fins incloure les protestes pacífiques dels CDR's dins de l'àmbit del terrorisme. Hi ha una voluntat claríssima d'aplicar els mètodes de l'Euskadi dels anys vuitanta i noranta per limitar les llibertats públiques i, simultàniament, estendre un clima de por entre la societat catalana. Tot quadra, fins i tot la dispersió dels presos. Cada dia, més sols a Europa. I cada dia, més perillosos.
Comentaris
XX
A més de bojos perillosos, són retardats. Això d'avui és una greu injustícia per qui ho pateix, però cada dia es retraten més.
Victor
Si ens mantenim toçuts i pacífics, els explotarà l'invent. Faran la seva Espanya completament inviable i així guanyarem. Qui ens ho havia de dir.
Tanta necesidad tienen de una ETA catalana
que como no existe, se la inventan. Cuando al PP le conviene, saca los tractores a las carreteras españolas para presionar a la UE en las ayudas al campo y eso es casi una gesta patriótica, si lo hacen los payeses catalanes para defender un referèndum, entonces es terrorismo. Alguien puede creerse algo así? En España, tal vez, fuera de España, nadie. Hay que desenmascarar ante el mundo este burdo intento de fabricar una ETA catalana que justifique toda su actuación represiva.
la dieta dunkan-dhu
fa setmanes que no caga dur, ara ve quan li calen foc a la falla dos dies abans de la nit de la crema.
...SIEGFRIED...
...ERRE QUE ERRE...HASTA LA VICTORIA...SECRET...
Fjt
Rubalcaba and company,maquinant.Es ben clar; España pagará,lo que haga falta.Es pot esperar,doncs, el pitjor.
RIP Spain (if you can)
Ñ és un perill per Europa. Un estat arruïnat i en descomposició, ferit de mort, que mossega a tort i a dret, a la desesperada.
terrassenc
No va ser en Cañas qui va dir allò de: "os vamos a montar un Ulster que os vais a cagar"? L'estat espanyol està en això, Ibex, diaris, i la dreta (PP,Cs) activament i l'esquerra (PSOE,Podemos) callant o donant-li suport. No quedarà democràcia a Espanya. Catalunya ha fet palès que Europa té un altre problema, i gros (a més del polític, hi ha l'econòmic). Una separació pactada seria el millor per a tothom.
Doncs amb ETA va funcionar força bé
Quan es va començar a acorralar judicialment a Herri Batasuna, seguir els diners, il·legalitzar grups de kale borroka, tancar algunes euskotavernas i comptar amb l'ajuda de França tot va millorar. Ara ETA ja no existeix.
QUIXOT D'HORTA
La gran diferència és que en Catalunya no volem la mort de ningú, només volem no pertànyer a un estat intolerant, incapaç d'avançar en la llibertat i drets dels seus ciutadans, ancorats en un passat ple de rancúnies i d'ignorància, només sotmès a un patriotisme absurd, quan el patriotisme s'ha de sentir , lo qual no l'aconseguiran mai per aquest camí.
Fat Boy
Com a part dels Judicis de Nuremberg es van jutjar els jutges que van col.laborar amb la dictadura nazi. Esperem que aviat hi hagi una versio aqui per purgar i donar-los el que es mereixen per col.laborar amb l'estat terrorista espanyol.

envia el comentari