L'exili l'ha encertat

"Alemanya, Bèlgica, Escòcia i Suïssa han demostrat que l’estratègia de l’independentisme era l’adequada: jugar la batalla en el camp de la justícia europea i internacional"

La clatellada a Espanya ha estat monumental. La justícia alemanya ha fet embogir la caverna espanyola, que portava dies celebrant la detenció de Carles Puigdemont i donant per segur que el president de la Generalitat seria extradit en els termes exactes que demanava l’Estat. Madrid no se’n sap avenir i n’hi ha que demanen sortir de la Unió Europea o fer boicot als productes alemanys -i europeus!. Sorpresa total a l’Estat perquè la justícia faci la seva feina sense ingerències polítiques de cap tipus.


Alemanya, Bèlgica, Escòcia i Suïssa han demostrat que l’estratègia de l’independentisme era l’adequada: jugar la batalla en el camp de la justícia europea i internacional. Fa setmanes que els presos polítics són conscients que a la justícia espanyola no l’importen les argumentacions jurídiques. I que, per tant, de res serveix defensar-se com si Espanya fos un Estat de dret on impera la separació de poders.


Per això és interessant la batalla internacional, perquè són uns quants països europeus veritablement democràtics els que fan sortir els colors a l’Estat, i als seus dirigents i jutges i fiscals, que s’havien cregut amb total impunitat per atemptar contra els drets d’aquells que pensen diferent.
Comentaris
En Narea, no
No en Narea, no, noe s axili, dons, es fuga, dons,
Que se los queden
Si no los extraditan, a España no vuelven. Formad gobierno, vagos, antes del 22 de mayo. Uno legal y no porquería separatista.
Narcís ( ça com lla, com pot manar un estat un partit com aquest .. àdhuc com l'altre .. i ara amb l'excrescència d'aquesta crossa .. ? )
Des del moment que ho van titllar de ' sedició i rebel·lió ' o tòrcer fins retòrcer fora mida una llei així desviant-se, mancant-se d'allò més a l'obligació del deure professional .. qualsevol paraula sobre aquests éssers n'és sobrera ! PD : fou una simple protesta davant tant d'afront, tant de greuge, tanta ' vendetta ' de baixa estofa .. i si és per la ' declaració ' , quina altra eixida, damunt, democràtica i pacífica , teníem / tenim després de tants anys de mortificació .. ?
Abans d'opinar hauria estat millor llegir-se la sentència del jutge alemany i entendre el que diu
Per començar la clatallada és per a tots aquells que insisteixen que hi ha presos polítics a Espanya, inclòs Puigdemont només sortir del la garjola. A més a no es diu que Puigdemont hagi estat acusat injustament o que sigui innocent sinó que l'acusació no es correspon amb el delicte d'Alta Traïció alemany. I el Suprem té un as a la màniga: acceptar el lliurament de Puigdemont per una malversació castigada amb fins a 12 anys de presó.
anacleto
donde hay que apuntarse para hacer de troll de la caverna, cuanto cobráis ?, y a cuanto la hora extra?, y los moscosos?, sirve para el curriculum para entrar en la T.I.A. ?
Eugeni
Troles...a roer hueso!!!....Grrrrrrr...grrrrr...poco a poco, que ne os atraviese una astilla....grrrrrr
Susana Rodríguez-Vida
El que creu que pot ensenyar a llegir als altres sembla que no sap llegir. La raó per la qual el tribunal alemany ·no accepta l'extradició per rebel·lió és perque NO HA EXISTIT VIOLÈNCIA, requisit indispensable per considerar alta traició en Alemanya... i rebel·lió en el Codi Penal espanyol. La resposta del tribunal, doncs, desacredita la causa sencera d'Espanya contra els acusats independentistes, que es basa justament en imputar-los una violència que mai no va existir.
Ja cal que li agraeixin els que resten empresonats al MHP Puigdemont el seu quefer. Pot ser la única esperança de poder veure créixer els seus fills o néts que els resta. És clar que lliurar-se alegrement a l'enemic embafats d'idees místiques o potser per pactes vergonyants va ser un error, més havent-hi el precedent dels Jordis.
Que curtet és Puigdemont
El jutge alemany acaba de dir en la seva sentència que a Espanya no hi ha persecució política i Puchi demana en el seu primer discurs a la porta de la presó llibertat per als presos polítics. Un altre fracàs de l'escola catalana.
Pep
A los que se "pican": Agua..,y Ajo.......
Para "@Abans d'opinar hauria estat millor llegir-se la sentència del jutge alemany i entendre el que diu" y "@Que curtet és Puigdemont" y otros por el estilo:
Contraviniendo el principio de "nunca discutas con un idiota, porque bajarás a su terreno y ahí, por experiencia, te ganará" les digo a los idiotas que repiten como un loro eso de que el juez alemán dice que "en España no hay presos políticos" que el juez no dice eso. El juez, lo que dice es que, no pudiéndosele atribuir a Puigdemont el delito de rebelión/alta traición, no será extraditado ni juzgado por ese delito, por lo que no cabe esperar por ello ninguna persecución política. ¡Y punto!
A Alemanya, Bèlgica, Escòcia i Suïssa
Els fugitius: No tenim por, no tenim por .... !!!. Però a Espanya por hi havia.
Al idiota @Para "@Abans d'opinar hauria estat millor llegir-se la sentència del jutge alemany i entendre el que diu" y "@Que curtet és Puigdemont" y otros por el estilo:
Otro negador y manipulador. Léete bien la sentencia, fracaso escolar. Siento haber tenido que bajar a tu pauperrimo terreno.
Presos polítics
I tant que són presos polítics! El concepte de "pres polític" és, en primer terme, un concepte polític abans que judicial. Ara bé: si, després de constatar i determinar la justícia alemanya que no hi ha hagut rebel·lió, l'estat espanyol, a través del jutge Llarena, manté a pesar de tot els encausaments per rebel·lió, queda clar que es tracta d'un "judici" polític per part de l'estat espanyol i el seu braç (articulat) judicial, fins i tot en termes jurídics!
Alejandro de
Resta acreditada la clatellada, resta acreditada la incompetencia politica dels politics espanylos. Entre tots escollim i paguem els politics per que ens donin confort i bona vida a tota la societat, sense enfrontaments ni injusticias socials flagrants. Els Espanyols no tenen cap consciencia del problema que tenen.
Gretta
Es exactamente esto Nerea. Bravo!
Seguir així
Puigdemont extraordinariamente eficaz. Y también los exiliados , la piedra de toque. Endavant en aquestà línia

envia el comentari