No s'han empassat la gran 'fake news' espanyola de la violència

"El seu "a por ellos" penós es quedarà vagant entre les tavernes i les casernes de l'interior -estatal i, sobretot, mental- de les fronteres espanyoles"

La deriva turca del règim espanyol s'ha frenat, en sec, en un tribunal a la riba del Bàltic. Erròniament, Madrid va interpretar que el suport a la seva integritat territorial i la manca de simpaties a favor de l'independentisme català per part dels estats europeus eren, per elevació, també un permís implícit per arrasar el moviment polític, primer amb les porres dels piolins i, després, represaliant i empresonant de manera embogida.

 

La gran fake news de la violència, repetida una i altra vegada des dels mitjans de comunicació de Madrid, no ha convençut ningú a Europa. El seu "a por ellos" penós es quedarà vagant entre les tavernes i les casernes de l'interior -estatal i, sobretot, mental- de les fronteres espanyoles. Ni Carles Puigdemont ni la societat catalana no són els responsables de la violència que va causar l'agressivitat de la seva policia i la seva Guàrdia Civil. Ni Bèlgica, ni Suïssa, ni Escòcia ni Alemanya. Ara mateix la justícia espanyola és al pot de les escombraries europees.

 

Tot ha canviat. Espanya es queda sola, una altra vegada, com en l'època de Franco. Ara, prudència i intel·ligència i, sobretot, unitat. La segona part del partit promet ser apassionant.
Comentaris
John Smith
Ara que tenim el vent a favor, que no ens tornin a fallar els nostres polítics.
Ramon
No només és que el que hem fet no era violent sinó que, a més, és just i democràtic. Que les nacions tenen el dret a l'autodeterminació és de justícia. I votar per decidir-ho és democràcia. No, no hem fet quelcom dolent o qüestionable sense violència. Hem fet sense violència quelcom democràtic i just.
Això de les tavernes i les casernes ho ha pintat molt bé. L'adjectiu "mental" ho ha acabat de rematar. Moltes gràcies.
Apa! que els socialistes han quedat retratats, Sánchez y Iz dimissió. Els comuns, si més no alguns, també haurien de sentir vergonya, demanant responsabilitats mentre hi ha persones injustament empresonades o exiliades, amenaçades constantment per individus desequilibrats als que se'ls ha atorgat l'ús de la força.
Angelblau
Ni un pas enrere. Puigdemont el nostre PRESIDENT
La justícia alemanya tampoc s'ha empassat lo dels presos polítics
Audiència alemanya: "no hi ha risc de persecució política a Espanya". Doncs si no hi ha violència tampoc hi ha presos polítics.
Llareana o Montoro a la presó ja!
Llarena o Rajoy, malversació o no. Ara un o l'altre han de dimitir per estafador. Montoro diu que no hi va haver malversació i Llarena diu que si: Un dels dos es un estafador hi ha d'esser cessat immediatament i empresonat com cal
Carles Puigdemont ha de ser candidat al Nobel de la Pau. No tan sols no hi va haver violència per part de l'independentisme sinó que suspenent la República a costa de ser acusat de traïdor pels seus, va salvar el país d'un possible enfrontament civil al que la dreta i l'esquerra mesella espanyola semblaven estar disposades.
Nobel
Més enllà de la ideologia en Puigdemont ha estat un president que ha fet un servei enorme a tot el país. Inclús a aquells que l'han bescantat o li volien mal.
...y todos los"progresistas" españolos com Serrat, Sabina, Segura, Sacristán, los "pprogres" de laSexta, de la Cuatro s'han quedat retratas acompañando a los facistas.
Joaquim
Spain is diferent, quan Franco i ara.
PEPCAPELL
Exactament "Ara, prudència i intel·ligència i, sobretot, unitat. La segona part del partit promet ser apassionant"Ho comparteixo plenament i tampoc tiraria totes les campanes al vol. Prudència i no fa falta dir mes del necesari el partit encara es juga i no convé ni canta victòries anticipades ni derrotes decisivas. Però contents si que hi podem estar. Amb l'únic que puc estar en desacord es que Ejpaña (España ja no existeix) no está sola. Encara té q partany en aquesta Eurpa que ha restat muda
Ramon
Em sembla perfecte que defensem COM de pacíficament ho hem fet però, compte, que això ens ho compraran els pudents i la sucursal sociata. Hem de saber defensar també QUÈ hem fet i sobretot PER QUÈ ho hem fet. Jo la lletra dels Segadors me la crec.
@..y todos...
Bueno, aquí també hi ha uns quant "pprogres" com Boada, Boadella, Coscubiella, Franco Rabell, Ribas o la mateixa Amalay amb les seves declaracions de la Cerdanya...tots aquests estan encantats a apuntar-se a la "*justicia democratica*" EsPPañola.
las perlas de José Sacristán.
"Mira, te voy a dar un titular: los que dicen eso no tienen ni puta idea de lo que era el franquismo. Y los que llaman presos políticos a estos muchachos catalanes no tienen la más puta idea de lo que era un preso político de verdad. Un respeto, porque no tiene nada que ver. Y que no toquen los cojones con esta reducción, yo no soy independentista pero tampoco soy fascista, que no vayan por ahí."
Ramon
Espanya, sola com en temps de Franco? Jo diria que més. Jaume Perich va fer el gag del ministre franquista que obria la possibilitat que, si continuaven rebutjant-los d'entrar en el Mercat Comú, potser podrien muntar amb Portugal i Grècia "els Encants Comuns". Portugal i Grècia també estaven apestats, per raons similars. Ara ni això. Ara sí, que estan sols.
La justícia alemanya tampoc s'ha empassat que no hi va haver violència
L'Audiència alemanya ha vist violència en l'actuació secessionista però li ha semblat més fluixa que el pet d'un marica. O sigui, insuficient perquè encaixi amb el seu delicte d'Alta Traïció. Violència va haver.
Ay Salvadó
Quina amusió, al fin, Auropa racunexia la suparioritat dels catalans, dons, Alemania sa sumet a la rapública catalana, no pot cumpatí am la putensia acunúmica dels catalans, dons, i partán es sumeteix a la nostra llei rapublicana, Aurupa als nostras peus, dons
Ramon
Les reaccions dels espanyols són mel. Nèctar. Música celestial. Plaer dels déus. Sisplau, més, més, en volem més!
Raimon
Per "Ay Salvado´" : "Amic", no et veus una mica patètic fen-te el graciós, perque als meus ulls fas molta pudor a feixiston.!!
Nuria de Mexic
Be, avui nomes he llegit l´analfabet de sempre, que avui signa "ay Salvado". Esta be que si li paguen faci la feina, pero amb respecta per l´ortografia, doncs les seves bajanades no fan cap graciia. Be, una alegria enorme ahir. I lo de la violencia catalana, doncs era per no donar una clatellada tan forta a Espanya. Una cortesía a la Merkel. I una mida de peixet, doncs els 50 avions s´han de vendre.

envia el comentari