Madrid conté la respiració

"En el moment que el CNI va demanar la detenció de Puigdemont en territori alemany, Espanya va decidir pujar l'envit i jugar-s'ho tot a la carta més alta"

... i, de sobte, una estranya moderació s'ha apoderat del govern espanyol i la seva cort mediàtica. Amb poques esperances respecte a les extradiccions que Llanera reclama al Regne Unit, Bèlgica i Suïssa, tota l'estratègia espanyola passa per aconseguir que els tribunals alemanys els facilitin humiliar l'independentisme convertint Carles Puigdemont en un presidiari. Estremera com a símbol del règim del 78.

 

Per tot plegat -a diferència de la crisi amb Bèlgica- els mitjans espanyols rebaixen el to i assenyalen que el suport polític que ha rebut Puigdemont prové dels extrems, a esquerra i dreta, oblidant que els partits alemanys de govern mantenen un prudentíssim silenci. En el moment que el CNI va demanar la detenció de Puigdemont en territori alemany, Espanya va decidir pujar l'envit i jugar-s'ho tot a la carta més alta, vistes les dificultats que la justícia espanyola estava trobant a la major part dels països europeus.

 

Veurem què passa, però aquesta crisi ha fet que, per primera vegada, a Madrid continguin la respiració. Tot i tenir a Puigdemont empresonat, l'exili -ni que sigui provisionalment- està remuntant la partida.

 

 
Comentaris
Espectador
Es molt difícil creure . que Puigdemont fes un errada d'aquest calibre , i que fes el viatge de tornada . per carretera i passant per Alemania , quan el podia fer directament de Finlandia a Bélgica . Aquesta bomba li explotarà a la cara a més d'un .
Carles Viñals Casado
La veritat, Salvador, és que tens una saviesa fora del normal, no sé perquè Carlos Puchdemón paga 1500 euros l'hora a l'Cuevillas i altres tants a l'advocat belga si tu ets més llest que ningú, ets un autèntic il·luminat, enhorabona per aquests articles tan profunds i tan documentats. Sí, m'has convençut, a Madrid ja donen la batalla per perduda. La república independent de catalunya està feta i tu ministre d'informació.
Ñ és capaç de tot, fins i tot d'abandonar la UE només per esclafar-nos, tan gran és el seu odi ancestral cap a Catalunya i els catalans i el seu orgull malferit. Ja ho va dir Rubalcaba. A més ja es preparen el terreny a Sud-Amèrica on es veu que ho estan petant. YPF, controlada per Vallehermoso i La Caixa està cometent un genocidi humà i ecològic a l'Amazonia peruana amb el vist-i-plau d'aquell partit al que dóna suport en Vargas-Llosa. Veieu com quadren els interessos? I així tot.
Basset
Haurieu de publicar fotos de la gestapo entregant un President de Catalunya als seus amics franquistes espanyols, juntament amb la de la reunió al tren entre franco i hitler, sempre que doneu notícies d'Alemanya. Ho dic per refrescar la memòria dels alemanys i que mediten si volen repetir la història o sel's remou el cos com a tota persona de bé. Visca Catalunya Lliure!
josep
Si sabien que tenien el cotxe geolocalitzat, voleu dir que no sabien cap on anaven amb suficient coneixement?
Ay Salvadó
Ay Salvadó mi Salvadó, tot u ca dius es vritat, dons, pro no tindrias caveura dit, així sempurtaría la surpresa, dons ets tú el unic ca sa dunat conta, quina intel·liyensia, dons. Tastats rien dal cni al cumplet, dons, com rasa suparió que tu ets, fins i tot
Narcís
Catalunya no té res contra espanya .. tan sols volem anar-nos-en d'estat - no estat català i, per si no fos prou, anticatalà com única característica ( i espanya no hi perd res .. per espanya es continuarà entenent Castella, per espanyol es continuarà entenent castellà i per literatura i música espanyola, la castellana ! ) ! PD : llavors, què cerca aquesta gent com no sigui seguir delinquint-nos-en , ço és, violar nostra casa/ territori, imposar ses lleis, plomar nostres rendiments?
Puigdemont presifent
Quan els renegats de la republuca ens posin de presudent en sanchez i el poble es deixi madrid haura tornat a guanyar. La republuca catalana haura estat cosa d 1 d octubre de 2017 una primavera que va sorgir a un poble de la nediterrania i que com totes va morir. No ens deixem enganyar: puigdemont president
ferran
El diumenge no tenia cap esperança, però veient la biografia del senyor Wolfgang Schomburg les tinc totes...Cal que la gent aporti el que bonament pugui a la caixa de resistència...Tots contra la tirania.
Ramon
Picar l'ham de reconvertir la lluita per alliberar-nos nacionalment després de tres segles en una reforma lampedusiana d'Espanya, t'ho esperes d'una Colau, un Juliana, un Fernández Deu, un Coscubiela, un Lara, un Roures, un Godó, però en segons qui sorprèn.
Pepet
Ja veurem qui riu lultim en aquesta comedia pero mentrestant la imatge de catalunya es deteriora ,amb el populisme i els somiatruites estem condemnats a malviure senyors ,aquesta republica no se la creu ni carlitos.
Imatge da cataluña
Tot el mon astá cumpruban la imatge da cataluña, la valentía dels seus lliders, que es fan caqueta a las calsas y es fugan, així es la lluita dels grans mesías que tenim, en Carlas Puchdemún, en Marta Ruvira, en Punsatí, en Cumín, tots
nin
Fa poc Alemanya va demanar perdó per haver entregat a Companys que vas ser injustament jutjat i afusellat. Per què els periodistas no recordeu això en les vostres publicacions?. També que el PP (Casado) va ameneçar Puigdemont de tractar-lo com Companys Si lliuren Puigdemont a Franco-Rajoy- Llarena la paraula nazis será la més baixa que se sentirà i s'escriurà.
Amb Catalunya també tenen els alemanys un deute pendent
Heinrich August Winkler, Alemania aún tiene obligaciones morales por lo que sucedió entre 1933 y 1945. Sin ir más lejos, el país todavía paga indemnizaciones a las víctimas del Holocausto. Pero la nación germana también ha sabido pedir perdón. Ara tenen l'oportunitat de fer-se perdonar per Companys.

envia el comentari