Com derrotar l'independentisme

"Si hi havia alguna esperança que Catalunya es quedés a Espanya va ser aniquilada amb la campanya anticatalana de Rajoy el 2006, amb la inepta sentència del TC el 2010, amb l'agressió policial de l'1-O, amb el segrest dels dirigents independentistes i amb la detenció de Puigdemont"

Formeu més carcellers. Us caldran. I durs, sense molts escrúpols a l'hora de maltractar els presos polítics i negar-los els seus drets.

 

Promocioneu als jutges més servils perquè puguin prevaricar còmodament al vostre servei i la causa de l'eterna unitat d'Espanya.

 

Recluteu mercenaris amb o sense uniforme. Cal inspirar un sa temor en la població civil catalana perquè no es cregui que tot són flors i violes i vagi reclamant drets i llibertats que no li corresponen.

 

Llogueu carros de matons d'extrema dreta perquè apallissin la ciutadania pacífica al crit de Arriba España, Viva España i a por ellos.

 

Pagueu noves remeses de periodistes pistolers, dels que no donen notícia que no vagi acompanyada d'opinió insultant, calumniadora o injuriosa i que recullin bons emoluments dels fons de rèptils de l'Estat per mentir grollerament sobre el que passa a Catalunya, a les seves escoles i mitjans de comunicació.

 

Promocioneu més patriotes vociferants, dels de comptes a Suïssa o a les illes Caiman, pseudoempresaris i traficants endollats dels poders públics i que ajuden els vostres polítics a saquejar l'erari i robar a la població i estrangular el creixement econòmic de Catalunya, descapitalitzant els seus serveis públics i arruïnant les seves infraestructures.

 

Seleccioneu els professors universitaris més corruptes i pocavergonyes perquè, alhora que atorguen títols generosament als polítics analfabets que teniu al vostre servei, elaborin la profunda doctrina que permeti criminalitzar els independentistes, els demòcrates en general i, arribat el cas, els tebis, ambigus o equidistants.

 

Ompliu les vacants amb dirigents i quadres de l'oposició parlamentària, doneu-los ‘carguillos’ i alguns diners perquè defensin la vostra política de saqueig d'Espanya i corrupció generalitzada, alhora que enganyen als seus votants, aliant-se amb uns governants que havien promès combatre per no deixar pas a l'expressió política de l'independentisme.

 

Compteu amb diplomàtics mancats de tot referent moral i capaços de defensar els vostres abusos i mentides com si fossin genuïnes manifestacions democràtiques d'un Estat de dret en les seves relacions amb tercers i torpedinar amb diners públics tota expressió exterior de Catalunya.

 

Empareu-se en un clergat cobdiciós, immoral i corromput pels vicis del món per mantenir en el silenci a una població de creients que abusen dels seus menors sempre que tenen ocasió i neguen el dret dels catalans a la independència.

 

Feu-vos amb altres polítics tan pocavergonyes i lladres com vosaltres a l'hora de plomar l'Estat en general i a Catalunya molt en concret, invocant excuses ridícules.

 

Envolteu-vos d'espanyols de bé, oé, oé, oé, dels que no toleren que hi hagi un Pujol del 3% però sí un Urdangarin en llibertat amb una condemna que no complirà mai o Rato que probablement no trepitjarà la presó, emparat pels seus còmplices en el poder judicial.

 

Finalment, encomaneu a Santa Rita de Càssia, Sant Judes Tadeu, Santa Filomena i Sant Gregori de Neocesarea, advocats de les causes perdudes i impossibles perquè, si hi havia alguna esperança que Catalunya es quedés a Espanya va ser aniquilada:

 

Amb la campanya anticatalana de Rajoy el 2006.

 

La inepta sentència del Tribunal Constitucional el 2010

 

La bestial agressió policial de l’1 del 10 de 2017

 

El segrest carcerari dels dirigents independentistes.

 

La detenció de Puigdemont, president legítim de Catalunya el 25 de març de 2018.

 

I ni així.

 
Comentaris
No home no
Si hi havia alguna esperança que Catalunya es quedés a Espanya va ser aniquilada amb la presa de Barcelona el 1714 i la posterior super-hiper-mega-maxi repressió castellana. Ja saps, "Espanya contra Catalunya" dixit.
Espectador
Es l'hora del relleu ,son necessaris nous lideratges i noves estructures i persistir , persistir , persistir . Inteligencia . imaginació i fora la por . Espanya esta ferida de mort .
Ay Ramó Cutarell
Que bé escrius dons, tot mantida, com bo indapandantista mantidé, pluramic, manipulado i sobra tot isnurán, ay pubret
PITUCRIS
Ja es hora de rebelar-se. Tots amb Puigdemont, els empresonats i els exiliats!!! Que le seva inteligencia ens seguexi guiant!!!
Quico
El col-lecionista de negatius i ANAL-FABET val més que s´en vagui a vomitar merda als "pamfletos " cavernícoles . Té les neurones ben fregides
De: Familia Pujol-Ferrusola | Asunto: Afirmaciones calumniosas y desproporcionadas contenidas en su artículo de fecha 27/03/2018
"patriotes vociferants, dels de comptes a Suïssa o a les illes Caiman, pseudoempresaris i traficants endollats dels poders públics i que ajuden els vostres polítics a saquejar l'erari i robar a la població i estrangular el creixement econòmic de Catalunya, descapitalitzant els seus serveis públics i arruïnant les seves infraestructures." Agradeceríamos un poco más de respeto, nosotros y nuestros colaboradores. Además, todo viene de la herencia del avi Florenci, ese lince de los negocios.
Sería magnífic que algú ho pogués traduir al
anglés.
Francesc Castella
Es miraculos pero queda gent com Cotarelo a Espanya,
miraculós da vritat Fransés
Es vritat, ancara i an parsonas nos catalanas que tenan intel·liyensia, fins i tot que no siguin da la rasa suparió catalana, que som tan i tan supariós al resta dal món
Y vuelve la burra al trigo.
Nada nuevo, este pobre mercenario, palanganero del 4%, vomitando su bilis como siempre (ya no tiene otra salida), tiene que seguir comiendo y venderá la mierda que haga falta, aunque no acierte " ni una " en sus comentarios panfletarios.
Merio De Janeiro
@miraculós da vritat Fransés (aka Ay Ramó Cutarell) Hahaha. B. D., ets tu, no? Bon intent però no cola. Ni un unionista espanyol arriba a ser tan poca-solta.
Narcís ( espanya .. visqui i deixi viure, sigui i deixi ser, faci i deixi fer! ) ( som dolents, dolentíssims .. però mitja espanya ací, i qui no hi és, sí familiars ! ) ( som tan egoístes .. que per això hi ha munt de folrats-des catalans-nes casats-des amb pelats-des espanyols-les !)
La veritat es que massa temps ha trigat Catalunya en desvetllar-se . . renoi, no fa munt d'anys que mitjans d'abast estatal ensems amb ses desconnexions locals .. han estat atiant la catalanofòbia fins encara avui, ara i ací ( cal donar noms d'aquests malaurats psicòpates o/ i fatxes o/ i cerca- compte corrent -que- ben -corri ? ) ! PD : i què dir-ne de lleis per a deturar-nos .. i què dir-ne de prohibir-nos inversions .. i què dir-ne de tot el que llançaven llurs politicastres .. i . . . . . !
Ramon
Sabeu com ens derrotarien? Doncs amb més Susos del Toro, Beas Talegón, Antons Losadas i Ramons Cotarelos. Com el mal exemple d'aquests quatre s'estengués, l'independentisme cauria en picat. Tant de bo que no passi.
El secessionisme derrotat
Cotarelo s'exilia a Girona, ciutat «tranquil·la, oberta, mediterrània, amb molta claror i molta llum, amb els carrers amples i la vida a les terrasses». No content amb dir aquesta xorrada venint de Madrid (que no és tranquil·la ni mediterrània però que de tota la resta fins li sobra) afegeix: «Girona té un aire francès, com les ciutats del sud de França tenen un aire català, i impacta des del primer moment».
Xmen
Com us fot als espanyols haber perdut. La vostra nació es un Imperi en decadència. Bye bye spain
Des de València estant
Molt bé professor Cotarelo! Com sempre, brillant i molt valent. Infinites gràcies!
A Quico
Aquest que escriu tan malament ho fa expressament, Quico, per demostrar..no sé que es pensa que demostra, a banda que és gilipolles. Tothom el té calat. No en facis ni cas, si el pobre és feliç així...Després hi ha un altre (probablement el mateix) que compara Madrid amb Girona. Que Cotarelo vulgui venir a viure a Girona li sembla ofensiu..(???) i considera una xorrada dir que Girona és "mediterrània, amb molta vida a les terrasses.." La pròxima serà dir que la Costa Brava no val res. Pura ràbia
Juballa
Cotarelo, te al cap molt ben moplat, rebi tota la meva admirasió.

envia el comentari