Contra l'assetjament, acció

"Jordi Turull és un candidat en la línia de la legitimitat republicana i pot ser investit pel Parlament sense que això impliqui més conseqüències penals contra ningú"

L'Estat assetja el resultat de les eleccions del 21 de desembre i ho fa substituïnt les porres del Piolin per jutges i fiscals. És una acció de desgast que té com a objectius immediats la fatiga de les bases socials de l'independentisme i l'eliminació dels lideratges polítics actuals, amb l'esperança de facilitar, algun dia, un tomb institucional. D'alguna manera es tracta de la mateixa estratègia que es va aplicar al País Basc, amb l'eliminació del lehendakari Ibarretxe i el que significava a través de la pressió política contra el PNB i l'assetjament policial i judicial contra l'esquerra abertzale.

 

En aquest sentit, calen respostes ràpides i unitàries. Jordi Turull és un candidat en la línia de la legitimitat republicana i pot ser investit pel Parlament sense que això impliqui més conseqüències penals contra ningú. A més, la seva investidura equival a un gest rotund d'afirmació de la legalitat catalana sobre l'arbitrarietat judicial de Madrid.

 

La normativa del Parlament no accepta les inhabilitacions preventives, com no ho contempla cap legislació mínimanent respectuosa amb la discrepància política. Hi ha pressa per aplicar la raó.
Comentaris
Martin Niemöller
Contra l'assetjament, més assetjament! També són il.legals les bales de goma a Catalunya i mireu com respecten les lleis del poble! Les autonomies (totes) s'han convertit en els nous "cortijos" dels "senyoritos" castellans. Avui venen a per nosaltres demà vindran a per vosaltres. Gràcies al PNB, nosaltres no tenim pressa. És en rajoy qui té pressa per poguer aprovar els pressupostos del seu "gobierno". No volien 155 doncs 155 "para todos".
Éste se ha puesto de acuerdo con Gemma Aguilera para escribir este artículo
Los dos escriben las mismas tonterías. Mi comentario está en el de la Gema. Aquí no lo repito porque me aburro
República Social, ¿de verdad?
Hoy una mujer mayor de 50 años, sin trabajo, ni vivienda, ni renta de ningún tipo ha recibido una carta en la que la Generalitat le denegaban la Renda Garantida, ella puede pasar la prueba del algodón de la pobreza, ¿así es como piensan ensanchar el independentismo? ella y yo nos hemos encontrado en muchas manis, ella vota a JxC y yo a la CUP, si así va a ser la Republica, me bajo.
Irene
Clar Rèpublica, això es el 155, es el que tenen els cops d'Estat, que et desmonten el tenderete. Digali a aquesta sra. que li demani explicacions a la sra. Arrimadas, al sr. Albiol o al sr. Iceta, que son els que donen suport al 155 (encara que "names" son els correveydile, de fet ho porten tot a Madrid, al senado). VRCSI //*//
Ay! Salvadó
Tu ets el unic que veu la realitat tal i com es, dons, tú prasidén, fins i tot

envia el comentari