Barcelona, l'alcalde postprocés

"La lluita per l'alcaldia de Barcelona és un bon punt de partida per (re)construir l'estratègia que va xocar contra les roques de l'Estat el passat mes d'octubre"

Jordi Graupera és el primer candidat postprocés. No té condicionants de partit ni ha de justificar cap actitud o estratègia de ningú, més enllà de reclamar la vigència dels actius populars que van condensar-se al llarg de la jornada de l'U d'Octubre. Graupera proposa unes primàries obertes a tothom que servirien per canalitzar la força -ara dispersa i desorientada- dels que estan decidits a construir-se una ciutadania a través d'unes institucions que en garanteixin la màxima qualitat democràtica.

 

El govern d'Ada Colau ha deixat al descobert l'enorme buidor d'un projecte que no tenia res que aportar a la capital d'aquest país i que, ara, afronta la recta final del mandat entre la indiferència dels seus votants i l'hostilitat de la major part dels sectors més dinàmics de la ciutat. En aquest context, la lluita per l'alcaldia de Barcelona és un bon punt de partida per (re)construir l'estratègia que va xocar contra les roques de l'Estat el passat mes d'octubre i que ara necessita coratge cívic, objectius polítics i una dinàmica guanyadora.

 

Graupera, per tant, és un actiu. Com també ho és Alfred Bosch, que ha liderat l'oposició a Ada Colau quan era més difícil. I, afortunadament, hi ha molts més noms. Tants com persones hi va haver defensant les urnes de l'U d'Octubre. Endavant amb la il·lusió.

 

 
Comentaris
Maria
Benvingut! I fora la Colau! Al carrer!
terrassenc
Barcelona ha de ser la capital de la República Catalana. La intel.ligència ha de véncer els populismes d'unionistes i funcionaris. Ben diferents haguessin estat lescoses amb un alcalde republicà.
Barceloní
O Graupera o Arrimadas, així serà, la Colau ja ha mostrat el seu oportunisme i mediocritat, ha perdut imatge i credibilitat.
Jan
No. L'Arrimadas no, si us plau. Ella a fer desfiles per Telva. I apartar el seu marit d'aquesta terrible malaltia degenerativa que és l'independentisme.
La Barcelona més provinciana
L'alcaldia de la Colau hauran estat quatre anys llençats a les escombraries. Volem una Barcelona que compti entre les grans ciutats, catalana i cosmopolita alhora, innovadora, moderna, neta, solidària i orgullosa de ser la capital de Catalunya. No volem una ciutat espanyola, rància, provinciana, despersonalitzada, que doni d'esquena al país, i de tercera categoria.
Colau és un frau.
El gran error de la Colau va ser la seva soberbia que l'ha portat a la incoherència liant-se amb la cúpula de Icv i portant a la menjadora los ppsoe. Va fer tot al contrari del que predicava abans.
M.RAJOY
Completament d'acord amb en Graupera. Jo vull que d'una vegada, els partits deixinn els seus egoismes i vagin junts. Farts de les sebes miserires per a desgràcia nostre. Votaré en Graupera però, aceptaré qualesevol altre que guany les primaries.
SR. MEU
Altre cop! Tornem al 2011. Recordeu: Solidaritat, Democràcia cat. de Laporta, Reagrupament... (Aquests dos es van presentar amb ERC) . També era un moment de crisi després del segon tripartit i com ara sortien salvadors de la pàtria que van resultar inútils. Una mica de calma i no ho posem més difícil. n
Toni Daro
Plenament d'acord amb la opció Graupera. O els partits baixen del seu pedestal o la ciutadania els hi passarem per sobre
ferran
Colau va guanyar perquè el vot fatxa es va sumar en massa per evitar que Trias guanyes l’alcaldia...Avui, el vot útil pels fatxes són el tripartit del 155.

envia el comentari