Aturem el feixisme

"El feixisme de tots aquests que volen votar coses trascendents. El feixisme de tots aquests que volen sortir de la presó malgrat tenir idees pròpies. Per favor. Aturem el feixisme"

La democràcia està plenament consolidada a Espanya. Afortunadament. Han tingut 40 anys per sortit de la dictadura i construir un sistema que gairebé no té lligams amb el franquisme (gairebé ni un). L'Estat funciona sota un sòlid sistema de partits que s'alternen en el poder segons els vots de (més o menys) la meitat dels ciutadans (una mica menys). Dos partits (més o menys iguals) que defensen posicions radicalment diferents (en un parell de coses). Dos partits que garanteixen, per sobre de tot, l'existència de la Corona, la indivisibilitat de la nació, la infalibilitat del sistema capitalista, la necessitat d'actuar sobre el sistema judicial si cal i, sobretot, ens asseguren el dret democràtic de la llibertat absoluta (de les empreses). Això és una democràcia amb totes les lletres.

 

Afortunadament vivim en un estat plenament democràtic que protegeix la llibertat d'expressió dels grans diaris nacionals i que ens protegeix de l'agressivitat de certs artistes que ens ofenen amb comentaris feridors contra les grans instuticions espanyoles. La democràcia ens assegura que un raper no ens farà dubtar del nostre Rei sense que caigui sobre ell tot el pes de la nostra justícia (democràtica). Una democràcia (l’espanyola) tan consistent i ferma que actua amb decisió contra aquells que volen votar. Per això els espanyols voten cada quatre anys un dels dos grans partits del Congrés: per evitar que altres votin coses que no són democràtiques. Això és una democràcia! (més o menys).

 

Aturem el feixisme de tots aquests dements que demanen llibertat. El feixisme de tots aquests que volen votar coses trascendents. El feixisme de tots aquests que volen sortir de la presó malgrat tenir idees pròpies. Per favor. Aturem el feixisme.
Comentaris
Ramon
Lluitar contra feixistes és com lluitar contra cartaginesos. D'això ja fa molt de temps que no n'hi ha. El nostre enemic és Espanya. La d'ahir, la d'avui i la de sempre. D'esquerra a dreta. De dalt a baix. Tota ella.
Votar no te convierte en demócrata
Fíjate, nen, si se votó en tiempo de Franco. Entre 1947 y 1976, se convocan en España tres elecciones sindicales, dos referendums, dos elecciones para procuradores en Cortes de representación familiar y nueve elecciones municipales para elegir concejales del mismo tercio. Pero ninguna fue democrática como tampoco lo fueron el 9-N y el 1-O en Cataluña.
Isma
El veritables feixistes són aquells que amb un 47% de vots (sumant-hi una opció revolucionària d'extrema esquerra emparentada amb el chavismo i el marxisme-leninisme) han planificat i executat de forma unilateral (ENFOCATS) una agenda per trencar i violar la legalitat democràtica i constitucional a Espanya. Aquest és el veritable feixisme que patim el 53% de ciutadans que no combreguem amb aquesta dèria. Cal dir les coses pel seu nom. Després us queixeu de les conseqúències juridico-penals.
Eduard
¿Isma te has quedado tranqui no tronco? "Una agenda para romper y violar la legalidad democrática y constitucional de España" ¿Tú crees que más de 2 millones de independentistas y personas libres y razonables siguen una agenda? Siguen lo que su corazón les dice y lo que la razón les aprueba desde hace más de 30 años de persecución de un pueblo...y lo de violar vete con cuidadín que te van a denunciar por violencia de género
Narcís ( fiscals, jutges, magistrats amb tants estudis .. filosofia .. dret .. jurisprudència .. .per a acabar “ prevaricant “ salvatgement o vulgars criminals ! ) ( la veritat, el bé, la raó, el dret,tot plegat, la justicia, només hi té un camí, donar la veu al poble, dipositari de l’autoritat de
Text prou clar o .. ' qui tingui orelles que hi senti ' ! PD : que no estimen Catalunya, ho veig bé; que no senten res si desaparegués, ho veig bé; que no pensen parar d'espoliar-nos, ho veig bé; que si poden, ens voldrien desapareguts de la faç de la terra, ho veig bé; que sa catalanofòbia és una manera d'amagar sa maldat per complex psicòpata, ho veig bé; que només saben viure de ' violar territori d'altri ', ho veig bé . . . . . .però si ' som sa espanya ', respectin-la, doncs, estúpids !
Isabel C.
Per aturar el feixisme, hauriem de començar per casa, aturant la monumental estafa a les urnes que pretenen els nostres polítics, imposant-nos una mena de Govern de Vichy presidit per un ostatge de l'enemic que ha promès fer bondat per poder sortir de la presó. Hem votat República no a Brussel·les, sinó no a Catalunya. I hem votat el president Puigdemont, no un presoner ostatge de l'enemic.
Feixisme pur i dur
L'1-O la Generalitat es va saltar no menys de 20 dels 34 articles que componen la (anul·lada) Llei 19/2017, de 6 de setembre, del referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Si fas una llei ad hoc per sortir-te amb la teva, amb actuacions parlamentàries més que dubtoses i a més te la saltes gairebé sencera si no ets un feixista, què ets?. L'excusa "és que no ens deixaven votar" no serveix.

envia el comentari