Amenaçar des d'un tanc no és odi, és 'enginy popular'

"Això és la justícia espanyola. I així s'anirà deslegitimant, cas per cas, en la immensa majoria de les denúncies que s'aniran presentant pels abusos autoritaris i arbitrarietats jurídiques que han patit milers de ciutadans d'aquest país"

Un imbècil dalt d'un tanc en marxa amenaça Carles Puigdemont i Pablo Iglesias amb "solucionar els problemes d'Espanya" mentre ensenya el canó del blindat. "Li farem una sorpresa a Puigdemont a Brussel·les. Setanta tones de pur amor i pura democràcia. Coletas, el següent ets tu, cabró". El protagonista és un ultra que té una parafarmàcia a Saragossa i amics a l'Exèrcit. Doncs bé, la justícia espanyola assegura que aquest video és una mostra d'"enginy popular amb que la gent del carrer pren aire davant l'asfíxia que produeix un teatre de l'absurd pels que haurien de ser ciutadans exemplars i lleials amb la font de la seva autoritat". Entenent que aquesta font d'autoritat són els poders de Madrid, no pas els ciutadans que han votat una majoria independentista. El jutge, a més, culpa directament la víctima de les amenaces rebudes, que assegura que són una "burla en un context prèviament creat per la persona destinatària del sarcasme".

 

Això és la justícia espanyola. I així s'anirà deslegitimant, cas per cas, en la immensa majoria de les denúncies que s'aniran presentant pels abusos autoritaris i arbitrarietats jurídiques que han patit milers de ciutadans d'aquest país pel simple fet de voler votar o de denunciar la violència de l'Estat. De moment, l'advocat de Carles Puigdemont ha anunciat la presentació de setanta denúncies semblants a la del tanc, però n'hi haurà moltes més. Forma part de la forta reacció jurídica que es dirigirà des de Brussel·les, tant a l'interior de l'Estat espanyol com a nivell internacional.

 

És en aquest àmbit on es poden obtenir victòries tangibles de l'independentisme, a més d'una internacionalització efectiva del conflicte. La República començarà a existir a partir del moment què la seva actuació tingui efectes.
Comentaris
bruce
qué pena le pondrías al tipo por hacer eso??... Miedo da la república que tú harías.. Espero que hayas ahorrado porque se te va acabar lo de vivir de las subvenciones.
Joanot
@bruce o "bruts els pits tinc" :)))
MARBOSCH
Per favor, és necessari corregir allà on contínuament posau JUSTÍCIA, la justícia espanyola no és justícia, és simplement un engranatge més d'un sistema opresor i represor.
lee
bruce, tómate la pastilla i a la cam
loo
El delicte d'odi, concebit teoricament per a protegir minories, és utilitzat en realitat per a perseguir la dissidencia política a l'estat espanyol. Enlloc de demanar que s'apliqués als ultres espanyols igual que s'aplica als independentistes s'hauria de demanar que no s'apliques a ningú. Ës fruit d'un sistema judicial injust que persegueix les llibertats.
Un imbècil dalt d'un tanc
Tota la raó. El tio del tanc és un imbècil. Per això mateix no anirà a la presó ni comet delicte: comet una imbecil·litat. No obstant això el amenaçat Puigdemont des de Brussel·les amenaça a tot déu i es queda tan panxo i només per això sí hauria d'anar a la garjola, llevat que se li consideri un imbècil, clar.
Puigdemont judicialitza la imbecil·litat
Puigdemont recorrerà la resolució d'un jutjat d'instrucció de Saragossa que no aprecia delicte en les suposades amenaces proferides contra la seva persona per dos civils des d'un tanc. Així ho ha anunciat l'advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, a través del seu compte de Twitter. Després, KRLS, no et queixis de les judicialitzacions diverses que tens a sobre.
Mul bé dí Slavadó
Tu ets la raancarnasió dala yustisia, tu, fins i tot
Albert
Bruce, si tinguessim una republica espero que algu del carrer que agafa un tanc del meu exercit per donar voltes i amenaçar la gent, efectivament crec que hauria de tenir algun castig, ell i els membres de l'exercit que li han deixat pujar, el que hem sorpren es que tu ho trobis normal, ja vec que cadascú es com es....
Gerard del Poblenou
España és l'únic país del món on va guanyar el feixisme (aliat del nazisme), per tant la ideologia dels ciutadans és majoritriament aquesta.
Narcís ( una nació és sagrada així Catalunya/ PPCC ! ) ( per ventura, ca nostra molesta, danya, perjudica .. " viola " Castella ? ) ( si us plau, teniu prou terres .. aneu-vos-en o/ i si voleu fer-vos amb Portugal .. que sembla ser us trobeu a faltar ! )
Per ventura, un estat pot fer més el ridícul, el patètic, el llàtzer, el diable .. el pocavergonya .. verament el delinqüent ? PD: quina notícia o informació si no intel·ligent, almenys digne, ha sortit mai d'aquest estat ?
Fat Boy
"burla en un context prèviament creat per la persona destinatària del sarcasme", vaja, com lo de la Cassandra i el Carrero Blanco.
Joan
Bruce, espero que tu también vayas ahorrando porque con este gobierno ya veremos como será tu jubilación

envia el comentari