Justícia internacional contra injustícia espanyola

"Els tribunals europeus i internacionals no funcionen com els espanyols. Ha quedat demostrat en diverses ocasions. Però el cas català ho farà encara més evident"

“Puigdemont es rendeix”. “Puigdemont llança la tovallola”. “Puigdemont claudica”. Aquests són alguns dels titulars amb els que la premsa espanyola celebrava que el 130è president de la Generalitat renunciés “temporalment” a ser reelegit, precisament després que el Parlament reconegués la seva legitimitat. I aquests mateixos diaris de Madrid no s’oblidaven del nou objectiu: “Sànchez, un altre inelegible”. “El candidat inelegible Jordi Sànchez”. “El màrtir Sànchez”. Aquests fets que l’Estat interpreta com a grans victòries són el clar exemple d’un govern que treballa des de la venjança i el curt termini. 

 

L’independentisme no pot defensar-se als tribunals. No als espanyols. Polítics i mitjans de Madrid saben abans que hi hagi sentència -i fins i tot abans que es convoqui el judici!- què decidiran els jutges. No hi ha argumentació jurídica possible davant d’un jutge que sosté que no ordena la detenció d’algú perquè aquest algú vol ser detingut. O que defensa, per mantenir algú a la presó, que va promoure un assetjament a la Guàrdia Civil quan hi ha desenes de vídeos a les xarxes socials on es veu com aquesta mateixa persona demana que la concentració es dissolgui. També és cert que l’Estat no coneix la vergonya. Sense anar més lluny, el mes passat el Tribunal Europeu de Drets Humans va condemnar Espanya per “tracte inhumà i degradant” a dos etarres. 

 

Els tribunals europeus i internacionals no funcionen com els espanyols. Ha quedat demostrat en diverses ocasions. Però el cas català ho farà encara més evident. Puigdemont ja ha avisat -en aquest missatge institucional que tant celebren a Madrid- que "no claudicarem davant l'actuació il·legítima dels que han perdut a les urnes ni davant l'arbitrarietat dels qui estan disposats a pagar el preu d'abandonar l'Estat de Dret i la justícia per defensar la unitat de la pàtria”. I, d’entrada, ja ha anunciat una demanda contra l’Estat espanyol davant del Comitè dels Drets Humans de Nacions Unides. Lentament, si es vol, però la Justícia internacional s'activa contra la injustícia espanyola.
Comentaris
Narcís ( . . independencia seria irreversible " , no n'és procurar atiar ‘ delicte d’odi ‘ o valor zero contra els catalans? no n’és cercar fer apología de terrorisme quin fos o econòmic o/ i armat o/ i judicial contra els catalans? no n’és ser pro difamar internacionalment els catalans?)
N'és obvi que tot el que fum aquest estat ensems amb sos tres poders o legislatiu, executiu i judicial n'és pura " prevaricació " elevada a l'infinit així gens ni mica democràtic, just i constitucional ( on queda la ' nacionalitat ', on queda el ' referèndum ' estatut passat pel congreso, on queda el " consens " com una de les característiques de sa constitució ? ) ! PD : allò dit pel Margalló, excuses, Margallo, " el terrorismo se supera (!??), de las crisis se sale, pero la . . . .
anna
Esperem que tinguis raó i que no sigui llarg el temps d'espera.
...SIEGFRIED...
...VIVA ...VIVA...VIVA...
ESPAÑA MISERABLE
Mentre "justicia española" sigui un oxímoron. Els escarabats negres al servei dels polítics, i tots plegats uns merdes...

envia el comentari