A l'Imperi el contraataquen

"A partir d'ara, serà l'Estat qui haurà de començar a defensar-se en unes instàncies impossibles de controlar, com són el Comitè dels Drets Humans de l'ONU, el Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg o els sistemes judicials d'altres estats"

"Ha arribat l'hora de passar a l'acció", ha dit Carles Puigdemont des de l'exili mentre feia pública una "ofensiva jurídica internacional" per denunciar els abusos ordenats des de Madrid, tant contra les persones com contra les institucions. Puigdemont també ha anunciat la candidatura de Jordi Sànchez, una decisió que, de fet, forma part d'aquest contraatac jurídic que es dirigirà des de l'exterior, fora de l'abast de les autoritats espanyoles. La pilota és a la teulada del Suprem, que haurà de passar la vergonya de mantenir tancat un candidat -saltant-se el precedent d'un etarra- empresonat sense judici que, a sobre, té la majoria suficient per ser elegit.

 

Han passat quatre mesos d'arbitrarietat i autoritarisme però, a partir d'ara, serà l'Estat qui haurà de començar a defensar-se en unes instàncies impossibles de controlar, com són el Comitè dels Drets Humans de l'ONU, el Tribunal Europeu de Drets Humans d'Estrasburg o els sistemes judicials d'altres estats. Després del fracàs de l'euroordre a Bèlgica, els tribunals espanyols no s'han atrevit a reclamar l'extradició de Puigdemont a Dinamarca ni tampoc la d'Anna Gabriel a Suïssa. A nivell internacional, la justícia espanyola no ha aconseguit ni una sola victòria. I se'ls gira molta feina.

 

L'exili s'institucionalitza amb la legitimitat del Parlament. Això indica que la partida serà molt més llarga que el 155 i, sobretot, que no es podrà guanyar des dels despatxos del règim.

 

 
Comentaris
Enric
Salvador, no siguem beneïts... l'Estat Espanyol simplement ignorarà cap resolució, sentència o petició internacional, i ningú s'atrevirà a imposar sancions pq la economia espanyola és relativament gran. El que hem d'entendre tots plegats és que la ruta mès efectiva és la confrontació directe, fent mal allí a on es pugui sempre que es pugui: reputació, vagues, talls de vies, tancament de caixes....
Enric
.... i quan aquest estat soberbi i feixista es "passi de la ratlla" -i ho farà- llavors i només llavors potser intervingui ningú de fora. Aquesta és la feina dels periodistes que creieu en la causa: explicar i fomentar la idea que no hi ha una altra via.
Per aixó el número 2
va saltar cap a NY el día seguent del 21D.
Ramon
Això de tenir sempre l'adjectiu "feixista" i llurs variants és impotència dialèctica. És niciesa. És burrície. És fer el ridícul sense ni adonar-se'n. I naturalment després no saben ni com argumentar l'exabrupte. Però aquesta insolvència danya el nacionalisme català en el seu conjunt.
Maria
Enfonsem-los l'economia...podem i Europa haurà de moure's.
Jordi Comasobirana
Al Ramon: les coses pel seu nom, si són feixistes, s'ha de poder dir que són feixistes! O passa que també ets un feixista? Als feixistes no els agrada que els diguin feixistes, i sempre volen dissimular que són feixistes, no fos cas que es veiés que són feixistes. I fins i tot acusen els altres de ser de feixistes. Això és el més graciós de tot: feixistes titllant els no feixistes de feixistes. Ah, i un règim ple de feixistes és feixista, es miri com es miri!
Doncs Llarena ho té clar
La decisió de Llarena d'allargar la investigació dels dirigents secessionistes s'ha carregat l'estratègia de confrontació de Junts per Catalunya i ERC. Llarena ha qualificat oficialment com complexa la causa del Prusés (Trade Mark), el que en la pràctica es tradueix en una ampliació de la causa fins a 18 mesos.
llarena, oremus opus-dei
Llarena se debe al OPUS-DEI, la mafia de españa, Y HACE lo que el caudillo del OPUS-DEI le manda.
...SIEGFRIED...
...ESPAÑA TIENE TODO EL TIEMPO DEL MUNDO...
CIUTADA UNIVERSALISTA
ciutada universalista CIUTADA UNIVERSALISTA Antropología Biología y medio ambiente Ciencia y sociedad Física y astronomía Matemáticas Psicología y neurociencia Tecnología Biblioteca 9 noviembre 2012 Carl Sagan: Un punto azul pálido Mira ese punto. Eso es aquí. Eso es nuestro hogar. Eso somos nosotros. Ahí ha vivido todo aquel de quien hayas oído hablar alguna vez, todos los seres humanos que han existido. La suma de todas nuestras alegrías y sufrimientos, miles de religiones seguras de sí mismas
CIUTADA UNIVERSALISTA
CIUTADA UNIVERSALISTA Piensa en las interminables crueldades cometidas por los habitantes de un lugar del punto sobre los apenas distinguibles habitantes de alguna otra parte del punto. Cuán frecuentes sus malentendidos, cuán ávidos están de matarse los unos a los otros, cómo de fervientes son sus odios. Nuestros posicionamientos, nuestra supuesta importancia, el espejismo de que ocupamos una posición privilegiada en el universo … Todo eso lo pone en cuestión ese punto de luz pálida. Nuestro pl
CIUTADA UNIVERSALISTA
CIUTADA UNIVERSALISTA Nos guste o no, en este momento la Tierra es donde tenemos que quedarnos. Se ha dicho que la astronomía es una experiencia de humildad, y yo añadiría que también forja el carácter. En mi opinión, no hay mejor demostración de la locura que es la soberbia humana que esta distante imagen de nuestro minúsculo mundo. Para mí, recalca la responsabilidad que tenemos de tratarnos los unos a los otros con más amabilidad y compasión, y de preservar y querer ese 00
CIUTADA UNIVERSALISTA
Se ha dicho que la astronomía es una experiencia de humildad, y yo añadiría que también forja el carácter. En mi opinión, no hay mejor demostración de la locura que es la soberbia humana que esta distante imagen de nuestro minúsculo mundo. Para mí, recalca la responsabilidad que tenemos de tratarnos los unos a los otros con más amabilidad y compasión, y de preservar y querer ese punto azul pálido, el único hogar que jamás hemos conocido.GRA Carl Sagan (9 de noviembre de 1934 – 20 de diciembre d
CIUTADA UNIVERSALISTA
res mes adir indepres nomes cal escoltar a carl sagan, gran molt gran, i despres a vosaltres paletos estelados, res mes a dir.
Star Trek
I què diu en Carl Sagan de mantenir la monarquia tardofranquista espanyola i el seu estat oligàrquic, Sr. Ciutadà Universalista espanyol y mucho español?
l'aligot del castell
Tenim la força de 3.000.000 de consumidors. La farem servir alguna vegada ?
david
Totalment d'acord amb els comentaris d ' "Enric". Salvador Cot: no voldria ser maleducat però em fa la impressió que es vostè una persona molt ingenua o que vol enredar als lectors. TOTHOM sap que la ONU i el Tribunal aquest de drets són organismes inútils.
LSO
Estoy de acuerdo que como consumidores tenemos mas poder que como trabajadores, no entiendo como no se organiza un boicot económico, solo de una semana movería cimientos, el mes de octubre por la situación la gente no gastaba, y se notó mucho, para cuando una semana sin consumir y ya se vería, encima esa semana ahorraríamos y nadie podrá amenazarte por no gastar? No entiendo a los de la ANC se hizo la tontería de los cien euros y molestó, aunque no lo reconocieron.
Antón Posada
Yo propongo que saltemos todos a la vez y alteremos la órbita del planeta.
Nuria de mexic
No siguem ingenus altre vegada Aquests orgamismes internacionals a mes de inoperants fins i tot segueixem prdres i interessos Recordem palestima p el sahara
ciutada universalista
tampoc us agraden les paraules del carl sagan, que es altre feixista, quina gentussa, deu meu a un dels millors divulgadors cientifics del mon, home terraqui i universalista tampoc els cau be, ja se que no es de tractoria comarca osona, no en te porcs ni porta barretina ni balla sardanes es un home del futur del espai, i vosaltres uns paleto estelados de merda esta clar pallassos.
2018 ( .. només volem, necessitem, ens n'és urgent treure'ns del cim aquest tumor maligne del cim que ni ens deixa ser ni ens deixa crèixer feliços ! )
Verament ha d'haver-hi un ' poder ' superior que no pas a aquest estat, ço és, tant d'infantilisme .. prepotència de baixa mena així covardia .. ignorància sinó CI ínfim .. complex d'inferioritat mal encarat o/ i fatxenderia anormal .. o . . . . . simplement, delinqüència així apropiar-se'n del que no els pertany àdhuc amb sang pel mig .. no pot sortir-los de franc , no pot saecula saeculorum sortir-s'hi amb la seva ! PD: Catalunya no molesta, no danya, no perjudica ningú ..
Star Trek
Amic, ciutadà universalista-españolista, gastes un tó massa groller molt més propi d'algú sense arguments consistents -galàctics o tractorils, tant se val- que no pas d'algú que es mira el món des de l'espai exterior molt per damunt de la resta dels mortals i de les seves disputes mundanes. La pregunta, però, no me l'has respost. En tornat del teu viatge estelar i amb els peus a terra, digues: Què punyetes fem amb la monarquia borbònica i la cort oligàrquica que ens escanya?
Joan
Ciutadà universalista que collons t'has pres no t'hauras equivocat de pildola???? Ahhhh que ets un troll unionista ....i potser faixiste?????
ciutada universalista
indepres paleto estelados nomes us pregunte perque no us agrada el sagan i les seues magnifiques paraules en veure el punt blau palid de la terra , al 1990 de la sonda voyager als limits del sistema solar perqe no us garaden les seues paraules, i puntueu en negatiu, home no es rufian pero be es un gran home

envia el comentari