TV3, a la carta

"Resulta lamentable que Junts per Catalunya i ERC hagin situat una part substancial de la negociació en repartir-se, a la vista de tothom, els càrrecs dels mitjans públics catalans"

Entenc perfectament la dificultat extrema de les negociacions per formar Govern, amb presos polítics i exiliats, més la pressió asfixiant de l'Estat, d'una banda, i la perplexitat de l'opinió pública, que tendeix a simplificar els condicionants fins arxivar-los en l'interès partidista. Però malgrat tot això, resulta lamentable que Junts per Catalunya i ERC hagin situat una part substancial de la negociació en repartir-se, a la vista de tothom, els càrrecs dels mitjans públics catalans.

 

Aquesta lottizzazione de TV3 i Catalunya Ràdio forma part de la pitjor essència del règim del 78. A més, és estúpida perquè la direcció actual d'aquests mitjans ha demostrat ser perfectament vàlida per assumir un periode transitori que afrontés, d'una banda, l'amenaça Montoro -en forma de confiscació de recursos a través d'un nou càlcul de l'IVA- i, de l'altra, una reformulació del sistema de nomenaments que garantís una estructura autènticament independent. La CCMA necessita reformes profundes i una renovació que ha de venir de la mà d'un equip indiscutible i amb un suport polític i social tan ampli com sigui possible.

 

Els mitjans públics catalans són els millors i els més plurals, però només dins dels paràmetres de l'Estat espanyol. Els dissortats professionals de RTVE deixen tanta constància com poden de control pornogràfic que els apliquen, successivament, PP i PSOE, però això no és excusa. Com tampoc no ho és el hooliganisme rabiós de la major part de la premsa de Madrid. En definitiva, podíem haver començat la República per aquí i no ho hem fet. La inèrcia autonomista ho ha impedit.
Comentaris
Gatvell
Amén, amén i amén!!!
Vlad
Nem a veure, Cot, posar a Sanchis de director no respon al que vostè considera un interès partidista? De què parla? Vostè i jo hem treballat a TV3 i sabem què hi ha. No emboliqui. Jo també vaig fotre el camp per anar a treballar on valoressin el CV. De fet tots els bons son fora. Que queda allí? Una manera de fer tele i directors col·locats a dit: Pujol va aprendre la lliçó de la TVE franquista. Perfectament.
XX
Tota la raó. Ja n'estic fins els pebrots. Si ens fessin repetir eleccions, em temo que votaria la CUP.
A.
No m'agrada la programació actual de TV3. Potser em faig gran, però m'agradava molt més la de fa 20 o 30 anys. Sobren ximpleries tipus Zapping, etc...
Espectador
Una de les conclusions més interessants que es poden extreure del moviment de independència català , es , que els partits polìtics , tal com estan concebuts , no serveixen per res . Per aconseguir la independència , amics meus , o tens més força que el teu enemic , o no hi ha rès a fer . La victoria només s'aconsegueix si es domina el territori ....i això no s'aconsegueix amb paraules si no amb fets ..
Espectador
ERC es un partit "demodè " que se li nota molt que han perdut els papers de la revolta que pretenen impulsar . La CUP tenen les ideas clares pero son minoritaris .i Puigdemont es valent . valent i no s'ha la d' abandonar sota cap concepte .
Fat Boy
Vlad, que tots hem vist tve sota el pp, sota el psoe i btv sota el psc, per saber les diferencies, xato. I saluda al Ceausescu si el veus alguna nit.
Ramon
TV3 ja fa molt de temps que és una merda. En realitat només va ser bona a mitges els primers anys.
castelldefel
ERC ho fa sempre, ja va ser el seu objectiu en els dos tripartits
Cansat
Com molt bé diu el senyor Cot, "Els mitjans públics catalans són els millors i els més plurals, però només dins dels paràmetres de l'Estat espanyol." Fora, als paisos seriosos, aquesta lluita dels partits pel control dels mitjans publics seria impresentable i sens dubte il·legal. I quin rigor tenen els professionals col·locats pels partits? I quins mèrits? la obediència i la submissió? Si te nomena un partit no ho dubtis, tens el cul llogat.
Miquel del Fai
Es un Gobern de coalició i com tal, te responsabilitats de govern i gestió compartides.,I entre elles CCMA
Vlad
La diferència grosset és que jo hi he treballat i tu no. I no a qualsevol planta. Si vols parlar d'alguna cosa, parla amb coneixement. I si parlo amb algú es amb el veí David Fernández.
S’ha d’acabar aixó
Fer que els mitjans publics depenguin del govern de torn es una situació de país tercermundista i un desproposit a la democracia.
Fat Boy
Senyor Comte, si hi he treballat o conec gent que hi ha treballat practicament des del dia 1 aixo voste no ho sap. A mes, que importa que el Fernandez sigui el seu vei?. es que es Aristotil, Sant Tomas o Lenin?. Justament el que importa es el que surt per la pantalla i si hi ha alguna cosa que a mi em rebenta es la repugnant propaganda antisemita que fa, i que tant agrada als amiguets del Sr Fernandez.
Ona
La responsabilitat és nostra, per permetre-ho. Demanem un referèndum per votar si la corporació ha d’ estar o no controlada pels partits. I a respectar el que surti a les urnes.
Bacoretta
VLD, el "empalador"?. Segons tu a TV3 només queden "pesebreros". Que fort , no ?.

envia el comentari