El rei zombi

"La idea de la República ha passat d'utopia llunyana a necessitat social i els vídeos de la família Borbó menjant sopa no revertiran una ruptura decisiva i definitiva"

Aquesta visita al Mobile de Felip VI ha servit, essencialment, per demostrar que el suport a la monarquia és residual a Catalunya. Els unionistes, malgrat les crides reiterades, tan sols van arreplegar unes dotzenes de persones en defensa d'un monarca que serà recordat -durant unes quantes generacions- com el responsable últim de les agressions que van patir un miler de ciutadans pacífics i, sobretot, de la por que va atenallar un país sencer.

 

No hi ha marxa enrere. La idea de la República ha passat d'utopia llunyana a necessitat social i els vídeos de la família Borbó menjant sopa no revertiran una ruptura decisiva i definitiva. Joan Carles I projectava una imatge de penques i barrut, però no de perillositat física. El seu fill, en canvi, ha volgut assegurar-se la corona a costa d'ossos trencats i ulls perduts, sense que -com li va retreure, encertadament, l'alcaldessa Colau- hagi mostrat mai un sols gest de mínima empatia. La cara amb que el rei espanyol mirava al president Roger Torrent era la d'algú disposat a tot per defensar uns privilegis incompatibles amb les urnes.

 

Es miri com es miri, amb enquestes, vots o diputats al Parlament, Felip VI és una imposició contra els catalans. A Catalunya, el rei espanyol és un zombi polític, un mort que ja només es belluga per fer mal.

 

 
Comentaris
XX
Doncs a mi em sembla que, desgraciadament, els catalans haurem d'aguantar aquest zombi polític i la seva nissaga durant generacions.
Espectador
Reverenciar un monarca al segle XXI es absolutament intolerable . Actualment al mon hi han 200 nacions , només 17 son monarquies , el 8.5 % .
Precisamente los zombis no mueren
Es que son muertos vivientes o así. O les revientas la cabeza o se te comen.
Felipìto Tacatún
Papá, papá, dile al tio Paco que estos catalinos no s'ajuntan conmigo.
La Barcelona zombi
Gran éxito del Rey zombi. Fue recibido a lo grande con una cacerolada (los zombis se homenajean así según el experto profesor Herrmaister de Lübeck) por zombis urbanos activados por twitter por líderes también zombis de asociaciones de zombis. Vamos, que la Barcelona zombi saludó a su Rey. Las razones por las que cada cual se convierte en zombi ya es cosa de cada uno.
Jordi Comasobirana
Nosaltres aspirem a ser ciutadans amb plens drets cívics, i no súbdits plebeus sostenidors de les despeses de paràsits vividors a costa de l'erari públic. En això també som molt diferents els catalans dels castellans ja de mena idòlatres de reis com correspon a la seva minsa predisposició heretada de generacions enrere a ser capaços d'entendre què és una democràcia de debò i no aquesta estafa que ens han volgut encolomar com si fóssim plebeus imbècils.
Fart de fachas
Espero que la memoria dels catalans recordi que aquest rey imposat per el dictador va ser el primer desde que diuen que hia democracia en actuar a cops de porra contra ciutadans pacifics i indefensos, MAI OBLIDAREM ESPERO QUE SIGUI EL COMENSAMENT DE UNA REPUBLICA CATALANA I ESPANYOLA, FORA BORBONS!!!!!!!!!!!
Viva Franco y su monarquia de la porra
Es el monarca de la porra lliure, com bon hereu de la monarquia fundada pel criminal Franco. España es una dictadura criminal, amb un rei de la banda de Franco
2018
@Jordi Comasobirana Nosaltres aspirem a ser ciutadans amb plens drets cívics, i no súbdits plebeus sostenidors de les despeses de paràsits vividors a costa de l'erari públic. DE VERDAD? debe ser coña cuando vuestros políticos son los que mas chupan del bote.
noname
ell un zombi, ella una puta
a españa en diu rei d'aquest poca cosa?
i a españa no hi troben algú més preparat que aquest pobre noi? En Juan Carlos li dona mil voltes al nene de Franco
Pep de la Vila
Si algú troba justificació per mantenir de gorra i a " cos de rei " tota una família , la parentela i fins i tot alguns amics / amigues (oi emèrit ? ) pel sol fet d'haver estat escollida per la anterior família també mantiguda (a cos de rei) i alhora escollida per un assassí en sèrie anomenat Caudillo por la gracia de Deu, agrairé ens ho faci saber, jo no hi he trobat cap explicació. Doncs això !!
Narcís ( on n'eren quan any rere any milions de manifestants mostraven son desengany i conseqüent demanda ? on n'eren quan . . . ) ( sens dubte ni “ moderadors ni àrbitres ni representants “!) ( delaten diàfanament ser-hi perquè ben ragi la “ moma de luxe “ .. !)
N'és obvi pare i fill petit no han estat a l'alçada del que passa a son regne, ço és : 1. on n'eren quan l'oposició demanava signatures fora de llei contra ' restes d'estatut ' ( i com les demanava ! ) ? 2. on n'eren quan tant de politicastre d'abast estatal ( els territorials per descomptat ) llençaven bestieses contra allò que fos català ? 3. on n'eren quan mateixos mitjans de comunicació ( ?! ) espanyols sembraven odi fins encara avui, ara i ací mitjançant ' noticies pamfletàries ' ?
Pepet
Tindra el sobiranisme un pla b suposu perque si no hi independencia ja em direu
MORIN ELS BORBONS
Xavi
Aquest Rei mai ha volgut fer el paper d´arbrite i/o mitjancer entre ES i CAT. La seva intervenció despres del 1-O va esser un tret al seu peu que ell mateix va fer-se. Ni una paraula amb els ciutadans/es ferits per a la Policia Nacional i la Guardia Civil d´Espanya, ni una paraula en català. La Corona li va gran al "preparao", esta mal aconsellat i no te nas politic, tants anys al costat del seu pare i no ha apres res. Ni un sol intent per entendre que esta passant a Catalunya.

envia el comentari