Ostatges i malfactors

"Qualsevol tipus de defensa jurídica i tècnica que puguin fer els advocats de Sànchez, Cuixart, Junqueras i Forn està destinada a la inutilitat i la irrellevància"

"Molt més recorregut no hi ha per intentar l’excarceració perquè la voluntat de mantenir-los allà com a ostatges queda molt palesa". Són paraules de Laura Masvidal, la dona del conseller Joaquim Forn. Després de més de tres mesos a la presó d'Estremera i d'haver demanat la seva posada en llibertat renunciant fins i tot a l'acta de diputat, Forn i la seva família han entès que ja no hi ha res a fer en aquest Estat. De fet, Masvidal insisteix en el concepte d'ostatges: "Tant Forn com els altres líders polítics entre reixes han entès que són ostatges i que la seva causa és del tot política", sentencia.

 

Així les coses, només existeix la possiblitat d'una defensa (i un judici) polític. Qualsevol tipus de defensa jurídica i tècnica que puguin fer els advocats de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn està destinada a la inutilitat i la irrellevància. És aquest el punt en què ens trobem, i cal ser-ne conscients. La dona de Forn ja ho té clar: "Pot ser que els tinguin com a ostatges fins que algú consideri que a fora ja no hi ha ningú que pensi com ells i que no es puguin generar mobilitzacions". 

 

És segurament això el que busca l'Estat: fer por, intimidar tot un poble que només té com a defensa la legitimitat de les urnes. Té raó Laura Masvidal, Forn té la dignitat de les conviccions i els seus captors la força de la immoralitat.
Comentaris
Narcís ( el que fan amb nostre president, vicepresident, consellers, representants d'associacions, càrrecs varis, professionals, ciutadania en general , damunt, tots de ' llei ', persones rectes, pacífics demòcrates i gent de bé així com amb Catalunya .. n’és pecat mortal!)
El " procés " ha servit per caure les caretes i fer translúcid, a hores d'ara, transparent, del tot transparent ( tots sinó molts ho sabíem ! ) la farsa d'aquesta ' democràcia ', d'aquesta constitució ( si no en intenció, sí en origen així com conseqüent depravació ! ) i de voler ser un estat occidental, europeu, del s. XXI i civilitzat amb tot allò que implica pro la veritat, el bé, la raó i el dret àdhuc el natural! PD: no hi ha manera de trobar cap notícia digna originada per aquest estat!
Negre
S'ha obviat l'utilitat de fer una defensa política. La por els fa cometre errors que poden ser irreversibles per a l'independentisme. Potser d'aquí a un temps se n'adonaran i encara es podrà salvar alguna cosa de la dignitat de l'1-O. Ara la manera d'afrontar la repressió és un desastre, és campiquipugui.
Francament, això se sabia des del primer dia
anna
No pot ser que no s'hi pugui fer res. Que tanta arbitrarietat legal sigui possible. Europa tanca els ulls, gran decepció, però les instàncies judicials europees bé s'han de poder reclamar no? Vinga, és urgent. Som a Europa, no a Turquia!
Jordi Estelada
Ostatges d'aquí a l'eternitat i manteniment del 155 pels segles dels segles, i mentrestant aquí discutint inútilment perquè retirin el 155 que mai es retirarà. Sincerament, els nostres polítics són uns inútils, a més d'ingenus i cagats. Haurà de ser la gent la que trenqui amb aquest estat feixista.
La coodinadora de Amnistia internacional a Catalunya, entrevistada per WilaWeb, diu:
"A Amnistia internacional esperem que acabin els procedimenta judicials abans de dir si són presos de conciència" Què us sembla? És que jo no trobo paraules...
Amnistia internacional..
fa temps que està formada per buròcrates que es limiten a fer una feina ¿? molt superficial i a cobrar els sous i prebendes que els donen... tot força trist.
José miguel
Nos creemos ,todavía, que estamos en un Estado de derecho, cuando no existe, y a las pruebas me remito. No sería mala idea que los abogados abandonaran la defensa con tal de evitar seguir apuntalando un sistema inexitente. Dejar paso a abogados de oficio para tratar a los juzgados don su misma moneda: de oficio.
Una opinión diferente
Nerea, otra vez con lo de la legitimidad de las urnas y el victimismo de que si el Estado quiere meter miedo. Por favor, deje de reírse del pueblo catalán y hablando como si sus ideas representasen a todos. Y está claro que ya nadie se quiere movilizarse porque han metido en la cárcel a unos que la han liado pero bien y ellos ya sabían que iba a pasar. Dejen de ir de víctimas y tengan algo más de amor propio por favor. Están mancillando el honorable nombre de nuestra tierra catalana.

envia el comentari