TV3, les nenes i la sopa

"La ministra Cospedal pensa que TV3 té la culpa de què dos milions llargs de catalans prefereixin ser governats per Mickey Mouse, Doraemon o Cipollino abans que per ella"

Espero que tan aviat com sigui possible, el codi penal de la República limiti el delicte d'odi als col·lectius socialment vulnerables i deixi fora als cossos armats, com es fa al món civilitzat. Però estaria bé que, a més, es plantegés instaurar un delicte d'estupidesa que evités les conseqüències nefastes que genera la catalanofòbia en algunes ments pertorbades. Així es podrien treure de la circulació política personatges com la ministra Cospedal, que pensa que TV3 té la culpa de què dos milions llargs de catalans prefereixin ser governats per Mickey Mouse, Doraemon o Cipollino abans que per ella.

 

L'obsessió contra TV3 és tan gran que entra de ple en l'etnicisme. No té cap altra explicació el fet que persones suposadament alfabetitzades creguin que el tancament de la televisió pública catalana seria suficient per retornar els independentistes a la fe monàrquica, amb les nenes i la sopa. Imaginen una debilitat mental congènita tan terrible que, suposo, pensen que una exposició continuada dels catalans a Cuéntame i Ana Rosa Quintana els donaria una majoria d'arrimades i albiols al Parlament.

 

O també pot passar que sigui al revés. Que hagin comprovat que sense una televisió crítica i plural a l'Espanya espanyola ells viuen la mar de bé, protegits de la crítica i la sàtira i amb totes les facilitats per fer compatible la mà llarga amb el suport càndid a les urnes. En aquest cas, a la catalanofòbia s'hi afegeix el classisme contra el que consideren un populatxo informe i crèdul, eternament lluny de la dignitat de la ciutadania... I catalanofòbia i classisme no són excloents.

 

 
Comentaris
G
Fà anys que l'international Press Institute i el New york Times questiona la indepen-dència dels mitjans de comunicació espanyols. TVE no fa gaire va ser exclosa de les institucions europees per "manipular la informació". Ells sí qu'estan adoctrinats perquè es tan fàcil com, sino els hi agrada tv3 que canviïn el canal, que ningú els obliga a mirar-la. Si ministres i gent com la Cospedal volen viure enganyats i manipulats allà elles i ells "más dura serà la caida". Visca la Llibertat de Premsa!
Ciutadaba farta
Tv3es la mes vista de llarg a catalunya, som tots imbecils?qye li importa a aquesta sra el que mirem i volem mirar i el que no volem mirar? Les audiencies altissimes de tv3 som tots estupids? Que no la mirin, de fet no ho fan , i ens deixin tranquils d,una vegada, o aixo que fan contra els catalans, que som minoria dins españa no es odi? Jo diria que si
T'has deixat gent, Cot
Perquè tots els votants que no van triar el PP el passat 21D tampoc volen que els governi Cospedal. En concret a Catalunya només 185.670 votants van triar el partit de Cospedal. Una cosa és no ser secessionista i una altra que votis al PP.
Narcís ( tanta estupiditat no pot ser possible, així doncs, només pot ser maldat ! ) ( o vés a saber .. potser és estupiditat maliciosa o maldat estúpida fora mida ! )
Així doncs : n'és dit per : 1. fer veure a sos espanyols haver ' rentat de cervell ' així no ser una revolució pro defensa pròpia, democràtica, pacífica de baix a dalt sinó de dalt a baix fent romandre nostres representants responsables! i 2.a l'uníson, quedar bé amb sos espanyols/ aconseguir vots anihilant nostres senyes d'identitat , fer-nos desaparèixer de la faç de la terra com catalans, com nació catalana! PD: àdhuc es befen del cognom Puigdemont ( si ho féssim nosaltres amb els seus .. !)!
Joaquim
M'apunto a la idea de crear el delicte d'estupidesa per a tota aquesta gent tan ufana i tan superva. Bon cop de falç!!!
No es que la Cospe y los otros dirigentes peperos vivan engañados sinó que son malintencionados y ruines, tanto que quieren suplir la falta de cerebro con mentiras y odio sobre todo lo catakan. No solo son estúpidos e indecentes sino mas bien "malas personas". Que asco tener que ser español a la fuerza.
Batman
Crec que és un error parlar de catalanofòbia. D'aquesta manera se sngularitza un fenòmen típicament feixista, que és global i perseguit internacionalment: la xenofòbia. Xenofòbia anticatalana en aquest cas.
Joan
Es del tot curiós, però un diari gens catalanista com és "El Periòdico" publica, dia sí i dia també, un petit recull amb les cadenes mes vistes. A Catalunya és, sempre TV3. I sabeu quina és a Espanya? ja, ja, ja..... és Tele 5. Em sembla que ja està tot dit, oi?

envia el comentari