Un home de 82 anys a la presó no hi fa res

"Una pila de diners i alguna gent es quedaran a l'ombra mentre molts interessats procuren que la societat oblidi el cas a partir de la foto d'un vell entrant a la presó en cadira de rodes"

Personalment, no em causa cap satisfacció veure com empresonen un ancià de 82 anys, que pateix diabetis i insuficiència renal i que no es pot valdre per si sol. No entenc de què serveix ficar-lo en una ambulància i ingressar-lo en una infermeria penitenciària on hi ha uns professionals sanitaris que ni tan sols estan especialitzats en l'atenció a gent de la tercera edat amb patologies severes. Brians 1 no és un geriàtric, és una presó. Ni Millet s'escaparà ni tornarà a tenir la capacitat de desviar diners, ni destruirà unes proves per les quals ja ha estat condemnat. Humanament, la mesura és inacceptable i èticament no passa de ser una venjança pública i oportunista.

 

No entenc què s'hi guanya, empresonant aquest home. El que sí que entenc és el que s'ha perdut, al Palau de la Música. De tot el saqueig només se n'ha recuperat el 17 per cent dels diners i fins i tot hi ha 9'6 milions d'euros que ni tan sols se sap a quina butxaca van anar a parar. I el que és més greu, no s'ha considerat culpable a cap de les empreses -com Ferrovial, per exemple- que pagaven el que s'ha demostrat que són comissions vinculades a la corrupció política. S'ha condemnat al tresorer de Convergència i per aquí s'ha recuperat una part dels diners, però no s'ha tocat res que tingués a veure amb el PP, tot i la reconeguda proximitat de Millet amb José María Aznar i el seu entorn ideològic.

 

Tampoc hi hagut condemnats en el cas Hotel del Palau, que va ser el primer fil del què va tibar la premsa. L'Avui -gràcies a la periodista Maria Favà- va denunciar una conjura d'interessos a l'entorn del govern municipal del PSC que va coincidir, curiosament, amb l'assalt al domicili de la regidora Itziar Gonzàlez -que molestava a algú- i amb la retirada d'un contracte important de publicitat al diari com a represàlia explícita. Doncs bé, de tot això, res.

 

I no em fa cap pena, Fèlix Millet. Però una pila de diners i alguna gent es quedaran a l'ombra mentre molts interessats procuren que la societat oblidi el cas a partir de la foto d'un vell entrant a la presó en cadira de rodes. No, a mi ni em tranquil·litza ni em satisfà que empresonin Millet.
Comentaris
Ramon
Si anem a noves eleccions, ja veuràs com els donaran en plena campanya un dia de permís per poder tenir l'endemà la fotografia de quan tornen a entrar en presó i així estiraaaaaar una mica més encara aquesta mandanga.
Ramon
El judici contra els responsables de l'espoli a Artur Mas per haver posat les urnes el 9N, ja té data?
Carles Viñals Casado
Des de la reprovació total dels condemnats pel perjudici moral infligit als catalans, tant o més que pels diners espoliats, faig meva l'opinió del Sr. Cot. El lloc on viure els seus darrers dies per a un ancià malalt i en cadira de rodes no és la presò sinó casa seva, l'hospital o el geriàtric. És la revenja en aquest cas qui surt guanyant; no pas la justícia.
Mol be dit Salvadó
Sulamén paque es catalá, dons, yo crec que a tots els catalans deurían deixa que cumetin el crime que sigui, dons, que al sé tan i tan supariós, no deuan aná ala carsel, tu, fins i tot
Mar 350
Bernie Madoff te 79 anys i es a presó i amb comdemna fins el 2139. I no esta previst que surti. Altres convictes l'hi han trencat un os de la cara, una costella i segueix a la presó. Entre la detenció preventiva i la sentencia definitiva va passar només 1 any tot i ser un tema molt complex i que el "robatori" va ser de 64 mil milions de US dolars. La sentencia va ser declaradament "exemplar". Així mateix hem d'interpretar la seva entrada en presó.
Observador
Article de justificació subliminal d.aquest individu execrable. A la presó no fa res i a casa seva tampoc. Al menys ens dona satisfacció a la gent del carrer que es castigui finalment a algú que ha viscut com un rei a carrec dels diners dels contribuents. Millet a la presó, estámolt bé.
anna
Jo estic d'acord que vagi a la presó ni que sigui una persona gran.
ramon rt
Tant de bó es pudreixi a la presó, però també s'hauria d'exigir que tornés la morterada d'€ que va robar-expoliar. No s'ha fet justicia, tant sols un escarni per acontentar a l'opinió pública ABORREGADA. I la familia a viure de collons amb els diners "desapareguts"...oi ??
Dacor am tú Salvadó
Yo crec, com tú, que deurían ampurtarlo a un hotel da sinc astrellas, dons, am medic i anfarmeras las 24 horas, apr que estigui be cuidat, dons, fins i tot que hashi rubat, dons, es catalá
pepcapell
a mi particularment pena tampoc em fa
Pepet
Un lladre ha danar a preso de tota la vida ,si la seva salut li ho impedeix se lha de privar de llibertat daltre manera ,pero no podem demanar clemencia per qui ha traicionat al poble
alerta
Algu es pensa que restara a la garjola ni un any?. En relacio a malaltias greus que tenen els reclusos recordeu al pinochet i no fa gaire al muñoz/pantoja, mig morts i al sortir es van recuperar miracolosament el primer es va aixecar de cop al arrivar a Xile i l´altre al cap de poc a la platja i a veure combinats a dojo, au vinga ni oblit ni perdo
...SIEGFRIED...
...QUE MUERA EN LA CARCEL...
Fat Boy
Un vell en cadira de rodes no te perque fer pena. O es que tambe li feia pena el Pinochet?. Li recordo que ha estat anys anant a menjar marisc als millors restaurants de Barcelona, en cadira de rodes o sense. Ja ho veurem si nosaltres hi arribarem a aquesta edat amb la vida que ha tingut aquest pobre vellet. De debo que jo no l'entenc a voste. Los ricos tambien lloran, oi?.
Narcís ( d'això se'n diu " acarnissament " ! )
Totalment d'acord .. n'és del tot monstruós ( alhora criminals de tota mena amb penals fora mida del tot lliures ! ) ! PD: però si això passa perquè s'ha permès des del poder estatal .. sinó de què rebre comissions, percentatges, d'obres licitades àdhuc d'obres sobreres i, de ben segur, a tots els ens d'aquest estat . . . . . . . . . qui tingui orelles que hi senti!

envia el comentari