Dos milions seixanta mil

"La gent de l'espectacle, que tenia una tradició de protesta i lluita per les causes de justícia, a la gala dels Goya va caure en un dens silenci, com si a Espanya no hi hagués presos, exiliats i embargats per raons polítiques"

Aquesta és la quantitat de vots a favor de la independència en les eleccions del 21 de desembre passat. Majoria relativa electoral i absoluta parlamentària. Aquesta és la roca contra la qual s'estavellen les agressions del nacionalisme espanyol en les seves múltiples varietats. Per això prefereixen ignorar-la, silenciar-la, com han fet els audaços artistes en la gala dels Goya; presentar-la a través dels seus mitjans servils com una conspiració d'un grapat de provincians, com ha fet el grapat de provincians ben pagats de Tabarnia; reduir-la al deliri d'un sol home a Brussel·les, com somia el deliri d'un home sol a La Moncloa, centre operatiu de la Gürtel.

 

Cada cop més agressiu, el nacionalisme espanyol en la seva forma de bloc del 155 (B155) és a dir, el govern, el PSOE, Ciutadans i el vergonyant suport de Podem, va donar un cop d'Estat per posar fi abrupte a l'independentisme català que ell mateix havia suscitat amb la seva política autoritària, recentralitzadora i corrupta. Va intervenir al Parlament, va destituir el govern, va empresonar indepes, va obligar altres a exiliar-se, va embargar les propietats d'altres més, va convocar eleccions trucades amb candidats a la presó, mitjans parcials, absoluta desigualtat d'oportunitats... i les va perdre fent el ridícul de pas, com es va encarregar de subratllar amb escarafalls i declaracions absurdes el cap de llista de Ciutadans. Amb 2.060.000 de vots a favor de la independència, l'electorat català reiterava i incrementava el resultat del referèndum del 1r d'octubre de 2017, celebrat en unes condicions de brutal repressió policial que ha escandalitzat el món sencer.

 

Havent perdut, el B155 es nega a reconèixer el resultat de les eleccions i posa en marxa la maquinària mediàtica i judicial per impedir il·legalment que pugui aplicar-se. La conversió de la pseudodemocràcia espanyola a la dictadura cabdillista que constitueix la seva veritable essència resulta patent. La necessitat d'ocultar que el desig d'independència a Catalunya és majoritari i ha de ser atès es fa amb ajuda de tots els aparells ideològics de l'Estat: els mitjans de comunicació, la xarxa de fundacions i think tanks, els centres educatius, els intel·lectuals orgànics del poder... Ningú sobra en aquesta tasca de mistificació per desfigurar la voluntat majoritària dels catalans en una conspiració de quatre il·luminats o provincians o al deliri d'un polític irresponsable.

 

Recentment s'han incorporat la gent de l'espectacle i els bufons. Els primers, que tenien una tradició de protesta i lluita per les causes de justícia, a la gala dels Goya van caure en un dens silenci, com si a Espanya no hi hagués presos, exiliats i embargats per raons polítiques, com si en el moment en que ells grapejaven seus Goya, l'Audiència nacional no estigués jutjant un raper, un de l’ofici, per "delictes" d'opinió. També es compta amb la impagable aportació de la bufonada de Tabarnia que gaudeix d'accés sense restriccions als mitjans públics de comunicació reiterant l'essència mateixa dels bufons: llençar contra tot allò que desagradi al poder del quan estan a sou i servei.

 

A més d’aquests bufons al seu servei més o menys lliure, el poder compta amb altres mitjans contundents per repirmir per la violència la voluntat majoritària dels catalans: els cossos i les forces de seguretat de l’Estat, el sistema penitenciari, els jutges i, en últim termini, l’exèrcit, com recurs final en cas que el front mediàtic i el judicial no tinguin un èxit ple en la seva misió. El mediàtic està cumplint la seva funció bastant bé, ja que està al servei incondicional del B155, menteix, manipula i falseja sense escrúpols, censura als que discrepen i dona barra lliure als propagandistes de l’unionisme. Últimament amplia el seu servilisme a la denúncia de discrepants als quals se censura en els mitjans (públics i privats), però se’ls assenyala públicament perquè siguin objectes de repressàlies.

 

El judicial està funcionant a ple rendiment amb l’encàrrec de donar una pàtina de legalitat a quelcom que no és més que un abús de poder polític. El Tribunal Constitucional i el Tribunal Suprem, convertits en instruments de govern, estan perpetrant una causa general contra l’independentisme català, un procés polític contra els seus dirigents, sempre amb l’esperança d’aplastar una majoria democràica de més de dos milions de persones, atacant als seus representants. La idea, típica de tots els despotismes i les tiranies que sometent a aquests a mesures injustes i arbitràries, es conseguirà atemorir la majoria i que aquesta es resigni a viure en l’opressió, l’explotació i el menyspreu.


 

La imatge que transmet la justícia és la sempiterna a Espanya, resumida en la “justícia de Peralvillo” en la que el primer s’executava al reu i després se l’instruïa la causa. El mateix està fent el Suprem: primer empresona gent i després es fabriquen els suposats delictes. I més enllà inclós. No només el Suprem s’extralimita en les seves competències, procedeix per analogies, abusa del seu activisme judicial i ignora el due process of law sinó que s’ha convertit en un tribunal inquisitorial que castiga als reus per les seves conviccions. Com ha quedat clar en els pronunciaments del jutge Llarena: tant Joaquím Forn com Jordi Sànchez estan en presó preventiva contra tota justícia i dret per les seves conviccions independentistes.

 

Aquestes acusacions judicials haurien de ser objecte ja d’actuacions contundents de les instàncies europees en defensa dels drets d’uns ciutadans atropellats per una justícia al servei de la dictadura del B155.
Comentaris
Espectador
Les instancias europeas no mouen un dit perquè tenen por .. por de que una societat culta i democràtica sigui capaç de trencar mites com les monarquies , o que la societat actual sigui capaç de subvertir un règim corrupte .S'hauria de fer un estudi de la situaciò ´económica dels parlamentaris europeus , de la seva professió . dels seus vincles obscurs amb els grans negocis internacionals i a la gent se li posarien els ........
Espectador
...-pels de punta . Malgrat tota aquesta realitat patètica ., si Catalunya resisteix 2/3 anys serà independent .
Tu ets de lletres, oi Cotarelo?
El 21D JxCat (= CDC + PdeCat + quatre gats) va obtenir 948.233 vots. Qui volia votar Puigdemont està allà; la resta de l'electorat no hi es. Fixa't si això és així que els representants dels "dos millones seixanta mil" vots en què et bases per al teu libel, encara no s'han posat d'acord en qui pot ser el futur MHP. El que deia, Cotarelo, un paio que no no entén de xifres.
Precedent perillòs
La UE tampoc podrà defensar com fins ara feïa, cap altre pais on es violin els Drets Fonamentals com la Xina els vulnera al Tibet i a Taiwan. La Xina, Turquía Polònia.. poden dir que la Uniò Europea no es queixarà ni els censurarà si fan el mateix tancant webs, empresonant l'oposició, pegant gent indefensa, negant el dret a vot. Europa mostra un precedent per l'abús de poder molt perillos que aprofitaràn.
El único número que sabe este miserable mercenario es el 4.
El mundo ( incluyendo el mundo del espectáculo) ya conoce este proceso podrido y manipulado desde el inicio, y este pobre mercenario vomitando su bilis, apoyando a la burguesía corrupta del 4%, tiene que comer. Y por cierto para tener algo de conocimiento sobre teoría política, debería asistir a las clases de la profesora danesa Marlene Wind.
Roger
El govern de la Generalitat fa anys que passa per sobre del 52% de la resta de catalans i nomes governa pels que pensen com ells. Si no penses com ells ets un fatxa. Per ells aixo es democracia. Han omplert de merda Catalunya
Narcís ( verament .. aquesta absència de bondat ensems amb deshonor humiliant .. només pot ser efecte de complex d'inferioritat o de perpetuïtat de fatxenderia delictiva així com no pocs d'ignorància vers nosaltres gràcies al màrqueting de sos fàctics i venuts a aquests ! )
El més graciós/ patètic de tot és com volen traslladar el que són ells o catalanòfobs als catalans mitjançant el ' delicte d'odi ' .. verament el cinisme, desvergonyiment, descaradura i absència de tota bona ( ja no dic cristiana ) consciència d'aquests éssers és il·limitada! PD : com serà de l'odi contra el català que fins i tot i, si més no, del 77 ençà s'han fumut amb qui viu defora/ amb ells/ a sa espanya .. amb mateix-a cònjuge d'aquest-a paisà-na d'ells .. amb mateixos fills d'ambdós !
No podemos contrar con Europa
Al menos no con la UE. El Reyno d España con una deuda superior al 100% del PIB es una bomba para todo el sistema financiero europeo y nadie duda que España sin Catalunya entraría en quiebra total en dècimas de segundos y con la caída de España, la de la UE. Ese fue el chantaje de Rajoy a la UE, y la UE se cagó ante tal amenaza. Y en el caso que la UE no hubiera aceptado, España habría asumido salir de la UE antes que perder Catalunya, Sin Europa España podría vivir, sin Catalunya no.
JordiP
Al que canvia de nom com de calçotets: viu en el teu món, xaval, i deixa-n's en pau, 2.060.000 vots a opcions polítiques que proposaven la independència; eso es lo que hay. La Wind no val un duro, xato. És una sectària. I el 21-D va ser 2.060.000 SÍ - 1.890.000 NO. 324.000 ni fus ni fas. En escons, 70 a 57. Els comuns, penjats. Oblida't ja del 52%, manipulador. I si els alemanys han pactat, nosaltres també ho farem. Chúpate esa.
JordiP
Els espanyols estan habituats a guanyar per pallissa: ni negocien, ni en saben, ni tan sols ho intenten. Matar l'adversari, el missatger i l'indiferent. I projecten aquest complexe als demés: ni tan sols suposen que ERC i PdCat puguin arribar a pactar res. Suposen, desitgen i esperen que es mossegaran fins a la mort. Però la societat i la política de Catalunya és molt més madura que ells. Pactarem i ells tornaran a fer el pipa. O hauran d'utilitzar la força un altre cop. Ho aguantarà la UE?
JordiP
L'alcalde acusat de oposar-se a la GC i que "va ensopegar i va caure tot sol", que diu l'informe de la GC aportat pel Garcia de los Cobos al jutge, va ser empés violentament per un esbirro amb l'escut. Ho vam veure ahir des-de QUATRE! punts de vista diferents. La GC va mentir i el Pérez de los Cobos, també. Va mentir al jutge! Delicte d'odi? Perjuri? Sr. Jutge: apliqui la llei!!!!!
Sisco
Roger ves a la escola, on has vist el 52% que parles, això es una mentida explicada mil vegades que molta gent acaba creient-la, la realitat es una altre, (Indepes 48%) (unionistes 44%) i Comuns un 11%, si extrapoles els tants per cent per arribar al 100%, veuras que els indepes sobrepasen el 50%.
Roger, qui pega
qui empresona, qui arruina als que no pensen com ells? Trancar els ulls al que està pasant al teu voltant et portarà al precipici on perdràs tots els teus drets. Si els perden els indepes també els perds tú.
Ara ja no hi tenim res a perdre, i eu i esp tot.
La majoria de petits empresaris q conec son conscients q sobre la economia real q encarnen s'hi aguanta tota una europa corrupte. Tots estan disposats a aturar el pais.
Petita correcció
D'acord amb tu en el fons Sisco, però els comuns no arriben al 8 % (crec que tenen un 7,5 %). Sembla que has tingut un lapsus (48+44+11=103).
Aquí hi ha molta gent de lletres
A veure Sisco: 48%+44%+11% =103% (l'error està en que CEC no va obtenir el 11% sinó el 8%). Què pretens extrapolar al 100% si la suma dolenta q'has fet ja et dóna més del 100%?. El que dius no té sentit. El conjunt de tots els presumptes indepes i si i només si es posen d'acord és del 48%. La resta és no-indepe per definició: 52%, tot i que CEC es comporti erràticament. Però la CUP també es comporta de forma erràtica: recordem la defenestració de Mas i el bloqueig de pressupostos.
Miquel
Podem parlar de Tabarnia ,yo en dic Tabernia i del exili del president de la supossada tabernia es cap a la cabernia mesetaria.posemnos a parlar seriosament el que realment funcionaria molt be seria una confederació de paísos catalans Això petaria espania
TRIGO
Patético. Profesor de Teoría Política, Yo estudié con su libro en la UNED una de las dos carreras que tengo. Y ahora solo habla este señor desde el odio. No me altera que se independice Cataluña, de hecho lo deseo, He vivido mas de siete años entre el Empordá y Barcelona, y estoy harto de esta historia. Espero que se vote en España y desde el extranjero donde resido cuenten con mi voto para que se vayan de una vez pero que este sr destile tanto odio me parece simplemente deprimente y patético.
aTrigo
la verdad es la verdad, es mejor para la salud reconocerla.
xup
un de lletres, els numeros a la vida (aixo m,ho va dir una catedratica de mates) 2 + 2 a vegades no sumen 4, l,un diu que per definicio els que no son idependents son el 52%, no saps que el que no hi es no es contat? demostracio que 2+2 no suma 4, ADEU
Si comptes vots, xup, 2+2 = 4 sempre
El 21D la participació va ser del 79%; record. Quants indepes creus que no van anar a votar?, i no Indepes, quants no van ser y no es van contar?.
Dos milions seixanta mil??
¿De dónde sacará Cotarelo los datos?. Buti 9N-2014: SI/SI - 1.897.274. 27S-2015: JxSi+CUP - 1.966.508. Buti 1O-2017: SI (Hay dos versiones, pongo la cifra más alta) - 2.044.038. 21D-2017: JxCat+ERC+CUP - 2.079.340. Todas están cerca pero hay mejores aproximaciones que "Dos milions seixanta mil". Está claro que Cotarelo oye campanas y habla de oídas.
Pere
Todo el que no defiende Cataluña, es un botifler. Así de claro!

envia el comentari