Espanya es creu salvada pel mòbil de Comín

"Puigdemont no és més que el, de moment, darrer personatge que s'ha utilitzat per a l'adoctrinament -aquest sí- de les masses espanyoles per part de les elits madrilenyes"

N'hi ha hagut prou amb uns missatges de Carles Puigdemont per disparar l'eufòria a Madrid. Com si una persona que desfoga la tensió que pateix, via mòbil, els solucionés, de cop, el fet que dos milions llargs d'electors considerin il·legítim l'estat que paguen i els pega. Segur que ni tan sols són els pitjors missatges que ha escrit Puigdemont, com no ho serien de ningú que visqui en societat. Aquestes ratlles a la pantalla d'Antoni Comín no retornaran el principat de Girona als Borbons, ni faran espanyolistes els setanta diputats compromesos amb la República Catalana.

 

Al contrari, aquesta intensa satisfacció de l'unionisme oficial no fa més que evidenciar, una vegada més, l'error de la seva estratègia tradicional, sempre basada en la persecució de persones concretes. Puigdemont no és més que el, de moment, darrer personatge que s'ha utilitzat per a l'adoctrinament -aquest sí- de les masses espanyoles per part de les elits madrilenyes. La persona del 130è president de la Generalitat és el que permet represaliar i insultar, per delegació, els centenars de milers de ciutadans que ja han travessat, mentalment, els barrots que limiten el Regne d'Espanya.

 

Ni un independentista s'ha passat a la monarquia espanyola perquè hagin forçat els presos polítics a acceptar els seus abusos de força i a reconèixer la seva legalitat. I tampoc cap republicà català passarà per l'adreçador del 78 per uns missatges de mòbil. Aquest dimecres, un diari borbònic escrivia sobre "els precs que [Carme Forcadell] va llançar entre llàgrimes perquè el jutge Llarena no n'ordenés l'ingrés a presó ("Sóc àvia i vull estar amb les meves nétes, per favor no vull anar a presó, acato la Constitució...", va dir, abans d'abraçar-se a la funcionària que li va comunicar que el jutge havia decidit imposar-li presó eludible sota fiança)". Perquè, tot i la seva perversitat, aquest acte de degradació humana no recaurà sobre l'expresidenta del Parlament, que és una persona, sinó contra els miserables morals que van protagonitzar l'escena i, fins i tot, els que l'han volgut difondre.
Comentaris
Ot
Per estalviar-se la presó hom pot jurar i perjurar que la terra és plana. En tornar a ser a casa la terra continuarà sent rodona. És la mentalitat i/o ideologia del qui, aprofitant el seu poder i obliga a jurar, la que és plana.
LoPep
Malauradament som on som. Nosaltres no tenim cap mitjà per fer-los mal i ells en tenen un munt. I els encanta fer-los servir.
el teu
Salvador, el adoctrinamiento al que se refiere no es solo de las masas españolas, también de las danesas, alemanas, francesas, británicas, estado unidenses etc etc etc. Por cierto el 130 Presidente de la Generalidad es tan democráta como el número 1, aquél de la edad media ;)
Josep Maria.
Es que som diferents, Salvador. A mi, tant els missatges del President com el plor de la Carme Forcadell, em recorda que som entre els nostres. Entre gent sensible i valenta, que mai es desfaràn per una derrota, i en canvi si per uns valors que aquells miserables, venjatius, carregats d'odi i que només tenen els de les casernes, mai a la seva embrutida vida coneieràn.
terrassenc
Els fets d'octubre van trencar el pacte de confiança entre el poble i els polítics, i que els partits, en comptes de fer pinya i veure en Puigdemont demanant el vot per en Junqueras i viceversa, aprofitessin la violència de l'estat en benefici propi ha mostrat la seva cara més lletja. Cal refer el pacte de confiança entre el poble i els dirigents, i això no es pot fer amb mentides en una república. Som més de 2M de votants reclamant unz resposta política sincera a la injustícia espanyola.
Jordi (Català i Suís)
La maldat intrínseca dels Espanyols - llur Història repugnant ho prova - duta a la pràctica amb els Catalans des de fa anys i panys té un aspecte positiu: fa palesa la manca total d'estratègia, de valentia, de gosadia de l'elit independentista. Serà impossible fotre fora els Espanyols amb les flors i violes actuals. Són un poble dolent i malvat. Gandul, violent, malparlat i arrogant. Mentre continueu parlant bestieses com "els nostres veïns espanyols, ... serem sempre amics...." Sou imbècils?
kel
https://www.francebleu.fr/infos/faits-divers-justice/polemique-quand-la-police-espagnole-fouille-des-voitures-en-territoire-francais-1517388550
pater
Brutal acto de venganza de ERC sobre el M.H.P. Puigdemont, por haberles ganado en las urnas, sin importarles el daño , incluso permanente , al sueño a punto de alcanzar de la República Catalana, malditos seáis por siempre.
¿Es la tierra realmente redonda?
Se puede afirmar que la tierra es plana y creérselo. Para eso está la Flat Earth Society, fundada en 1956 y todavía dando guerra. Algunos dicen que Cataluña es una nación y se lo creen. Para eso está el secesionismo catalán con su prensa subvencionada. Qué bonito un hermanamiento Flat Earth Society - IEC - INH para defender las verdades científicas evidentes: que la tierra es plana, etc.
Amb erc directes al precipici
Si el curtet jutge Vidal va fer-se la figura amb tonteries que ells deia conferencies, el tontet Comin exhibeix el mobil per fer.se l'interessant. Realment a erc la gent es curteta, molt curteta i exhibicionista, com aquell Carod, el puigcercos i totes les animalades d'aquesta colla de ximplets poc civilitzats. i ara nomes faltava aquest xicot Torrents, que treballa pel PP, dia i nit
No Salvadó
Al astat aspañol i gairabé tota ERC, ai, la diputada Asté Capelle al cungress astaba axultán dal·legría després da la publicasió dal rendimén den Carlas Puixdamón, fins i tot
Ciutadana farta
Per a no salvado , perque no aprens a escriure, vas al cole , tornes a l,eso , o a primaria, abans de posar el que poses , que fa mal als ulls? Tinc molt respecte pels analfabets, pero , siusplau , no ens castiguis amb la teva ignorancia i analfabetisme, torna al cole i apren
Narcís ( .. macarró .. que permet mitjans d'abast estatal desprestigin barroerament persones netes/ acomplidores així como odi contra un poble .. que . . . . . . . . tot plegat, un estat que fum i permet tanta vilesa/ delinqüència contra poble que només cerca sa llibertat .. n’és estat tirà!)
Un estat que ploma polítics .. que deshabilita polítics .. que empresona polítics .. que fum crida i cerca de polítics .. que procura fúmer la pitjor pena a polítics .. que ploma, danya àdhuc fum a presó persones d'associacions .. . . . . . que anihila Parlament votat pel poble per una declaració que no materialització .. que es fa amo i senyor via espoli i pirateria de caixa aliena .. que menteix, difama i calumnia representants de nació que no es la seva .. que llança animalades del pitjor..
JOSEP
l'UNIC QUE SAP FER L'ESTAT ESPAÑOL ES DEGRADAR A LES PERSONES . COM L'INQUISICIO .O JURES LO QUE JO ET DICTO O A LA FOGUERA. QUE LI FALTA A ESPAÑA PER SER DECLARADA DICTADURA?
Abderraman
Sí que tenim un mitjà per a fer-els-hi mal: la política de terra cremada. Tot el literal i extensiva que puguem. Valem les persones, no els rius, ni els arbres, ni l'ecologia, ni el Mobile, ni els guiris...
A l'Abderraman.
No cal "cremar la terra", home. Si tots plegats tinguèssim c*llons, N'HI HAURIA PROU AMB 2 o 3 SETMANES DE VAGA GENERAL COMPLETA. Però és clar, per a això fa falta comprar vitualles per a tres setmanes de subsistència, i també treure dels caixers automàtics els diners necessaris per aquestes setmanes. I DESPRÉS, QUEDAR-SE A CASA TRANQUILAMENT A ESPERAR QUE LA Radio Nacional de Espana ANUNCII QUE EL Gobierno de las Espanas ha decidit obrir converses amb Catalunya...
Ciudtana farta
Mes respecta, dons, que sulamén amportu sis mesus a Ulot i ya estic parlán la llingua ca vusaltra m'ubligueu, dons, a poc a poc, una miqueta da pasiensia, dons
flama
terrasenc, com vols que puidemont deman el vot per Junqueres si va ser ell qui va voler anar sol? Perque Junqueres no demanava el vot per Puigdemon.
Marta de Sabadell
Aquests presos són hostatges i els hostatges s'han de bescanviar per altres hostatges. Sempre ha funcionat així.

envia el comentari